ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Έρευνα ΣΟΚ!Τα κινητά που... στάζουν αίμα - Θέλεις καινούριο κινητό τηλέφωνο? Δες πρώτα αυτό το βίντεο ...



Τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να έχουν αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε, αλλά στην κεντρική Αφρική, η μεγαλύτερη κληρονομιά τους είναι ο πόλεμος και η εξολόθρευση των υπό εξαφάνιση ζώων.

Περισσότεροι από 4 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην κεντρική Αφρική σε έναν πόλεμο για την απόκτηση του κοβαλτίου, ένα ανθεκτικό στη θερμότητα ορυκτό μετάλλευμα που χρησιμοποιείται ευρέως στα κινητά τηλέφωνα, τους φορητούς υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά είδη.Το κοβάλτιο βρίσκεται στα τριών δισεκατομμυρίων ετών εδάφη της Rift Valley, μια περιοχή της Αφρικής. Από αυτά τα μεταλλεύματα εξάγεται το ταντάλιο το οποίο και χρησιμοποιείται για την κατασκευή πυκνωτών τανταλίου, μικροσκοπικών ηλεκτρονικών στοιχείων που υπάρχουν στις ηλεκτρικές συσκευές. Το 80% των κοιτασμάτων αυτού του ορυκτού βρίσκονται στη Λαϊκή δημοκρατία του Κονγκό (DRC).

Αυτή η ορεινή περιοχή ζούγκλας είναι το πεδίο μάχης αυτού που έχει ονομαστεί ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος της Αφρικής, έναν πόλεμο του Κογκολέζικου στρατού ενάντια σε έξι γειτονικές χώρες και των πολυάριθμων οπλισμένων φατριών. Τα θύματα είναι κατά κύριο λόγο πολίτες. Ο λιμός και οι διάφορες ασθένειες έχουν σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, ενώ λόγω του πολέμου δύο εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει τα σπίτια τους. Συχνά αναφερόμενος ως απλά ένας εθνικός πόλεμος, η σύγκρουση είναι στην ουσία μια μάχη για την κατοχή των φυσικών πόρων που επιδιώκονται από τα ξένα κεφάλαια, των διαμαντιών, του κασσίτερου, του χαλκού, του χρυσού και προ πάντων του κοβαλτίου.

Ο πόλεμος άρχισε το 1998 όταν οι κογκολέζικες επαναστατικές δυνάμεις, με την υποστήριξη της Ρουάντας και της Ουγκάντας, κατέλαβαν το ανατολικό Κονγκό και κινήθηκαν προς τις στρατηγικές περιοχές μεταλλείας, επιτιθέμενοι στους πληθυσμούς αυτών. Ο στρατός της Ρουάντα έκανε σύντομα τζίρο πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια μηνιαίως από το εμπόριο κοβαλτίου.
Ακόμη και σήμερα, ο πόλεμος συνεχίζεται παρά τη συμφωνία ειρήνης που υπογράφτηκε το καλοκαίρι του 2002. Συμφωνία η οποία και υπογράφτηκε έπειτα από τη δολοφονία του προέδρου του Κονγκό Laurent Kabila, τον Ιανουάριο του 2001, και μετά από πίεση που ασκήθηκε από τη Νότια Αφρική. Αλλά ενώ τα ξένα στρατεύματα έχουν επίσημα αποσυρθεί από το Κονγκό, οι εσωτερικές φατρίες παραμένουν στον πόλεμο.
Εξορύσσοντας τον μαύρο χρυσό

Το κοβάλτιο έχει μετασχηματίσει την οικονομία του Κονγκό. Οι αγρότες που μετατοπίζονται από τα εδάφη τους δεν έχουν άλλη επιλογή εκτός από το να συμμετέχουν στις “ταξιαρχίες” εξαγωγής κοβαλτίου. Η διαδικασία είναι όμοια με τη εξόρυξη χρυσού. Το κοβάλτιο βρίσκεται σκάβοντας κοιλώματα στις κοίτες των ποταμών, με τους εργάτες να ξύνουν τις βρωμιές για να βρουν το μετάλλευμα.
Διάφορες εκθέσεις έχουν γίνει για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των ανθρώπων που δουλεύουν στα κατειλημμένα από τις επαναστατικές δυνάμεις ορυχεία, καθώς και για την πορνεία, που έχει πολλαπλασιαστεί. Κατ? εκτίμηση δύο εκατομμύρια άνθρωποι στο Κονγκό είναι φορείς του ιού του AIDS. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά αναγκάζονται να οδηγηθούν στην εργασία σε μεταλλεία, τον πόλεμο και την πορνεία, ειδάλλως απειλούνται με βασανιστήρια, βιασμούς ή δολοφονίες.
Το κοβάλτιο καταλήγει από τα ορυχεία σε ειδικά ανταλλακτήρια που ελέγχονται και φορολογούνται από τους αντάρτες. Οι ξένοι έμποροι αγοράζουν έπειτα το μετάλλευμα και το στέλνουν στο εξωτερικό, συνήθως μέσω της Ρουάντα. Όλη η ποσότητα αγοράζεται από τρεις εταιρίες: Cabot (Αμερικάνικη), HC Starc(Γερμανική) και Nigncxia(Κινέζικη) που είναι και οι μόνες εταιρίες με την ικανότητα να μετατρέπουν το κοβάλτιο σε σκόνη τανταλίου. Η σκόνη αυτή πωλείται έπειτα στη Nokia, τη Motorola, την Compaq, τη Sony και άλλους κατασκευαστές για χρήση στα κινητά τηλέφωνα καθώς και άλλα προϊόντα.

Τον Δεκέμβριο του 2004, ο πρώην πρόεδρος της Cabot, Sam Bodman διορίστηκε γραμματέας του υπουργείου ενέργειας. Υπό την προεδρία του Bodman, από το 1987 έως το 2000, η Cabot ήταν μια από τις μεγαλύτερες ρυπογόνες εταιρίες της αμερικής εκπέμποντας 60.000 τόνους αερομεταφερόμενων τοξικών εκπομπών ετησίως.
Οικολογικά αποτελέσματα του πολέμου

Η κύρια περιοχή μεταλλείας του κοβαλτίου μέσα στο Κονγκό περιέχει το εθνικό πάρκο Kahuzi Biega (KBNP), όπου ζει ένα σπάνιο είδος γορίλα προς εξαφάνιση. Η αποψίλωση του πάρκου λόγω της εξόρυξης μετάλλων έχει καταστρέψει ένα μεγάλο μέρος του βιότοπου του γορίλλα αλλά και έχει οδηγήσει τον τοπικό πληθυσμό να εμπορεύεται το κρέας των ζώων αυτών με τους εργάτες και το στρατό από τα λατομία. Ο πληθυσμός των γορίλλων του KBNP μαζί με τον πληθυσμό στα παρακείμενα δάση Kasese, αντιπροσώπευσε το 86% του συνολικού πληθυσμού αυτού του είδους, πριν από τον εμφύλιο πόλεμο. Σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύεται από το “Dian Fossey Gorilla Fund and the Born Free Foundation” τον Μαΐου του 2001, ο πληθυσμός των γορίλλων του KBNP έχει πέσει κατακόρυφα από 8.000 ζώα το 1991 σε λιγότερο από 1.000 το έτος 2000, μια μείωση 85% σε μόνο 9 έτη. Η έκθεση συνεχίζει: ?Οι ενδείξεις είναι ότι η βιοποικιλότητα της περιοχής Kahuzi-Biega έχει επικίνδυνα, αν όχι αδιόρθωτα, καταστραφεί?. Αν συνεχίσουν οι γραφειοκρατικές καθυστερήσεις να αποτρέπουν την αποτελεσματική και έγκαιρη δράση, ο κόσμος θα έχει γίνει θεατής του πρώτου μεγάλου πιθήκου που οδηγείται στην στην εξαφάνιση, θύμα του πολέμου, της ανθρώπινης πλεονεξίας και της υψηλής τεχνολογίας.
Δημιουργώντας μια σύνδεση

Όλως τυχαίως δεν είναι περίεργο που αυτές οι πληροφορίες δεν περιλαμβάνονται στο εγχειρίδιο χρήσης του κινητού σας τηλεφώνου. Ίσως στα κινητά τηλέφωνα πρέπει να κολληθούν αυτοκόλλητες ετικέτες που να λένε: Προσοχή! Αυτή η συσκευή δημιουργήθηκε με πρώτες ύλες από την κεντρική Αφρική. Τα υλικά αυτά που είναι σπάνια και μη ανακυκλώσιμα πωλήθηκαν για να χρηματοδοτήσουν έναν αιματηρό εμφύλιο πόλεμο και έχουν σχεδόν προκαλέσει την εξαφάνιση ενός απειλούμενου είδους. Οι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχει μια άμεση σχέση μεταξύ των συσκευών που κάνουν τις ζωές τους περισσότερο ?άνετες? και την τρομακτική πραγματικότητα της βίας, της αναταραχής και της καταστροφής που μολύνουν τον κόσμο μας.ecology-salonika.org

Δείτε το βίντεο και ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...


ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

14 Σημάδια 'Οτι Ο Σύγχρονος Κόσμος Μας Έχει Αρχίσει Να Καταρρέει!!!

 
Το τέλος του κόσμου όπως το ξέρουμε έχει ήδη αρχίσει . Και αυτό δεν σημαίνει το τέλος του κόσμου.Σημαίνει το κλείσιμο μιας εποχής και τη γέννηση μίας νέας. Είναι μια μετάβαση μεταξύ των εποχών. Η συγκεκριμένη μετάβαση, όμως, υπόσχεται να είναι η πιο ταραχώδης και δαπανηρή μετάβαση που η ανθρωπότητα έχει δει ποτέ.
Εδώ είναι 14 σημάδια που δείχνουν ότι ο κόσμος όπως τον ξέρουμε αλλάζει τώρα. Ζούμε το τέλος μιας εποχής και την γέννηση μίας νέας . Στο μέλλον, θα κοιτάξουμε πίσω και θα μας φαίνεται σαν μια στιγμή στην ιστορία, αλλά για όσους ζουν αυτή την εποχή, φαίνεται να κινείται προς τα εμπρός σχεδόν σε ρυθμούς χελώνας. Αλλά μην κάνετε κανένα λάθος: Ζούμε μέσα από το άνοιγμα κεφαλαίων από το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε, και από την άλλη πλευρά από όλα αυτά θα προκύψει ένας νέος κόσμος που θα είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν που γνωρίζουμε σήμερα.

# 1 - Ανεμοστρόβιλοι , τυφώνες, σεισμοί και τσουνάμι - Στην αρχή φαινόταν σαν μια απροσδόκητη τύχη αλλά τώρα είναι ένα μοτίβο. Ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο ακραίος. Πάνω από 120 ανεμοστρόβιλοι έπληξαν πρόσφατα τις μεσοδυτικές ΗΠΑ . Το Τέξας καίγεται και δυστυχεί μέσα από μια ακραία ξηρασία. Και όπου δεν υπάρχουν πυρκαγιές και ξηρασίες, υπάρχουν πλημμύρες . Αυτή είναι μόνο η αρχή ... τους επόμενους 18 μήνες ο καιρός θα γίνει ακόμη περισσότερο αφύσικος.

# 2 - Η σιωπή των μελισσών - Η κατάρρευση των αποικιών των μελισσών συνεχίζει να επιταχύνεται σε όλη τη Βόρεια Αμερική. Γνωρίζουμε ήδη ότι αυτό προκαλείται εν μέρει από χημικά φυτοφάρμακα (και πιθανώς επιδεινώνεται από τα ΓΤΤ), αλλά η χημική βιομηχανία έχει εμπλακεί σε μία πλεκτάνη συγκάλυψης και άρνησης της αλήθειας, ενώ οι επικονιαστές υποφέρουν μια καταστροφική κατάρρευση του πληθυσμού. (http://www.naturalnews.com/028218_pesticides_honeybees.html )

# 3 - Η αποτυχία της πυρηνικής επιστήμης - Η καταστροφή στη Φουκουσίμα αποδεικνύει ένα πράγμα: Οι επιστήμονες είναι επικίνδυνα αλαζόνες στο σχεδιασμό των μεγάλων έργων, και δεν λαμβάνουν υπόψιν την τρομερή δύναμη της Μητέρας Φύσης. Η Πυρηνική επιστήμη μας υποσχέθηκε καθαρή, πράσινη ενέργεια - αλλά τώρα μας παράδωσε ένα σιωπηλό, αόρατο δηλητήριο που μολύνει τον πλανήτη μας.

# 4 - Η φαύλη εκδίωξη του Wikileaks - Σε μια εποχή τέτοιας αχαλίνωτης εξαπάτησης, δεν υπάρχει χώρος για την αλήθεια. Έτσι, αυτοί που λένε την αλήθεια (Wikileaks) εκδιώκονται άγρια ​​σαν να είναι εγκληματίες.

# 5 - Η άνοδος του ιατρικού αστυνομικού κράτους - Ο ένοπλες επιδρομές των SWAT Maryanne Godboldo στο Ντιτρόιτ είναι μόνο η αρχή ( http://www.naturalnews .com/032091_Maryanne_Godboldo_gun_rights.html ). Η αλήθεια είναι ότι το ιατρικό σύστημα χρησιμοποιεί τα όπλα για να επιβάλει τα εμβόλια και τη χημειοθεραπεία του σε παιδιά και εφήβους σε ολόκληρη την Αμερική. Το ιατρικό σύστημα έχει γίνει τόσο εντελώς άχρηστο, διεφθαρμένο και επικίνδυνο που πρέπει να απειλήσει βάζοντας όπλα στα πρόσωπα των ανθρώπων μόνο και μόνο για να τους "πείσει" να πάρουν το φάρμακο τους. Αυτό το ιατρικό μονοπώλιο επιβάλλεται με τα όπλα και αποτελεί απειλή για την υγεία μας και τις ελευθερίες μας.

# 6 - Η αύξηση της συχνότητας ελλείψεων των τροφίμων και οι αποτυχίες των καλλιεργειών - Ανακοίνωση για την άνοδο των τιμών των τροφίμων. Αυτό είναι μόνο η αρχή: Οι τιμές των τροφίμων θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν στα ύψη τα επόμενα χρόνια λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, την απώλεια των επικονιαστών και την παγκόσμια μόλυνση των καλλιεργειών λόγω των γενετικών τροποποιημένων σπόρων. Οι πραγματικές τροφές γίνονται όλο και πιο σπάνιες στον κόσμο μας. Μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε την δημιουργία κήπου στο σπίτι ...

# 7 - Η ανεξέλεγκτη καταστροφή του κόσμου από τις εταιρείες ενέργειας - Το ραδιενεργό νέφος από τη Φουκουσίμα δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι εταιρείες ενέργειας καταστρέφουν τον κόσμο μας: Μην ξεχνάτε την εξέδρα Deepwater Horizon και τη μαζική διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού - μια διαρροή η οποία δεν έχει τελειώσει. Ακόμη ψεκάζουν Corexit στον Κόλπο ένα χρόνο αργότερα!

# 8 - Η συνεχιζόμενη με γενετικούς τροποποιημένους οργανισμούς μόλυνση του πλανήτη μας - Αυτό μπορεί να είναι το χειρότερο κεφάλαιο κατά την προσεχή κατάρρευση : Η εκτεταμένη γενετική ρύπανση του πλανήτη μας μέσα από τα ΓΤΤ. Αυτό είναι ένα έγκλημα κατά της φύσης και της ανθρωπότητας. Πρόκειται για ένα "διαρρέων γονίδιο" , το οποίο απλώνεται θανατηφόρα, αλλάζει το DNA των τροφίμων στον κόσμο, οδηγεί σε αποτυχίες των καλλιεργειών και δημιουργεί πείνα ( http://www.naturalnews.com/032167_gene_spill_GMOs.html ). Η χρήση των ΓΤΤ είναι το πιο κοντινό πράγμα σε ότι αποκαλούμε σατανικό. Η ατζέντα πίσω από αυτό είναι καθαρά κακή.

# 9 - Η τυραννία και τα ποινικά μέτρα καταστολής που στοχεύουν πραγματικά στα τρόφιμα (νωπό γάλα) - Όταν δεν μπορείτε καν να πουλήσετε τρόφιμα από το αγρόκτημα σας στους γείτονές , χωρίς να γίνεται στόχος και να συλληφθείται από τους αστυνομικούς, κάτι είναι τρομερά λάθος με τον κόσμο. Αλλά αυτό συμβαίνει σήμερα, σε όλη την Αμερική. Τώρα οι ομοσπονδιακοί στοχεύουν ακόμα και στο νωπό γάλα (Amish !) ( http://www.naturalnews.com/029322_raw_milk_Amish.html )

# 10 - Η κλιμάκωση της παραχάραξης της προσφοράς χρήματος - Σε μια αποτυχημένη οικονομική κατάρρευση του συστήματος που πλησιάζει, οι βλακώδεις ηγέτες μπορεί να σκέφτονται μόνο τις "λύσεις" που στην πραγματικότητα επιταχύνουν την δική τους πτώση. Η παραχάραξη χρήματος από την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ (με την "ποσοτική χαλάρωση" και άλλες πλαστές μεθόδους) είναι ένα κλασικό σημάδι ότι το τέλος του τρέχοντος συστήματος πλησιάζει. Οι οικονομικές παραφροσύνες είναι προφανές σε όποιον μπορεί να κάνει ακόμα μαθηματικά.

# 11 - Η κατακόρυφη πτώση της νοημοσύνης των μαζών - Ένα από τα πιο ανησυχητικά σημάδια ότι είμαστε ήδη στην κατάρρευση είναι η ηλιθιότητα των μαζών. Τους τρέχουν τα σάλια, βλέποντας το CNΝ, ζόμπι κυριαρχούν στην τηλεόραση, χωρίς απολύτως καμμία αξία για τον κόσμο. Αυτοί είναι οι «ανόητοι καταναλωτές", οι οποίοι εμβολιάζονται, παρακολουθούν τηλεόραση και τρώνε επεξεργασμένες τροφές καθώς και παστεριωμένο πρόχειρο φαγητό. Στην πραγματικότητα είναι ψυχιατρικοί ασθενείς και πιστεύουν ό, τι η κυβέρνηση τους λέει. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους, φυσικά, δεν θα μπορέσουν να επιβιώσουν από την κατάρρευση.

# 12 - Η πλήρης και απόλυτη κατασκευή των mainstream ειδήσεων - Μεγάλο μέρος των mainstream ειδήσεων είναι εντελώς κατασκευασμένες αυτές τις μέρες: Η αναφορά του Ομπάμα για μακροπρόθεσμη μορφή πιστοποιητικού γέννησης, η είδηση ​​για τον πόλεμο στη Λιβύη, η κάλυψη της οικονομίας και του χρέους των ΗΠΑ ... Είναι όλα τόσο εντελώς ψεύτικα και είναι απίστευτο το γεγονός ότι ένας έξυπνος άνθρωπος,βλέποντας τις ειδήσεις, δεν εκρήγνυται από το γέλιο. Είναι ένα σημάδι της κατάρρευσης ότι οι πηγές των πληροφοριών που επικαλούνται, δεν είναι σε θέση να αναφέρουν την αλήθεια πια και πρέπει να καταφύγουν σε ύφανση πολιτικά σκόπιμων μύθων για τα πάντα, από την υγειονομική περίθαλψη και την ιατρική έως την τύχη του δολαρίου των ΗΠΑ .

# 13 - Η συνεχιζόμενη φαρμακευτική ρύπανση του κόσμου μας - Πέρα από την μόλυνση με τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα και τη μόλυνση ακτινοβολιών του κόσμου μας, βιώνουμε και τη μαζική φαρμακευτική μόλυνση του πλανήτη μας. Δεν είναι μόνο τα φαρμακευτικά εργοστάσια , που απορρίπτουν τα προϊόντα τους στα ποτάμια (http://www.naturalnews.com/025415_water_Big_Pharma_chemicals.html ), είναι επίσης το γεγονός ότι πάνω από το ήμισυ του πληθυσμού παίρνει φάρμακα τώρα σχεδόν καθημερινά, και αυτά τα φάρμακα περνούν μέσα από το σώμα τους και καταλήγουν στην παροχή νερού, όπου θα μολύνουν τα ψάρια ( http://www.naturalnews.com/025933.html ).Ακόμη και πέρα από αυτό, τα φάρμακα καταλήγουν ως λυματολάσπη, συσκευάζονται και πωλούνται ως "οργανικό χώμα!" (http://www.naturalnews.com/029504_organic_biosolids_toxic.html )

# 14 - Η ραδιενεργός μόλυνση της παγκόσμιας προσφοράς τροφίμων - Εδώ είναι αυτό που είναι πραγματικά ύπουλο: Η παγκόσμια προσφορά τροφίμων είναι πλέον μολυσμένη με το ραδιενεργό νέφος από τη Φουκουσίμα. Μας λένε ότι τα επίπεδα είναι "χαμηλά", αλλά δεν λένε την αλήθεια ότι τα ραδιενεργού καισίου ισότοπα παραμένουν στις τροφές για αιώνες . Πώς είναι δυνατόν η ανθρώπινη φυλή να επιβιώσει όταν εκτίθεται συνεχώς σε ακινοβολίες μέσω αξονικών τομογραφιών, ραδιενεργών τροφίμων, ακτινογραφιών θώρακος, TSA σαρωτών σώματος, ακόμα και μυστικών DHS κινητών X-ray μονάδων που μπορούν να διαπεράσουν το σώμα με ακτίνες Χ, καθώς περπατάτε σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Η συνολική επιβάρυνση ακτινοβολίας στην ανθρώπινη φυλή έχει φθάσει τώρα στο σημείο της υπογονιμότητας της μάζας . Αυτή είναι η πραγματικότητα.

ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ
Οι ημέρες αυτές είναι ημέρες ενεργοποίησης για κάποια περαιτέρω επιτάχυνση της ταχείας διαλεύκανσης της κοινωνίας. Αλλά μην κάνετε κανένα λάθος: Βιώνουμε την κατάρρευση του σύγχρονου κόσμου μας, και μάλιστα την παρακολουθούμε από την πρώτη σειρά καθισμάτων! (Συναρπαστικό, ε;)
Σκεφτείτε τι συμβαίνει γύρω σας αυτές τις μέρες. Αυτά είναι τα σημάδια των τελευταίων, απελπισμένων συμπλεκτών ενός πολιτισμού χτισμένου σε εντελώς μη βιώσιμες πρακτικές που δεν έχουν τη ζωή ως αξία για τον κόσμο μας. Αυτά είναι τα έσχατα της εταιρικής ολιγαρχίας.
Η μονοπωλιακή αυτή κερδοσκοπική εταιρεία κατέστρεψε τα πάντα στον κόσμο μας σε αντάλλαγμα για μια ελαφρώς υψηλότερη τριμηνιαία έκθεση κερδών. Στην αναζήτηση για περισσότερα χρήματα, η ανθρωπότητα έχει θυσιάσει τον εφοδιασμό τροφίμων της, τους επικονιαστές, τους ωκεανούς, τα δάση και τα εδάφη.
Η απληστία με γνώμονα τον άνθρωπο έχουν χρησιμοποιήσει άλλους ανθρώπους ως ιατρικά πειράματα και βορά των κανονιών. Έχουμε δημιουργήσει πολέμους για να πουλήσουμε περισσότερες βόμβες, και έχουμε εφεύρει ασθένειες για την πώληση ψυχιατρικών χημικών ουσιών. Αυτές είναι οι πρακτικές ενός αποτυχημένου πολιτισμού ... και εκείνου του οποίου οι μέρες είναιμετρημένες.
Βλέποντας όλα αυτά να καταρρέουν είναι πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε την συνεχιζόμενη καταστροφή, γιατί θα σας κάνει να δώσετε προσοχή και να συνειδητοποιήσετε ότι ένας νέος μελλοντικός πολιτισμός πρέπει να πάρει τη θέση του υπάρχον αμέσως μετά την κατάρρευση .
Πείτε αντίο στην ψευδή δύναμη των θεσμικών οργάνων
Θα ήταν ωραίο αν οι μελλοντικοί ηγέτες μας έφερναν πάλι στο μυαλό τους τη σημασία της ελευθερίας και της προσωπικής ευθύνης, φυσικά.

Η απάντηση σε όλα τα προβλήματα του κόσμου, αποδεικνύεται, ότι είναι η ελευθερία - ελευθερία στην ιατρική, την ελευθερία στην οικονομία και την ελευθερία από την τυραννία της κυβέρνησης. Διότι, ας το παραδεχτούμε: Η βασική αιτία των περισσότερων προβλημάτων, αυτών που φέρνουν κάτω τον κόσμο μας αυτή τη στιγμή, Είναι κακή κυβέρνηση .

Είναι η κακή κυβέρνηση (Big Government) η οποία ενέκρινε τα ΓΤΤ. Η κακή κυβέρνηση επέβαλε το ιατρικό μονοπώλιο και επιτρέπει στα φυτοφάρμακα να σκοτώσουν τις μέλισσες. Η κακή κυβέρνηση μας οδήγησε στο αναπόφευκτο χρέος και τους δαπανηρούς εξωτερικούς πολέμους. Η κακή κυβέρνηση παραχώρησε την εκτός νόμου ελευθερία και προστασία της υγείας των μονοπωλιακών πρακτικών από τις επιχειρήσεις τροφίμων, των φαρμακευτικών εταιρειών και των εταιρειών χημικών.

Η πτώση του σύγχρονου ανθρώπινου πολιτισμού είναι, όπως ίσως μαντέψατε, επίσης, η πτώση της ίδιας της ιδέας ότι η Big Government δημιουργεί μια καλύτερη κοινωνία. Διότι, αν υπάρχει μια ιδέα που χρειάζεται να παραμείνει νεκρή μετά την κατάρρευση, είναι η ιδέα ότι Εμείς οι άνθρωποι πρέπει με κάποιο τρόπο, μια άλλη ομάδα ανθρώπων (κυβέρνηση), να ζει από τη σκληρή δουλειά μας, ενώ μας ελέγχουν με την ψευδή αρχή τους, κατευθύνοντας κάθε μικρή λεπτομέρεια της ζωή μας.
Αυτό που χρειαζόμαστε στον κόσμο μας δεν είναι περισσότερη κυβέρνηση, αλλά περισσότερη ελευθερία . Αν είχαμε την ελευθερία, την ακεραιότητα και την προσωπική ευθύνη, δεν θα είχαμε καν να αντιμετωπίσουμε την παγκόσμια κατάρρευση που έχει ήδη αρχίσει. Αλλά δυστυχώς, η ανθρώπινη φυλή είναι ένα είδος που βρίσκεται σε βρεφική και θα πρέπει να μάθει κάποια πράγματα με το δύσκολο τρόπο, όπως φαίνεται. Αυτό το μάθημα θα πρέπει να το θυμόμαστε καιρό: Αν αφήσετε τις επιχειρήσεις, τις τράπεζες και τις κυβερνήσεις να κατευθύνουν τις οικονομίες σας, τις φάρμες σας και τις ζωές σας , θα σας υποδουλώσουν και θα κλέψουν το μέλλον σας ενώ κοιμάστε.
Θα εγχύσουν σιωπηλά δηλητήρια στον πολύ κόσμο γύρω σας μέχρι να ξυπνήσετε μια μέρα και διαπιστώσετε ότι όλα όσα δημιούργησατε έχου καταστραφεί. Θα σας υπόσχονται τον παράδεισο, αλλά θα σας προσφέρουν μόνο το θάνατο.

Προσέξτε οποιαδήποτε οντότητα που δεν είναι ένα ζωντανό πρόσωπο

- Καμιά κυβέρνηση, κανένα θεσμικό όργανο, καμία εταιρεία έχει ψυχή, ούτε καρδιά, ούτε συνείδηση. Είναι οι δυνάμεις της οργανωμένης καταστροφής που αποδεκατίζουν αυτά τα πράγματα που είναι προσφιλή, παρέχοντας παράλληλα πράγματα που μας υποδουλώνουν μόνο ή μας βλάπτουν.
Προσέξτε την εταιρεία, την κυβέρνηση, το μη-κερδοσκοπικό ίδρυμα γιατί λειτουργεί ως ομάδα πρώτης γραμμής για τον ιδιωτικό τομέα. Ποτέ μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να βρεθεί κάτω από την διακυβέρνηση κάθε θεσμικού οργάνου που υπάρχει μόνο ως ένα φανταστικό κατασκεύασμα που διοργανώθηκε από την προβολή της ανθρώπινης απληστίας.

Και να είστε έτοιμοι για την επιτάχυνση της κατάρρευσης. Διότι, αν διαβάζετε αυτό, θα είναι το μέλλον της ανθρώπινης φυλής . Έχετε καθήκον να παραμείνετε ζωντανοί, να κρατήσετε τα γονίδιά σας ανέπαφα, και να συμβάλετε στη δημιουργία της επόμενης κοινωνίας αμέσως μετά την επικείμενη κατάρρευση.

Από naturalnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Γ΄Παγκόσμιος Οικονομικός Πόλεμος: Η Μοιρασιά!



Είναι γεγονός!!!

Μετά την μνημονιακή "άλωση" της Ελλάδος καταρρέει τώρα και η Κύπρος.

Πώς; Δεν κατέρρευσε η Ελλάδα;

Αν δεν ήταν πολιτικά νεκρή, πού είναι λοιπόν η φωνή της;

Πού είναι η παρουσία της στο διαμελισμό της Κύπρου, στη χάραξη της Α.Ο.Ζ, στην διεκδίκηση των συμφερόντων της στο Αιγαίο, στις παράλογες απαιτήσεις της Τρόικας, στις καθημερινές προκλήσεις και τα κελεύσματα της Μέρκελ και των τραπεζιτών της Ε.Κ.Τ και του ΔΝΤ;
Από το 2005 το σχέδιο διαμελισμού ακόμη και της ίδιας της Ελλάδος ήταν έτοιμο.

Το ανακοίνωσε δημόσια η κ. Ψαρούδα - Μπενάκη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αναλάμβανε τα καθήκοντά του τον κ Παπούλια, ο οποίος ως γνώστης της προδοσίας ουδόλως αντέδρασε και συμφώνησε σε όλα!

Το τέλος των εχθροπραξιών του Γ΄ Παγκοσμίου (οικονομικού) Πολέμου πλησιάζει και είναι η ώρα της μοιρασιάς. Όπως σε κάθε πόλεμο η Ελλάδα ποτέ δεν κάθισε σ΄ αυτό τραπέζι. Μια ζωή ήταν βορρά και το μήλον της έριδος των επικυρίαρχων.
Το επόμενο βήμα είναι να κομματιάσουν την Ελλάδα.
Αν δεν το βλέπει κάποιος σήμερα ή εθελοτυφλεί, ή απλά δεν έχει επίγνωση του κινδύνου.

Ο Χριστόδουλος το είχε προβλέψει από το 2002 και είχε δει αυτές τις «νύξεις» για διαμελισμό, προσπάθησε να αποσοβήσει τον κίνδυνο, αλλά τον έβγαλαν από τη μέση.
Προετοίμασαν με τέτοιο τρόπο τον έλληνα ούτως ώστε να αποτελεί ένα ουδέτερο μόρφωμα, αποκόπτοντάς τον από τις ρίζες του, τη γλώσσα, τη θρησκεία και τον πολιτισμό του, σε σημείο που να είναι εντελώς απαθής και ακίνδυνος. (Μέχρι αποβλακωμένος).
Αυτή είναι η Ελλάδα του 2021. Δηλαδή σε μόλις 8 χρόνια από σήμερα. (Χάρτης)
Δεν τρέφω καμία αυταπάτη πλέον για τις προθέσεις τους σε προσωπικό επίπεδο, όπως δεν πρέπει να τρέφει κανένας έλληνας πολίτης και να κοιμάται ήσυχος τα βράδια.
Υπάρχει μόνο μία και μοναδική παράμετρος που μπορεί να τα ανατρέψει ΌΛΑ!

Αυτή λέγεται: ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Έχουμε ακόμη τον τρόπο να αντιδράσουμε και να ματαιώσουμε τα σχέδιά τους.
Αρκεί να ξυπνήσουμε από το λήθαργο, να πιστέψουμε στον εαυτό μας, να ΕΝΩΘΟΥΜΕ και να ομονοήσουμε!

Όλη μας η Δύναμη και Ισχύς, όλο το μεγαλείο των Ελλήνων βρίσκεται στα δύο ΛΑΜΔΑ του ονόματός μας!!!

Στην ΕΝΩΣΗ των απανταχού Ελλήνων!

Αυτό τρέμουν, αυτό φοβούνται και αυτό πάνε να διασπάσουν και γεωγραφικά πλέον!!!

Θα τους το επιτρέψουμε;

Αυτή την ώρα μοιράζουν την Κύπρο κι εμείς εφησυχάζουμε;

Ποια χώρα νομίζετε σεις θα είναι η επόμενη;

Η Σλοβενία, που θα μας παραμυθιάζουν οι ντόπιοι και οι ξένοι παπαγάλοι;

Όχι Έλληνες!!!

Μετά το διαμελισμό της Κύπρου θα ακολουθήσει η Ελλάδα!

Εκεί βαδίζουμε ολοταχώς, όσο λέμε στον εαυτό μας και στο διπλανό μας , τόσο στο ζήτημα της Κύπρου, όσο και στην τρισάθλια τρικομματική παρωδία κυβέρνησης που μας εμπαίζει: «εμένα δεν με αφορά» !!!

Εγώ θα σε ρωτήσω απλά Ελληνίδα και Έλληνα:
 Αν δεν αφορά εσένα, τότε ποιον αφορά;!!!!!

Η Ελλάδα του 2021..Σε μόλις 8 χρόνια! Θα το επιτρέψουμε Έλληνες;!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημήτριος Μαντές

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΗΝ!


Ένα εκπληκτικό κείμενο
(από τόν Γάλλο λογοτέχνη Jean Richepin)
Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη.Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.

Από την ιατρική σας, την φαρμακευτική σας.

Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα)

Από την φυσική σας, χημεία

Από την αστρονομική σας

Από την πολιτική σας

Από την καθημερινότητα σας.

Διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας, αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε την φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε.

Θα πείτε «δεν γίνεται».
Σωστά, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση! Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη.
Η πρόκληση πάντως ισχύει.»

Jean Richepin
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Κατασκευή από μυστικές σήραγγες προκαλούν τους υπόγειους ήχους στην Αμερική


 
Οι μυστηριώδεις ήχοι συνεχίζουν να εκφοβίσουν τους πολίτες σε διάφορες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Σύμφωνα με ιστοσελίδα τοπική είναι ένα φαινόμενο που έχει προκαλέσει την περιέργεια σε όλη τη χώρα για πολλά χρόνια. Πρόσφατα, ωστόσο, οι ήχοι φαίνεται να έχουν αυξηθεί.
Οι έρευνες που πραγματοποιούνται από τους τοπικούς δημοσιογράφους δεν εντόπισαν οποιαδήποτε ασυνήθιστη σεισμική δραστηριότητα σε αυτές τις περιοχές και, μέχρι σήμερα δεν υπήρχε καμία πειστική εξήγηση για τη φύση του φαινομένου.

Τι συμβαίνει;
Ο Mark Castner, διευθυντής του σεισμογραφικού σταθμού του Braun-Ruddick στο Canisius College, δήλωσε στο WIVB-TV ότι οι έκρηξεις μπορεί να συνδεθούν με ένα σεισμό, ή έκρηξη από λατομείο ή και υπόγειες κατασκευές. Για την ασυνήθιστη σεισμική δραστηριότητα στις πληγείσες περιοχές, διαπίστωσε ότι δεν υπάρχουν κοίλες περιοχές, και θα μπορούσε να βρισκόμαστε στη διαδικασία δημιουργίας μίας μυστικής υπόγειας εγκατάστασης;

“Εργαλείο της Νέας Τάξης ο έλεγχος του νερού”

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ.Πάνος Καμμένος, κατά την διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή της Επίκαιρης Επερώτησης της Κ.Ο. του Κινήματος είπε:

“Ο έλεγχος του νερού είναι ένα από τα εργαλεία της νέας τάξης πραγμάτων, που περιγράφεται ξεκάθαρα μέσα στο «δόγμα του σοκ».”
Επίσης ο κ.Καμμένος μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Ο έλεγχος του νερού με το νέο διατροφικό κώδικα σημαίνει έλεγχο των πολιτών. Σημαίνει τη μετατροπή του πολίτη σε έναν ελεγχόμενο αριθμό ταυτότητος από μία παγκόσμια διακυβέρνηση που ζητά να μετατρέψει με οργουελικό τρόπο τους ανθρώπους, τους πολίτες, σε αριθμούς.
   Το νερό είναι στρατηγικό μέσο. Οι πόλεμοι μέχρι πρόσφατα γίνονταν για το πετρέλαιο, οι πόλεμοι του μέλλοντος θα γίνονται και για το νερό. [...] Πόλεμος για τα νερά γίνεται πλέον σε όλο τον κόσμο.

Την ώρα που εμείς θα έπρεπε να προστατεύσουμε αυτό το μέσο το οποίο είναι οικονομικό αγαθό, είναι κοινωνικό αγαθό, είναι δημόσιο αγαθό, είναι αγαθό δημιουργίας εξωτερικής πολιτικής-βλέπουμε τι συμβαίνει και στη Βόρεια Ελλάδα, τι συμβαίνει στη Θράκη, στη Μακεδονία-ερχόμαστε να αποκρατικοποιήσουμε τα νερά, να μπούμε μέσα σε αυτήν τη λογική του νέου διατροφικού κώδικα ή της δημιουργίας Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων.”
Δείτε όλη την ομιλία του Πάνου Καμμένου: (lithosfotos.blogspot.gr)



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΜΟΡΓΚΕΛΟΝΣ(MORGELLONS) η νέα ασθένεια των αεροψεκασμών


Μια πτυχή της ιστορίας των chemtrails είναι ότι μέσα από το νέφος, δημιουργούν την εξάπλωση της ασθένειας Morgellons.Το παράξενο είναι ότι οι ίνες που έχουν βρεθεί στα σώματα των προσβεβλημένων ανθρώπων, που έχουν την ασθένεια Morgellons, εχουν συνδυαστεί με τις ίνες που βρίσκονται στο νέφος των chemtrails και σε σταγόνες της βροχής. Αυτό σημαίνει ότι... όποιος αναπνέει τον αέρα ενδέχεται και να έχει εκτεθεί σε αυτή την ασθένεια.


Το διαβάσαμε από το: ΜΟΡΓΚΕΛΟΝΣ (MORGELLONS) η νέα ασθένεια των αεροψεκασμών http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/03/morgellons.html#ixzz2P1ourCUj

Μην κλαις Έλληνα θα τα καταφέρεις!

 


Μην κλαις Έλληνα θα τα καταφέρεις κάποιος φώναξε στο δρόμο σήμερα και νόμιζα ότι μιλούσε σε μένα. Γύρισα και είδα έναν ρακένδυτο να το φωνάζει γεμάτος περηφάνια και κουράγιο. Το φώναζε με τόση....
δύναμη που ξεκούφανε τη γειτονιά. Ούτε οι κόρνες τον κάλυψαν ούτε οι φωνές των εκατοντάδων γύρω του.
Κάθισα μακριά του γιατί γεννήθηκα στα πούπουλα. Κάθισα μακριά του γιατί δεν ξέρω τι σημαίνει επανάσταση, κάθισα μακριά του γιατί μύριζε. Ωστόσο ΔΕΝ μύριζε η ψυχή του, που φώναζε δυνατά,
ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ…
Ήταν τόσο μα τόσο πειστικός που κανείς πολιτικός δεν κατάφερε να με πείσει τόσο όσο εκείνος.
Με ντροπή στάθηκα μπρος του και δεν είχα το θάρρος να του δώσω ούτε 1 ευρώ γιατί ήμουν φτωχός να τον …κοιτάξω στα μάτια!
Με ευχαρίστησε ωστόσο εκείνος με το βλέμμα του και ντράπηκα ο ίδιος.
Και τότε είπα μέσα μου, ένας ρακένδυτος φωνακλάς θα φέρει την επανάσταση και σε εμένα θα αλλάξει γνώμη;
Ρακένδυτος θα γίνω και ο ίδιος μια μέρα και θα το χαρώ, αρκεί να έχω τη δύναμη να φωνάζω ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ όπως εκείνος!

(λουκάς / GEOPOLITICS & DAILY NEWS)


Το διαβάσαμε από το: Μην κλαις Έλληνα θα τα καταφέρεις! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/03/blog-post_5429.html#ixzz2P1mwiiPW

Ο Bill Gates μεγαλομέτοχος της Monsanto!



ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ

Ο Bill Gates, είναι βασικά γνωστός ως ο ιδρυτής της Microsoft, και ο κατασκευαστής του διάσημου λειτουργικού συστήματος των Windows. Πλούσιος, αποσύρθηκε από την ηγεσία της εταιρείας και με τα χρήματά του έχει χρηματοδοτήσει τις τεχνολογίες γενετικής τροποποίησης, γεω-μηχανικής, πειραματικών εμβολιασμών και την εξάπλωση της Monsanto.

Εταιρεία που χρησιμοποιεί τα ίδια της κεφάλαια για να καταβάλει τεράστιες οργανώσεις να παραποιούν δηλώσεις και να εξαπλωθούν οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί.
Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν να διαβάσει κανείς ότι Gates κατέχει 500.000 μετοχές της Monsanto με κύκλο εργασιών: 23 εκατομμύρια δολάρια. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Bill και η Melinda Gates Foundation συνεργάζονται με την Cargill, με στόχο την εξάπλωση της γενετικά τροποποιημένης σόγιας στον τρίτο κόσμο.

Η Cargill είναι μια πολυεθνική εταιρεία (με κύκλο εργασιών 133 δισεκατομμύρια δολάρια), που παραβιάζει την εργατική νομοθεσία και της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες από το Διεθνές Ταμείο για τα εργασιακά δικαιώματα εμπορίας παιδιών από το Μάλι και την υποδούλωση παιδιών ως εργάτες στις φυτείες κακάο, όπου είναι αναγκασμένα να εργάζονται 12 με 14 ώρες την ημέρα, με πενιχρούς μισθούς και κακή διατροφή.

Η εταιρεία συνεχίζει εν τω μεταξύ να αγοράσει βαμβάκι από το Ουζμπεκιστάν, όπου είναι γνωστό για το αποτέλεσμα της παράνομης απασχόλησης των ανηλίκων.

Ο Bill Gates παρέχεται σε πρώτο πρόσωπο για διαφημίσεις υπέρ των ΓΤΟ της Monsanto, όπου την προτείνουν ως μαγική «λύση» για την πείνα στον κόσμο, ακόμα και όταν ο ΟΗΕ έχει αναγνωρίσει ότι οι ΓΤΟ δεν μπορούν να καταπολεμήσουν την πείνα καθώς και την παραδοσιακή γεωργία.
Το θέμα της πείνας στον κόσμο, έχει μελετηθεί ιδιαίτερα από τη Διεθνή Αξιολόγηση της Γεωργικής Επιστήμης και Τεχνολογίας για την Ανάπτυξη (IAASTD), μια ομάδα από 900 επιστήμονες και ερευνητές. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης είναι αρκετά σαφής: 900 επιστήμονες συμφωνούν ότι οι γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες δεν είναι η λύση για την πείνα στον κόσμο. Τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν το 2008, πολύ πριν ο Bill Gates γίνει μέτοχος.

Ακόμη και η Ένωση Ανήσυχων Επιστημόνων εξέτασε την αλήθεια για τις καλλιέργειες που παράγονται από το ΓΤΟ, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι οι σπόροι των ΓΤΟ μακροπρόθεσμα δεν παράγουν καμία αύξηση στις καλλιέργειες, ενώ έχουν υψηλό κόστος και μεταφέρουν ένα μεγάλο ποσό από βλάβες στην υγεία και το περιβάλλον. Η έλλειψη επιστημονικής βάσης της Monsanto ήταν τόσο εμφανής στα μάτια της Ένωσης που κατέγραψε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, σε μια έκθεση το 2009 με τίτλο Collected πτώχευση.

Γιατί λοιπόν, ο Bill Gates, ένας άνθρωπος που χαιρετίστηκε από τα μέσα ενημέρωσης ως φιλάνθρωπος άγιος, χύνει εκατομμύρια - αν όχι δισεκατομμύρια - σε αυτό το είδος της επιχείρησης;

Γιατί μας λένε ότι οι ΓΤΟ μπορούν να καταπολεμήσουν την πείνα στον κόσμο, όταν ξέρουν ότι δεν είναι αλήθεια;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Τσιπάρουν όλους τους Αμερικανούς εργαζόμενους


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ...ΓΙΟΚ
Ο απόλυτος έλεγχος - ο φασισμός της επιβολής των σύγχρονων τεχνολογιών από τα νεοταξικά κέντρα που καταργούν την ελευθερία και την ιδιωτικότητα των πολιτών - πρώτος σταθμός Η.Π.Α - η συνέχεια αναμένεται και στις υπόλοιπες χώρες της Δύσης... Έρχεται το υποχρεωτικό τσιπάρισμα για την συνέχιση της απασχόλησης των Αμερικανών πολιτών;

Πρόσφατα, δύο γερουσιαστές των Η.Π.Α συναντήθηκαν με τον Barack Obama, προωθώντας την καθιέρωση μίας νέας εθνικής βιομετρικής ταυτότητας η οποία θα εξαναγκάζει τους εργαζόμενους να υποβάλλονται σε σάρωση και καταχώρηση των προσωπικών τους δεδομένων: είτε μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων είτε μέσω σάρωσης της ίριδας του οφθαλμού.. Όποιοι εργαζόμενοι αρνηθούν να συμμορφωθούν με αυτό το νέο καθεστώς πλήρους παρακολούθησης, ενδέχεται να απολύονται αυτομάτως.
Το πρόγραμμα θα λάβει την ονομασία "Believe System," ακρωνύμιο των αγγλικών όρων Biometric Enrollment, Locally stored Information and Electronic Verification of Employment -- Βιομετρική Ένταξη, Τοπικά Αποθηκευμένες Πληροφορίες και Ηλεκτρονική Διακρίβωση Απασχόλησης.
Η κάρτα ταυτότητας θα περιέχει ένα κρυπτογραφημένο ψηφιακό κώδικα-"κλειδί" ο οποίος θα πρέπει να συνταιριάζει με τις βάσεις δεδομένων πρόσβασης στους χώρους εργασίας.. Ένα τσιπ με μικροεπεξεργαστή που θα περιέχεται στην κάρτα θα αποθηκεύει τα βιομετρικά στοιχεία του εργαζόμενου.
Ο εργαζόμενος θα πρέπει να έχει πάντα μαζί του την βιομετρική κάρτα προσωπικών στοιχείων, ενώ ο εργοδότης θα είναι υποχρεωμένος να διενεργεί σχετικό έλεγχο σάρωσης της κάρτας αυτής. (σ.σ. pentapostagma.gr γεγονός που οδηγεί στο υποχρεωτικό τσιπάρισμα όλων των εργαζομένων)
Έπειτα από την συνάντηση με τον Πρόεδρο των Η.Π.Α, το πλάνο θεωρήθηκε πολλά υποσχόμενο, και αναμένεται πλέον να τεθεί προς ψήφιση το ανάλογο νομοσχέδιο.
Ουσιαστικά, το συγκεκριμένο σύστημα βιομετρικής ανίχνευσης και παρακολούθησης θα υποχρεώνει τους εργοδότες να αρνηθούν την εργασία σε όσους δεν "ταιριάζουν" με τα στοιχεία της υπάρχουσας βάσης δεδομένων..

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Συμβαίνει τώρα - Παγκόσμια εισβολή στο διαδίκτυο


Παγκόσμια εισβολή στο διαδίκτυο
Σε σημαντική επιβράδυνση διαδικτυακών υπηρεσιών έχει οδηγήσει «η μεγαλύτερη σύγκρουση στα χρονικά του Διαδικτύου», που διεξάγεται τις τελευταίες ώρες ανά τον κόσμο, μεταδίδει το BBC....
Υπηρεσίες όπως η Neflix (μετάδοση ταινιών online) έχει ήδη επηρεαστεί, με τους ειδικούς να εκτιμούν πως η επίθεση θα μπορούσε να καταλύσει κοινές υπηρεσίες e-mail και Web banking.
Ο πόλεμος διεξάγεται ανάμεσα στον διεθνή μη κυβερνητικό οργανισμό Spamhaus που συντηρεί τις μαύρες λίστες του Διαδικτύου και την Cyberbunker, μια εταιρεία φιλοξενίας στην Ολλανδία που αμφισβητεί τον ρόλο του Spamhaus δηλώνοντας ότι καταχράζεται την θέση του αφού τελικά, αυτό αποφασίζει «τι ανεβαίνει και τι όχι στο Ίντερνετ».
Το Spamhaus, που εδρεύει στο Λονδίνο και την Γενεύη, απευθύνεται σε ISP και παροχείς υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με βάση τις λίστες του, φιλτράρει ό,τι χαρακτηρίζει ως ανεπίκλητα (spam) μηνύματα ή άλλο «ακατάλληλο περιεχόμενο». Από την άλλη, η Cyberbunker δηλώνει ότι θα δέχεται στους διακομιστές της οτιδήποτε, εκτός από υλικό παιδικής πορνογραφίας ή υλικό που εξυπηρετεί την τρομοκρατία. Πρόσφατα, το Spamhaus μπλόκαρε τους διακομιστές της Cyberbunker, γεγονός που φαίνεται να αποτέλεσε αιτία πολέμου.
Πάντως, πέντε υπηρεσίες δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος ερευνούν την υπόθεση, αφού οι επιθέσεις DDoS διεξάγονται ήδη επί μια εβδομάδα, στις 27 Μαρτίου ωστόσο πήρε μεγάλες διαστάσεις. Πρόκειται για την μαζική αποστολή αλλεπάλληλων αιτημάτων από διαφορετικές πηγές που απειλούν με «υπερχείλιση» το σύστημα DNS της Spamhaus. To DNS αντιστοιχίζει τις διαδικτυακές διευθύνσεις με τις αντίστοιχες αριθμητικές διευθύνσεις και χωρίς αυτό, δεν υπάρχει απόκριση σε ό,τι πληκτρολογεί ο χρήστης στην γραμμή διευθύνσεων του browser.
Στην προκειμένη περίπτωση η ταχύτητα με την οποία καταφτάνουν τα αιτήματα σύνδεσης στους διακομιστές του Spamhaus φτάνει τα 600Mbps όταν σε ανάλογες επιθέσεις DDoS εναντίον τραπεζών αρκούσαν 50Mbps για να καταλύσουν τα συστήματά τους. Οι επιθέσεις επηρεάζουν έμμεσα πλήθος ISP ανά τον κόσμο, ωστόσο το Spamhaus υποστηρίζει πως θα αντέξει την κίνηση αφού διατηρεί 80 διακομιστές DNS ανά τον κόσμο.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Τα χημικά νέφη κινούνται ανεξάρτητα από τη φορά του ανέμου!


Στα ακόλουθα βίντεο θα δείτε ένα πολύ παράξενο φαινόμενο. Τα χημικά σύννεφα κινούνται προς διαφορετική κατεύθυνση απ' ότι τα κανονικά νέφη που κινούνται προς τη φορά τη ανέμου. Μάλιστα έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση πάντα προς τα Ανατολικά και προς τα Βόρεια. 
Είναι προφανές ότι κάποιες άλλες δυνάμεις τα κινούν (βλέπε HAARP) και όχι ο άνεμος!
Αν μη τι άλλο είναι τα βίντεο είναι...
αφορμή για έντονο προβληματισμό και αναζήτηση. 






Παρατηρείστε ότι τα χημικά νέφη, κινούνται ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από τη φορά του ανέμου, ΠΑΝΤΑ Ανατολικά έως Βόρεια. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ  : http://psekasmata.blogspot.com/2013/03/blog-post_26.html#ixzz2OpfvfH3L

Η ΑΛΛΑΓΗ...ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.....ΖΕΙΣΤΕ ΤΗΝ.....!


H ολιστική ιατρική μέθοδος απέδειξε ότι μέσω των εργαστηριακών αναλύσεων του αίματος υπάρχει στην πραγματικότητα κάποια ανάπτυξη νέων ελίκων στο DNA των ανθρώπων. Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές, τροποποιήσεις αλλά και μεταλλάξεις που σύμφωνα με τα λεγόμενα των γενετιστών.....όπου έχουν αρχίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό να πραγματοποιούνται.... ΑΔΕΛΦΙΑ...να ζούμε μια τέτοια επαναστατική αλλαγή.....που παρόλα αυτά....δεν γνωρίζουμε επακριβώς.....σε τι πραγματικά αλλάζουμε.
Η κάθε ανθρώπινη οντότητα γνωρίζουμε ότι έχει μια διπλή έλικα DNA και εκείνο το οποίο παρατηρούμε να συμβαίνει είναι πως σχηματίζονται και άλλες έλικες. Όπως γνωρίζουμε στην διπλή έλικα υπάρχουν δύο αλυσίδες ή νήματα σε σχήμα σπείρας ....και αναμένουμε την ανάπτυξη των 12 ελίκων. Πρόκειται για μια τέτοια μετάλλαξη/αλλαγή του είδους μας προς κάτι που ακόμα.....μας είναι άγνωστο. Οι γενικότερες αυτές αλλαγές ακόμη δεν έχουν δημοσιευθεί επίσημα....γιατί ή επιστημονική κοινότητα πιστεύει πως αυτό θα τάραζε ίσως τον πληθυσμό. Έτσι ΑΔΕΛΦΙΑ.....παρομοίως αλλάζουν και τα κύτταρα μας. Πρόκειται λοιπόν για μια θετική μετάλλαξη/αλλαγή.....τόσο σωματική.....όσο και νοητική και συγχρόνως συναισθηματική και αυτό μπορεί κατά κάποιο τρόπο να παρεξηγηθεί και να προκαλέσει και κάποιες ανησυχίες.
Από κάποιες έρευνες που έχουν γίνει σε παιδιά πρόκειται ακριβώς για παιδιά που μπορούν να μετακινήσουν διάφορα αντικείμενα μόνο με την σκέψη ή ακόμα μπορούν και να πάρουν ένα ποτήρι νερό κοιτάζοντας το μονάχα...είναι αυτό που λέμε τηλεπαθητικά παιδιά. Με μια πρώτη ματιά νομίζεις πως πρόκειται για υπεράνθρωπους ή κατά κάποιον τρόπο να είναι αγγελικά όντα, αλλά ίσως να μην είναι....έτσι ακριβώς.....! Από τις πρόσφατες έρευνες το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού που γεννήθηκε πριν το 1940....έδειξε ότι δεν είναι ικανό να πραγματοποιήσει αυτή την μετάλλαξη/αλλαγή.....όμως στις επόμενες γενιές....κάτι άρχισε να γίνεται....που μας δίνεται η ικανότητα και η δυνατότητα να σχηματίσουμε μια επιπλέον ΕΛΙΚΑ(ΕΛΙΞς) κατά την διάρκεια της ζωής μας.
Εκείνα τα σημεία που παρουσιάζουν τέτοια αλλαγή....είναι το ανοσοποιητικό και ενδοκρινολογικό μας σύστημα.. Οι πιο παλιοί άνθρωποι που διαλέγουν να αλλάξουν....πρέπει να περάσουν μέσα από πολλές φυσικές αλλαγές. Η Γαία και οι κάτοικοι της όπως πλέον γνωρίζουμε ανεβάζουν ήδη την δόνησή τους και αρκετοί που γεννήθηκαν τώρα τελευταία έχουν ήδη φωτεινά σώματα.. Η πιο εύκολη μορφή αυτής της μετάλλαξης/αλλαγής του DNA μας ΑΔΕΛΦΙΑ....γίνεται μέσω κάποιου ιού. Και γι’ αυτό οι ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ/ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ προσπάθησαν ....με μεταλλαγμένους ιούς....ώστε οι ιοί όπως γνωρίζουμε....επειδή ζουν πάνω σε ένα ζωντανό ιστό, (ονομαζόμενοι ιοί DNA) όπως ακριβώς είναι ο ιός του Epstain Barr και ο ιός Herpes 6.....για να μας δημιουργήσουν ένα επιπλέον μεγάλο πρόβλημα....και γι’ αυτό τον λόγο μας έκαναν τα εμβόλια...Η1Ν1.....και στη συνέχεια....ήταν έτοιμοι με τον Η5Ν1.....να περάσουν και το βιοτσιπς μέσα στο εμβόλιο....για πλήρη παρακολούθηση μέσω δορυφόρου. Ίσως μερικοί να εκπλήσσονται ...πως και ξαφνικά άρχισε αυτή η παγκόσμια αφύπνιση....από 1995 και δώθε δειλά δειλά να αυξάνεται....και να υπάρχει κάποιος έντονος ζήλος για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.....και να υπάρχει μία έντονη κινητικότητα περί της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ καταγωγής μας...και ξαφνικά να αρχίζει να διασπείρεται....και πάλι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ....στο προσκήνιο....που σχεδόν όλα τα άτομα που ζουν αυτό φαινόμενο μετάλλαξης/αλλαγής να νιώθουν μία ζωντάνια μέσα τους και να έχουν έναν νέο τρόπο σκέψης. Μερικές φορές βέβαια....με την αλλαγή αυτή ορισμένοι μπορεί να αισθανθούν μία δυσφορία κάτι σαν να είναι άρρωστοι ή ακόμη και απελπισμένοι....αλλά αυτό όμως ΑΔΕΛΦΙΑ....είναι και το μεγάλο δώρο που μας δόθηκε...δηλα δή....η δυνατότητα να αλλάξουμε την δομή του DNA μας και του ίδιου του σώματος μας .....με μια δομή πιο φωτεινή πιο διαυγή και περισσότερο υγιή...που θα μας επιτρέψει να ζήσουμε και τις επόμενες γενιές.
Η γαλαξιακή περίοδος (ενιαυτός του Πλάτωνος) συν και τη βοήθεια που δεχόμαστε από τις ανώτερες οντότητες ….και συγχρόνως μαζί και ενωμένοι....θα είμαστε ικανοί πλέον να ακούσουμε την εσωτερική φωνή των Ουρανών και μαζί ταυτόχρονα ενωμένοι και συντονισμένοι....θα είμαστε ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ....για τις όποιες αλλαγές που έρχονται...στα επόμενα χρόνια.
Συμπτώματα...αν μπορούσα να τα χαρακτηρίσω έτσι είναι.....ότι με την κυτταρική μετάλλαξη/αλλαγή που ήδη γίνεται..... το κάθε άτομο θα αισθάνεται κάποιες φορές.....σαν να βρίσκεται κάπου αλλού...δηλαδή θα μπορεί να αισθανθεί εξουθενωμένος και αυτό ΑΔΕΛΦΙΑ....γιατί θα γίνει μια ριζική κυτταρική μετάλλαξη/αλλαγή από την στιγμή που θα μετατραπούμε σε νέες υπάρξεις, και θα αισθανθούμε κάπως σαν μωρά που μόλις γεννήθηκαν... και ακόμη μπορεί να αισθανθούμε μία νοητική σύγχυση ή ακριβώς να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε στις καθημερινές μας ασχολίες και δραστηριότητες. Ένα πολύ έντονο συναίσθημα που θα βιώνουμε είναι ότι θα έχουμε πολλούς πόνους και πολλές φορές θα νιώθουμε μία κακοδιαθεσία σε ολόκληρο το σώμα μας...χωρίς ακριβώς καμία εμφανή αιτία. Με λίγα λόγια θα νιώθουμε κάπως....παράξενα. Όλα αυτά τα συμπτώματα είναι προσωρινά και δείχνουν απλά πως συμβαίνουν κάποιες ψυχολογικές αλλαγές. Γι’ αυτό και σας συνιστώ ότι δεν χρειάζεται να πάτε αμέσως στον γιατρό γιατί πολύ εύκολα όπως συνήθως κάνουν....είναι να σας δώσουν μία συνταγογράφηση για κάποιο αντικαταθλιπτικό.....φάρμακο.....γιατί οι γιατροί όπως συνήθως....δεν καταλαβαίνουν το τι ακριβώς συμβαίνει....αλλά από την άλλη μεριά...δίνουν αβέρτα-κουβέρτα...τα φάρμακα....μιας και η μίζα από τις φαρμακοβιομηχανίες....πάει σύννεφο.
Και οφείλεται να ξέρετε ότι σήμερα οι πιο πλούσιες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο...είναι οι φαρμακοβιομηχανίες....όπως σας είχα τονίσει και παλαιότερα...όταν σας ενημέρωνα για τα εμβόλια. Φυσικά το πρόβλημα της συμβατικής ιατρικής είναι....ότι η ιατρική κοινότητα ακόμη και σήμερα...δεν είναι συνηθισμένη για να αντιμετωπίσει.....τα ενεργειακά σώματα.
Το μυστικό είναι......ότι λόγω της αλλαγής αυτής....εκείνο που χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος είναι να εμψυχωθεί...αλλά βλέπουμε ότι μόνον αυτό δεν γίνεται....αφού εκφοβίζουν τον κόσμο και κάνουν επίτηδες τον οικονομικό πόλεμο....για πλήρη τρομοκράτηση και θέλουν να διασπείρουν τον φόβο .....ώστε να μειώσουν την ενεργειακή μας συχνότητα που ανεβαίνει.
Άρα το φάρμακο λοιπόν ΑΔΕΛΦΙΑ.....είναι πολύ απλό. ΧΑΜΟΓΕΛΟ. Αφήστε τους....να χτυπιούνται. Ήδη έχουν φάει τα λυσακά τους....με εμάς....τους Έλληνες.....κι αφού μας πίνουν....κάθε μέρα το αίμα...και με την τόση πλύση εγκεφάλου που μας έχουν κάνει μέσα από τις ειδήσεις....απορούν πως αντέχουμε ακόμη....και τώρα συνέχισαν το «βρωμερό» σχέδιο τους και με τους Κύπριους. Δεν σας κάνει εντύπωση....που τα έβαλαν με εμάς....τους ΕΛΛΗΝΕΣ; Τι είμαστε....μία κουκίδα στον παγκόσμιο χάρτη της Γης...αλλά αυτή κουκίδα όμως ΑΔΕΛΦΙΑ....έχει ΣΘΕΝΟΣ-ΔΥΝΑΜΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ...που ακόμη κι ένας ΕΛΛΗΝΑΣ...να μείνει στη Γη....θα βρει τρόπο να τους συντρίψει.....!
Γι’ αυτό σας συνιστώ να απελευθερώσετε τα αρνητικά συμπτώματα. Μερικοί μάλιστα...δεν χάνουν δελτίο ειδήσεων....και μετά παραπονιούνται.....γιατί είναι καταθλιπτικοί και απαισιόδοξοι. Βλέποντας.....το ντοκιμαντέρ με τον Κανάκη...σχετικά με την ACTION….θα έλεγα...ότι θα έπρεπε να πάρουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας....που ο Αφρικάνικος αυτός λαός...ενώ ζει στη φτώχεια και στη μιζέρια...έχει όμως ΧΑΜΟΓΕΛΟ.....!!!....και μπορεί ενεργειακά να πετύχει...περισσότερα από εμάς.....!!!
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ....ΑΔΕΛΦΙΑ.....ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Ο καθένας μας λοιπόν έχει την δύναμη της αυτοθεραπείας. Το κλειδί....ακριβώς βρίσκεται εις το να αναλάβει ο καθείς μας την ευθύνη των πράξεών του και να δράσει από μόνος του. Φυσικά αυτό έχει να κάμει και με την καθημερινή μας ζωή....με το σώμα...ξεκινώντας από την σωστή διατροφή.... με φυτοθεραπεία...και όχι να πλακωνόμαστε στην κρεατοφαγία....!
Οι πρόγονοί μας.....χρησιμοποιούσαν την λέξη : ΙΑΣΙΣ. Εξάλλου το ΙΑΜΑ....με αναγραμματισμό γίνεται ΑΙΜΑ.....και η ίδια η ΙΑΣΗ είναι ταυτόχρονα ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ μαζί. Έτσι αλλάζουμε λοιπόν σωματικά και φυσικά και από Όντα με άνθρακα και 2 δομές του DNA μας.......γινόμαστε Όντα....ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ....με 1024 δομές στο DNA μας, και αυτό γιατί ΑΔΕΛΦΙΑ....οι κρυσταλλικές μας δομές μπορούν να επιβιώσουν σε υψηλά ενεργειακά επίπεδα και διαστάσεις. Έτσι γίνεται μία συγχώνευση των σωμάτων μας με δομές DNA.....όμοιες με αυτές του.....ΣΕΙΡΙΟΥ..... που ομοιάζει με την δική μας δομή, και έτσι έχουμε λιγότερες παρενέργειες. Προσέξτε...δε αλλάζουν ΑΔΕΛΦΙΑ.....σε κρυσταλλική μορφή μονάχα οι άνθρωποι αλλά .......και όλες οι μορφές της ζωής που υπάρχουν πάνω στον πλανήτη ΓΑΙΑ.... ζώα και φυτά ταυτόχρονα. Τίποτα λοιπόν δεν θα πεθάνει....και τίποτα δεν θα χαθεί.....διότι από κοινού.....και όλοι μαζί θα οδεύουμε....προς ένα καινούργιο είδος....Αιθέριας Ύπαρξης.
Στη νέα τούτη κατάσταση....προϋποθέτει εκ μέρους μας....πως πρέπει να αφήσουμε πίσω τα πιστεύω και τις πεποιθήσεις που είχαμε στην....τρίτη διάσταση. Αυτή λοιπόν η απελευθέρωση μας και η απαγκίστρωση μας.....από κάθε τι παλιό....και αλλάζοντας τις πεποιθήσεις μας.....θα μας επιτρέψει να ζήσουμε την νέα μας ζωή.....που είναι τελείως διαφορετική από αυτή που είχαμε ζήσει έως τώρα. Είναι λοιπόν μία υπέροχη κατάσταση που βιώνουμε πλανητικά....παρότι που υπάρχει τόση αγωνία και φόβος...που μας τον σπέρνουν εσκεμμένως οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ/ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ....για τις όποιες αλλαγές αυτές λοιπόν .....και παρόλο που ακόμη δεν είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι...στη νέα ροή των πραγμάτων....που μας συμβαίνουν....αλλά όμως την βιώνουμε....κανονικά....!
Ψηλά το κεφάλι. ΟΡΘΙΟΣ....μπες στην ροή των γεγονότων.....και ακολούθησε την....μην αντιστέκεσαι καθόλου. Εάν αισθανθείς λίγο κουρασμένος, αναπαύσου και κοιμήσου..... όσο ακριβώς χρειάζεται. Να πίνεις φρέσκο....ύδωρ....για να σε βοηθάει στην αποτοξίνωση...και όχι από μπουκάλια. Αν νιώθεις κάποια ένταση ...πάρε φυτικά βότανα. Κάνε κάποιες μυοχαλαρωτικές ασκήσεις και βγες έξω στην φύση. Αν έχεις κοντά σου κάποιο ενεργειακό ελληνικό μνημείο....πήγαινε εκεί....μία ώρα....και ξέχνα τα...όλα.
Όταν είσαι μόνος διαλογίσου....για ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ. Καθάρισε την ΑΥΡΑ σου από κάθε «σκουπίδι».....κάνοντας ζεστά μπάνια με αλατόνερο...μέσα στη μπανιέρα...ή τη θάλασσα. Γενικά....για τα όποια συμπτώματα....κι αν μας συμβούν....εννοώ κάποιας δυσφορίας....δεν πρέπει να μας ανησυχούν....χωρίς αυτό να σημαίνει....ότι αν πάθετε κάποιο έντονο πρόβλημα....ζάλης ή λιποθυμίας....οφείλετε να προσφύγετε αμέσως σε γιατρό...διότι μπορεί να έχετε κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Αγαπήστε ΑΔΕΛΦΙΑ....τον ΕΑΥΤΟ σας και συγχωρείστε τον ειλικρινά....αλλά όμως σεβαστείτε και τα δικαιώματα των άλλων. Για να αποδεχτείτε τον ΕΑΥΤΟ σας.....οφείλετε να κάνετε σωστή κριτική....διαβάζοντας τα παρακάτω....ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.....για να δείτε το ποιος πράγματι είστε. Έχετε....τα κότσια ;
ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
Έπου θεώ (Ακολούθα τον θεό)
Νόμω πείθου ( Να πειθαρχείς στο Νόμο)
Θεούς σέβου (Να σέβεσαι τους θεούς)
Γονείς αίδου (Να σέβεσαι τους γονείς σου)
Ηττώ υπέρ δικαίου (Να καταβάλεσαι για το δίκαιο)
Γνώθι μαθών (Γνώρισε αφού μάθεις)
Ακούσας νόει (Κατανόησε αφού ακούσεις)
Σαυτόν ίσθι (Γνώρισε τον εαυτό σου)
Εστίαν τίμα (Να τιμάς την εστία σου)
Άρχε σεαυτού (Να κυριαρχείς τον εαυτό σου)
Φίλους βοήθε (Να βοηθάς τους φίλους)
Θυμού κράτε (Να συγκρατείς το θυμό σου)
Όρκω μη χρω (Να μην ορκίζεσαι)
Φιλίαν αγάπα(Να αγαπάς τη φιλία)
Παιδείας αντέχου (Να προσηλώνεσαι στην εκπαίδευσή σου)
Σοφίαν ζήτει (Να αναζητάς τη σοφία)
Ψέγε μηδένα (Να μην κατηγορείς κανένα)
Επαίνει αρετήν (Να επαινείς την αρετή)
Πράττε δίκαια (Να πράττεις δίκαια)
Φίλοις ευνόει (Να ευνοείς τους φίλους)
Εχθρούς αμύνου (Να προφυλάσσεσαι από τους εχθρούς)
Ευγένειαν άσκει (Να είσαι ευγενής)
Κακίας απέχου (Να απέχεις από την κακία)
Εύφημος ίσθι (Να έχεις καλή φήμη)
Άκουε πάντα (Να ακούς τα πάντα)
Μηδέν άγαν (Να μην υπερβάλλεις)
Χρόνου φείδου (Να μη σπαταλάς το χρόνο)
Ύβριν μίσει (Να μισείς την ύβρη)
Ικέτας αίδου (Να σέβεσαι τους ικέτες)
Υιούς παίδευε ( Να εκπαιδεύεις τους γιους σου)
Έχων χαρίζου (Όταν έχεις, να χαρίζεις)
Δόλον φοβού (Να φοβάσαι το δόλο)
Ευλόγει πάντας (Να λες καλά λόγια για όλους)
Φιλόσοφος γίνου (Να γίνεις φιλόσοφος)
Όσια κρίνε (Να κρίνεις τα όσια)
Γνους πράττε (Να πράττεις με επίγνωση)
Φόνου απέχου ( Να μη φονεύεις)
Σοφοίς χρω (Να συναναστρέφεσαι με σοφούς)
Ήθος δοκίμαζε (Να επιδοκιμάζεις το ήθος)
Υφορώ μηδένα (Να μην είσαι καχύποπτος)
Τέχνη χρω (Να ασκείς την Τέχνη)
Ευεργεσίας τίμα (Να τιμάς τις ευεργεσίες)
Φθόνει μηδενί (Να μη φθονείς κανένα)
Ελπίδα αίνει ( Να δοξάζεις την ελπίδα)
Διαβολήν μίσει (Να μισείς τη διαβολή)
Δικαίως κτω. (Να αποκτάς δίκαια)
Αγαθούς τίμα ( Να τιμάς τους αγαθούς)
Αισχύνην σέβου ( Να σέβεσαι την εντροπή)
Ευτυχίαν εύχου (Να εύχεσαι ευτυχία)
Εργάσου κτητά (Να κοπιάζεις για πράγματα άξια κτήσης)
Έριν μίσει ( Να μισείς την έριδα)
Όνειδος έχθαιρε (Να εχθρεύεσαι τον χλευασμό)
Γλώσσαν ίσχε (Να συγκρατείς τη γλώσσα σου)
Ύβριν αμύνου (Να προφυλάσσεσαι από την ύβρη)
Κρίνε δίκαια (Να κρίνεις δίκαια)
Λέγε ειδώς (Να λες γνωρίζοντας)
Βίας μη έχου (Να μην έχεις βία)
Ομίλει πράως (Να ομιλείς με πραότητα)
Φιλοφρόνει πάσιν (Να είσαι φιλικός με όλους)
Γλώττης άρχε (Να κυριαρχείς τη γλώσσα σου)
Σεαυτόν ευ ποίει (Να ευεργετείς τον εαυτό σου)
Ευπροσήγορος γίνου ( Να είσαι ευπροσήγορος)
Αποκρίνου εν καιρώ ( Να αποκρίνεσαι στον κατάλληλο καιρό)
Πόνει μετά δικαίου (Να κοπιάζεις δίκαια)
Πράττε αμετανοήτως (Να πράττεις με σιγουριά)
Αμαρτάνων μετανόει (Όταν σφάλλεις, να μετανοείς)
Οφθαλμού κράτει (Να κυριαρχείς των οφθαλμών σου)
Βουλεύου χρήσιμα (Να σκέπτεσαι τα χρήσιμα)
Φιλίαν φύλασσε (Να φυλάττεις τη φιλία)
Ευγνώμων γίνου (Να είσαι ευγνώμων)
Ομόνοιαν δίωκε (Να επιδιώκεις την ομόνοια)
Άρρητα μη λέγε ( Να μην λες τα άρρητα)
Έχθρας διάλυε (Να διαλύεις τις έχθρες)
Γήρας προσδέχου ( Να αποδέχεσαι το γήρας)
Επί ρώμη μη καυχώ (Να μην καυχιέσαι για τη δύναμή σου)
Ευφημίαν άσκει (Να επιδιώκεις καλή φήμη)
Απέχθειαν φεύγε (Να αποφεύγεις την απέχθεια)
Πλούτει δικαίως. (Να πλουτίζεις δίκαια)
Κακίαν μίσει. (Να μισείς την κακία)
Μανθάνων μη κάμνε (Να μην κουράζεσαι να μαθαίνεις)
Ους τρέφεις αγάπα ( Να αγαπάς αυτούς που τρέφεις)
Απόντι μη μάχου (Να μην μάχεσαι αυτόν που είναι απών)
Πρεσβύτερον αιδού (Να σέβεσαι τους μεγαλύτερους)
Νεώτερον δίδασκε (Να διδάσκεις τους νεότερους)
Πλούτω απόστει (Να αποστασιοποιείσαι από τον πλούτο)
Σεαυτόν αιδού (Να σέβεσαι τον εαυτό σου)
Μη άρχε υβρίζων (Να μην κυριαρχείς με αλαζονεία)
Προγόνους στεφάνου ( Να στεφανώνεις τους προγόνους σου)
Θνήσκε υπέρ πατρίδος (Να πεθάνεις για την πατρίδα σου)
Επί νεκρώ μη γέλα ( Να μην περιγελάς τους νεκρούς)
Ατυχούντι συνάχθου (Να συμπάσχεις με το δυστυχή)
Τύχη μη πίστευε (Να μην πιστεύεις την τύχη)
..... Εάν έφτασες έως εδώ και διάβασες όλα τα παραγγέλματα....σημαίνει ότι ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ...για τις οι αλλαγές που συμβαίνουν μέσα σου .....στα λεπτοφυέστερα, Αιθερικά σώματα και η αλλαγή του DNA σου.....θα εναρμονισθεί σε πλήρη μετάβαση....για την 4η και την 5η διάσταση... !!! ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.....!!!
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Η Μέρκελ ο Χίτλερ και ο νέος πόλεμος


Το άρθρο «Η Γερμανία εναντίον της Ευρώπης» με την υπογραφή του καθηγητή Οικονομικών της Σεβίλης Χουάν Τόρες Λόπες, αφού αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας «El Pais», αποσύρθηκε «βίαια» λόγω του παραλληλισμού του Χίτλερ με τη Μέρκελ.
Ο Ισπανός οικονομολόγος εξηγεί στο μπλογκ του ότι λυπάται για την ερμηνεία που δέχτηκε η τοποθέτησή του στο άρθρο του, καθώς δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στις δύο πολιτικές ούτε στις ζημιές που προκάλεσαν. Υποστηρίζει ότι αυτή η ερμηνεία εξυπηρετεί προφανώς τον αποπροσανατολισμό της προσοχής από την ουσία του κειμένου, που ήταν άλλη. Η σύγκριση αφορούσε μόνο δύο οικτρά ιστορικά γεγονότα, άνισου φυσικά κόστους.
«Είναι αξιοσημείωτο που συνήθως μιλάμε για τιμωρία για να αναφερθούμε στα μέτρα τα οποία η Μέρκελ και οι υπουργοί της επιβάλλουν στους λαούς που έχουν πληγεί από την κρίση.
Λένε στους συμπατριώτες τους ότι πρέπει να τιμωρήσουν την ανευθυνότητά μας έτσι ώστε να μην πληρώσουν οι Γερμανοί την κατασπατάληση και τα χρέη μας.
Αλλά ο συλλογισμός είναι λάθος, αφού οι ανεύθυνοι δεν ήταν οι λαοί τους οποίους η Μέρκελ έχει βαλθεί να τιμωρεί, αλλά οι γερμανικές τράπεζες, τις οποίες προστατεύει, όπως και οι τράπεζες των άλλων χωρών στις οποίες δάνειζαν με ανευθυνότητα, για να αποκτήσουν εγγυήσεις πολυεκατομμυριούχων.
Οι μεγάλες ευρωπαϊκές οικονομικές ομάδες κατάφεραν να εγκαθιδρύσουν ένα μοντέλο ευρωπαϊκής ενότητας πολύ ατελές και ασύμμετρο, το οποίο εν συνεχεία αναπαρήγαγε και μεγέθυνε τις αρχικές ανισότητες ανάμεσα στις οικονομίες που το απάρτιζαν. Επιπλέον, χάρη στην τεράστια επενδυτική ικανότητα και στη μεγάλη εξουσία των κυβερνήσεών τους, οι μεγάλες εταιρίες του Βορρά κατάφεραν να μείνουν με μεγάλη ποσότητα επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων ολόκληρων τομέων χωρών της περιφέρειας, όπως η Ισπανία. Αυτό προκάλεσε μεγάλα εμπορικά ελλείμματα στις τελευταίες και πλεόνασμα σε όλη τη Γερμανία και σε μικρότερη κλίμακα σε άλλες χώρες.
Παράλληλα, οι πολιτικές των διαδοχικών γερμανικών κυβερνήσεων συγκέντρωσαν ακόμα περισσότερο το εισόδημα στην κορυφή της κοινωνικής πυραμίδας, κάτι που αύξησε το ήδη υψηλό επίπεδο αποταμίευσης. Από το 1998 έως το 2008 ο πλούτος του 10% των πιο πλουσίων της Γερμανίας πέρασε από το 45% στο 53% του συνόλου, ο πλούτος του επόμενου 40% πιο πλούσιου κοινωνικού στρώματος πέρασε από το 40% στο 46% και ο πλούτος του 50% του κοινωνικού συνόλου, που είναι οι πιο φτωχοί, πέρασε από το 4% στο 1%.
Αυτές οι συνθήκες έθεσαν στη διάθεση των γερμανικών τραπεζών τεράστιες ποσότητες χρήματος. Ομως αντί να αφοσιωθούν στη βελτίωση της εσωτερικής γερμανικής αγοράς και στη βελτίωση της κατάστασης των επιπέδων των πιο χαμηλών εισοδημάτων, το χρησιμοποίησαν (704.000.000 ευρώ ως το 2009 σύμφωνα με τη Διεθνή Τράπεζα Πληρωμών) για να χρηματοδοτήσουν τις ιρλανδικές τράπεζες, την ισπανική φούσκα ακινήτων, το χρέος των ελληνικών τραπεζών ή για σπέκουλα, γεγονός που έκανε το ιδιωτικό χρέος να εξαφανιστεί στην ευρωπαϊκή περιφέρεια και τις γερμανικές τράπεζες να φορτωθούν τις τοξικές μετοχές (900.000.000 ευρώ το 2009).
Με την εγκατάσταση της κρίσης υπέφεραν σημαντικά αλλά κατάφεραν η χρεοκοπία τους, αντί να παρουσιαστεί ως το αποτέλεσμα μιας μεγάλης μη σύνεσης και ανευθυνότητας (στην οποία η Μέρκελ δεν αναφέρεται ποτέ), να εμφανιστεί ως το αποτέλεσμα κατασπατάλησης και δημόσιου χρέους των χωρών στις οποίες βρίσκονταν οι τράπεζες που είχαν δανείσει.
Οι Γερμανοί σήκωσαν γρήγορα τα χρήματά τους από αυτές τις τράπεζες, αλλά το χρέος παρέμενε στον ισολογισμό των χρεωμένων τραπεζών. Η Μέρκελ έλαβε υπερασπιστική θέση υπέρ των Γερμανών τραπεζιτών και για να τους βοηθήσει έβαλε σε εφαρμογή δύο στρατηγικές: Η πρώτη ήταν οι “διασώσεις”, τις οποίες πούλησαν σαν να ήταν προορισμένοι να σώσουν τους λαούς αλλά στην πραγματικότητα συνίσταται στο να δώσουν στις κυβερνήσεις δάνεια, τα οποία πληρώνουν οι λαοί για να τα μεταβιβάσουν στις εθνικές τράπεζες έτσι ώστε εκείνες να τα ανακτήσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα και να τα πληρώσουν εν συνεχεία στους Γερμανούς.
Η άλλη στρατηγική ήταν να παρεμποδίσουν την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να κόψει από τη ρίζα τις κερδοσκοπικές επιθέσεις ενάντια στο χρέος της περιφέρειας, έτσι ώστε στην άνοδο των ασφαλίστρων κινδύνου των υπολοίπων να πέφτει το κόστος με το οποίο χρηματοδοτείται η Γερμανία.
Η Μέρκελ, όπως ο Χίτλερ, κήρυξε τον πόλεμο στην υπόλοιπη ήπειρο, αυτή τη φορά για να εξασφαλίσει έναν οικονομικό ζωτικό χώρο. Μας τιμωρεί για να προστατεύσει τις μεγάλες επιχειρήσεις της και τις τράπεζές της και επίσης για να κρύψει από το εκλογικό σώμα της την ντροπή ενός μοντέλου που έκανε το επίπεδο της φτώχειας στη χώρα της να είναι το υψηλότερο των τελευταίων 20 ετών, το 25% των μισθωτών της να κερδίζει λιγότερα από 9,15 ευρώ την ώρα και στον μισό πληθυσμό να αντιστοιχεί ένα άθλιο 1% του συνόλου του εθνικού πλούτου.
Η τραγωδία είναι η τεράστια συμπαιγνία μεταξύ των πανευρωπαϊκών οικονομικών συμφερόντων που κυριαρχούν πάνω στις κυβερνήσεις, οι οποίες, αντί να μας υπερασπιστούν με πατριωτισμό και αξιοπρέπεια, μας προδίδουν για να δράσουν σαν ασήμαντοι κομπάρσοι της Μέρκελ».
Από τον Χουάν Τόρες Λόπες
Επιμέλεια: Δήμητρα Αθανασοπούλου
Εφ.Δημοκρατία