ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Είναι που δεν είχαμε πετρέλαια...για αυτό έχουμε την τρόικα και 4 μνημόνια... βίντεο

Απ τα πετρέλαια που δεν είχαμε...

Στο πετρέλαια που υπάρχουν...και μάλιστα βαπτίζονται ευρωπαϊκά...
Γίνονται "Καζάν Καζάν"...
Τιτλοποιούνται...κεφαλαιοποιούνται....
Είναι πολλά τα πετρέλαια....πάρα πολλά...
Περισσότερα απ την Σαουδική Αραβία..

για αυτό έχουμε την τρόικα και 4 μνημόνια...


Κλείστε τους Τούρκους στα λιμάνια τους

Μπορούμε, αρκεί να το θέλει η πολιτική ηγεσία

Γράφει ο Πάρις Καρβουνόπουλος

Η επτάωρη “βόλτα” της τουρκικής πυραυλακάτου στο Αιγαίο και εντός χωρικών υδάτων έρχεται να προστεθεί στην επίδειξη ισχύος με την τουρκική άσκηση Ντενίς Γκορντού στο Αιγαίο. Κατά τη διάρκεια της οποίας ο τουρκικός στόλος είχε διαρκώς απέναντί του 19 πολεμικά πλοία του Στόλου μας. Κι αυτό προκάλεσε ένταση και νευρικότητα στην Άγκυρα που προχώρησε στην απροκάλυπτη πρόκληση με την πυραυλάκατο.

Όχι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αγνοηθεί η πρόκληση αλλά και το “αίσθημα υπεροχής” που όπως σωστά επεσήμανε στην συνέντευξή του ο πρώην Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης επιχειρούν να “χτίσουν” οι Τούρκοι με την παρουσία πλοίων τους στα ανοιχτά της Αττικής. Και είναι απολύτως λογικό να αγανακτεί η ελληνική κοινή γνώμη με τέτοιου είδους προκλήσεις που δείχνουν, το λιγότερο αλαζονεία. Η οποία ποτέ δεν λείπει από την Άγκυρα.
Αναμενόμενες οι απόψεις που θέλουν πιο σκληρή αντιμετώπιση τέτοιου είδους ενεργειών. Το “βυθίσατε το Χόρα” που έχει ακουστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο μας, συχνά πυκνά επανέρχεται ως θέση και άποψη. Αλλά και τότε το Χόρα δεν βυθίστηκε.
Όχι μόνο σήμερα λόγω της κρίσης, πάντα το να πάρει μια χώρα την απόφαση να “πατήσει το κουμπί” είναι μια δύσκολη απόφαση. Στο παρελθόν, από το 1974 και μετά, υπήρξαν πολλές περιπτώσεις που αυτό το “πάτημα” υπήρξε ως επιλογή. Ποτέ δεν προκρίθηκε ως λύση. Και είναι επίσης αλήθεια ότι η επόμενη φορά που έπεφτε στο τραπέζι ήταν απείρως δυσκολότερη από την προηγούμενη. Στην πραγματικότητα ήταν μια επιλογή που θα έπρεπε να είχε γίνει δράση το 1974 και να κόψει κάθε διάθεση των Τούρκων για “βόλτες” στο Αιγαίο. Μετά τα πράγματα οδηγήθηκαν σε τελείως
διαφορετική κατεύθυνση.

Θα αναρωτηθούν όσοι με αγανάκτηση αντιμετωπίζουν την τουρκική υπεροψία τι να κάνουμε.
Να καθόμαστε και να τους κοιτάμε;
Να τους ανεχόμαστε;
Να παριστάνουμε ότι τίποτα δεν συμβαίνει;
Η απάντηση σ΄ όλα αυτά είναι να σοβαρευτούμε και να δουλέψουμε γρήγορα και αποτελεσματικά ώστε να δημιουργηθεί τέτοιο περιβάλλον στο Αιγαίο που οι “βόλτες” δεν θα είναι εφικτές. Και πάντως δεν θα είναι χωρίς μεγάλο ρίσκο για όποιον τις επιχειρεί.

θα έκαναν ότι κάνουν με υπεροψία οι Τούρκοι, αν στο Αιγαίο υπήρχαν τέσσερις και όχι ένας ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ; Όχι φυσικά. Και αυτό κάνει ακόμη πιο ακατανόητο τον σχεδόν αδιάφορο τρόπο με τον οποίο οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών και ειδικά η σημερινή αντιμετωπίζουν το θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Η απλή έκφραση αισιοδοξίας δεν είναι αρκετή για να λυθούν τα προβλήματα και να παραλάβουμε τα υποβρύχια. Πριν το 2015 τουλάχιστον που οι Τούρκοι έχουν προγραμματίσει να παραλάβουν το πρώτο δικό τους 214.
Εδώ φθάσαμε να... χτυπάμε τις καμπάνες επειδή θα αντικαταστήσουμε μπαταρίες στα παλιά υποβρύχια 209 θα πείτε.

θα τολμούσαν να κάνουν βόλτες αν έβρισκαν σταθερά απέναντί τους ισχυρές ναυτικές δυνάμεις όπως συνέβη και τις ημέρες της άσκησης Ντενίς Γκορντού; Κι αυτό προϋποθέτει “συμμάζεμα” του Στόλου, με τεχνική υποστήριξη και προμήθεια ανταλλακτικών χωρίς άλλες καθυστερήσεις και δικαιολογίες.
θα ήταν πολύ πιο προσεκτικοί σ΄ όλες τις κινήσεις τους αν ήξεραν ότι τα υπερσύγχρονα άρματα μάχης Leopard ήταν όλα οπλισμένα με πυρομαχικά που μπορούν να διαλύσουν τα δικά τους άρματα μάχης, ακόμη και τα εκσυγχρονισμένα από το Ισραήλ Sabra;
θα ήταν τόσο άνετοι αν γνώριζαν ότι οι S 300 στην Κρήτη δεν αποτελούν μέρος ενός... ντεκόρ, αλλά λειτουργούν στο 100 %; Γιατί καθυστερούμε ακόμη και την εκπαιδευτική βολή;
Πολλά τα θα και τα ερωτήματα που λογικά η κυβέρνηση έπρεπε να έχει ήδη λυμμένα. Δεν το έκανε και δεν δείχνει και διατεθειμένη να το πράξει. Αυτό είναι το χειρότερο.
Οι Τούρκοι, το ΄χουμε ξαναγράψει, είναι “σιγουρατζήδες”. Δεν ρισκάρουν ποτέ, ούτε για το ελάχιστο κόστος που μπορούν να υποστούν. Όσες φορές κινήθηκαν εναντίον μας είχαν εξασφαλίσει από πολλές πλευρές ότι θα δράσουν ανενόχλητοι. Θέλουν να μας βρουν τελείως ξεχαρβαλωμένους και οι προκλήσεις τους έχουν και το στοιχείο της “δοκιμής”. Όσο διαπιστώνουν ότι εδώ υπάρχει αντίσταση και οργανωμένο σύστημα άμυνας δεν θα τολμήσουν να κλιμακώσουν. Ας μην τους υπερεκτιμούμε και ας μην τους φοβόμαστε.

Όμως δεν πρέπει από την άλλη να υποτιμήσουμε και την αδιαφορία με την οποία οι πολιτικοί μας δείχνουν να αντιμετωπίζουν την τουρκική επιθετικότητα.
Όλα όσα προαναφέραμε δεν θα έχουν καμία απολύτως αξία αν η κυβέρνηση δεν ασχοληθεί με ανησυχία και σοβαρότητα με το ζήτημα της τουρκικής επιθετικότητας. Καλές οι επισκέψεις και τα πάρε δώθε, καλές και οι φωτογραφίες με τις χειραψίες. Αλλά κανείς απ΄ όσους χαιρετάμε δεν θα έρθει να... μας σώσει όπως πολλοί ελπίζουν και διαδίδουν.

Μόνοι μας θα βρεθούμε στην δύσκολη ώρα και γι΄ αυτό η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει όλα τα ενδεχόμενα. Αν σχεδιάσει και χαράξει εμφανείς κόκκινες γραμμές, αν έχει προετοιμάσει όπως πρέπει -σε συνεργασία με την στρατιωτική ηγεσία- την άμυνα της χώρας είναι βέβαιο ότι οι πιθανότητες να βρεθεί αντιμέτωπη με μια απρόβλεπτη και δύσκολη ελληνοτουρκική κρίση θα μειωθούν σημαντικά, αν δεν εξαλειφθούν.
Όσο αντιμετωπίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις με αδιαφορία και όσο πιστεύει τους ανιστόρητους κυβερνητικούς παράγοντες του... δόγματος “δεν θα γίνει τίποτα με την Τουρκία” κινδυνεύει να χρεωθεί μία ακόμη ήττα, πολύ χειρότερη από εκείνη που υπέστη ο κ.Σημιτης το 1996.
Κι αν εκείνος... χρύσωσε το χάπι και τον ξαναψήφισαν, με την φούσκα του χρηματιστηρίου και την Ολυμπιάδα υπερπαραγωγή, ο κ.Σαμαράς -που θεωρείται και “εθνικιστής”- δεν έχει να δώσει τίποτα. Και δεν είναι κι αυτό το ζητούμενο βέβαια.
Αυτό που ενδιαφέρει είναι το συμφέρον της χώρας κι όχι η επόμενη δημοσκόπηση. Αυτό όλοι πρέπει να το καταλάβουν.
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ,ΟΠΩΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ,ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ.
ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΑΡΟΠΛΟΙΟ ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ,ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΠΛΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.



ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΝΚΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ,ΕΙΠΕ ΣΕ ΝΑΟ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ,ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΞΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 29 ΜΑΙΟΥ......

ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΟΥΝΗ ΜΕ ΙΟΥΛΗ..ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ..ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ


ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΝΗ--ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΥΠΡΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ--ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ--ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
Ο ΠΑΠΑ ΚΑΛΑΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΣΧΑ 5 ΜΑΙΟΥ.Ο ΠΑΠΑ -ΚΑΛΑΙΔΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 2009..ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ..



ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΗ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ <<ΠΑΡΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ>>,ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΥΣΙ,ΠΙΘΑΝΩΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΘΑ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΠΕΡΥΣΙ.......



ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ,ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ....ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ..
Ε......ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ , ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΟΠΛΟΙΟ ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ,ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..





ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ..
ΣΗΜΕΙΩΣΗ..ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΙΟΥΝΗ -ΙΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ....
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6.5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΕ ΙΡΑΝ ,ΡΩΣΣΙΑ,ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ,ΧΙΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ...ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΟΥΚΙΔΕΣ,Ο ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ..ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ.
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Κίνημα κατά της Monsanto,παγκόσμιες εκδηλώσεις στις 25 Μαίου ενάντια στα μεταλλαγμένα


Χιλιάδες κόσμου αναμένεται να συγκεντρωθούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της γενετικής χειραγώγησης της Monsanto στις 25 Μαΐου .
Το κίνημα κατά της Monsanto, γνωστό ως «Κίνημα Μαρτίου κατά της Monsanto» (March on Monsanto) είναι μια μαζική αντίδραση των γεωργών και των καταναλωτών κατά του μονοπωλίου της Monsanto και τις περισσότερες βασικές καλλιέργειες που ελέγχονται πλήρως από τα γενετικά προιόντα της Monsanto.

Σήμερα είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε καταστήματα ακόμα και βιολογικά που να μην διαθέτουν γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα . Αυτό μέχρι σήμερα ήταν κάτι που το γνώριζαν ελάχιστοι ειδικά στην Αμερική. Ακόμα και σήμερα η πλειοψηφία δεν γνωρίζει καν τι είναι τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και τι μπορούν να προκαλέσουν στην υγεία.
Αυτό, φυσικά, προέρχεται από το γεγονός ότι η FDA και η Monsanto δεν έχουν αποφασίσει αν επιτρέπεται να γνωρίζουν οι καταναλωτές τι περιέχει το φαγητό τους σε γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα Παρά το γεγονός ότι έχει αποδειχθεί βάσει έρευνας ότι το καλύτερο ζιζανιοκτόνο της Monsanto : Roundup που είναι ένα βασικό στοιχείο των καλλιεργειών ΓΤΤ της Monsanto είναι ύποπτο για 37 περίπου ασθένειες, το FDA λέει ότι είναι απόλυτα ασφαλές και ότι δεν είναι καν απαραίτητο να επισημανθεί στις συσκευασίες των φαγητών. Ενώ υπάρχει μελέτη που αποδεικνύει ότι σε πειράματα που έγιναν σε αρουραίους με το Roundup διαπίστωσαν ότι οι αρουραίοι ανέπτυξαν όγκους τόσο μεγάλους που επηρέασε πολύ την ικανότητά τους να κινούνται.

Στις 25 Μαίου ξεκινούν σε όλον τον κόσμο εκστρατείες όπως το March in Monsanto , Εκστρατείες που ξεπηδούν από την λαική αγανάκτηση αλλά και την τοπική δράση αμέτρητων ακτιβιστών σε όλο τον κόσμο , θα υπάρξουν εκδηλώσεις σε μεγάλες πόλεις όπως το Σαν Ντιέγκο και τη Νέα Υόρκη, σε μικρές πόλεις, ακόμη και σε αγροτικές περιοχές. Όλα οργανώνονται σε απευθείας σύνδεση μέσω ενός ανοιχτού εγγράφου Google, όπου ο καθένας μπορεί να βρει την πλησιέστερη σε αυτόν εκδήλωση, ακόμα και στην Αθήνα.
Η ομορφιά αυτού του γεγονότος είναι ότι προέρχεται από πολύ κόσμο που δεν έχει κανένα οικονομικό κίνητρο απλά θέλει να τρώει αληθινές τροφές και όχι μεταλλαγμένα σκουπίδια που έχουν τροποποιημένο D.n.a.

Τι θα γίνει ΑΝ εμείς σηκωθούμε ; Βίντεο

Εάν εσείς σηκωθείτε - αντισταθείτε.... τότε εμείς.... ξοφλήσαμε !





ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Πως κατερρίφθη ο Σμηναγός Ηλιάκης ...Και γιατι κάποιοι πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί !

Χτύπησαν με πύραυλο οι Τούρκοι το F-16 του Ηλιάκη !
ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΤΟΥΛΙΩΤΗ Υποστρατήγου ε.α.
Μήπως η ελληνική κυβέρνηση κρύβει τα πραγματικά περιστατικά;
Στις 22 Μαΐου τα ελληνικά ραντάρ της Κρήτης εντοπίζουν τη μεταστάθμευση και διανυκτέρευση τριών τουρκικών πολεμικών αεροπλάνων στο τουρκικό αεροδρόμιο απέναντι από τη Ρόδο.
Άρα για την επόμενη μέρα η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία περιμένει κάποια συγκεκριμένη ενέργεια εκ μέρους των αεροπλάνων που διανυκτερεύουν στα απέναντι παράλια.
Πράγματι την επομένη και συγκεκριμένα το μεσημέρι (23 Μαΐου) τα παραπάνω αεροπλάνα απογειώνονται για την προκαθορισμένη αποστολή τους που είναι έλεγχος της επιχειρησιακής ετοιμότητας των S-300.
Η εν λόγω αποστολή είναι συγκεκριμένη και γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα (ανά 15ήμερο), καθόσον οι εν λόγω πύραυλοι αποτελούν κίνδυνο ανατροπής της τουρκικής υπεροπλίας στο Αιγαίο (κατά τους γείτονες). Μέχρι εδώ θα λέγαμε ότι τα πάντα είναι ένα παιχνίδι ρουτίνας, όμως υψηλού κινδύνου.

Με την κίνηση (σε παράλληλο σχηματισμό) των τουρκικών αεροσκαφών προς την Κρήτη απογειώνονται από τη βάση των Χανίων δύο ελληνικά F-16, τα οποία με κατάλληλο ελιγμό έρχονται πίσω από τα τουρκικά. Όταν τα ελληνικά αποκτούν οπτική επαφή, διαπιστώνουν ότι το ένα τουρκικό που είναι στο μέσον του σχηματισμού είναι αεροφωτογραφικό, δηλαδή κατασκοπευτικό.
Ο σμηναγός Ηλιάκης μπαίνει ανάμεσα από το πολεμικό (F-16) και το αεροφωτογραφικό (RF-4) προκειμένου να διαπιστώσει τον οπλισμό και τα φωτογραφικά μηχανήματα που έχει, καθώς και τη λήψη του αριθμού του.

Το άλλο τουρκικό F-16 με πιλότο τον σμηναγό Χαλί Ιμπραήμ εγκαταλείπει τον σχηματισμό και έρχεται πίσω από τον Ηλιάκη, ενώ ο άλλος έλληνας πιλότος, έχοντας μείνει πιο πίσω, εγκλωβίζει τον Χαλί Ιμπραήμ. Ο τούρκος σμηναγός λέει στον Ηλιάκη να φύγει, ενώ ταυτόχρονα τον εγκλωβίζει (ο εγκλωβίσας, του εγκλωβίσαντος)… Ο Έλληνας δεν φεύγει, ο Τούρκος κάτι λέει συνθηματικά στους άλλους δύο συναδέλφους του και εξαπολύει έναν πύραυλο, ενώ ταυτόχρονα και τα τρία τουρκικά φεύγουν με απότομους ελιγμούς προς διαφορετικές κατευθύνσεις ένεκα φόβου για τον άλλον έλληνα πιλότο που βρίσκεται πίσω τους και έχει το πλεονέκτημα.

Ο πύραυλος πλήττει το αεροσκάφος του Ηλιάκη, το οποίο και εκρήγνυται ακαριαία. Ο άλλος έλληνας πιλότος, που είναι πιο πίσω και έχει εγκλωβισμένο τον Χαλί, εξαπολύει και αυτός έναν πύραυλο, αλλά ένεκα του απότομου ελιγμού του τούρκου τον βρίσκει στο φτερό και τον καταρρίπτει.
Τα παραπάνω δεν αποτελούν σενάριο κάποιας ταινίας, αλλά είναι η πλησιέστερη εκδοχή προς την πραγματικότητα, καθόσον εάν είχε γίνει σύγκρουση, όπως προσπάθησαν να παρουσι- άσουν το περιστατικό, θα είχαμε μία έκρηξη και δεν θα είχε σωθεί κανείς, μια και τα αεροπλάνα είχαν ταχύτητες μεγαλύτερες των 500 χιλιομέτρων ανά ώρα και επιπλέον ήταν γεμάτα κηροζίνη (έπρεπε να είχαν καύσιμα τόσο για την αερομαχία όσο και για την επιστροφή τους).

Και ερχόμαστε τώρα στους αυτόπτες μάρτυρες. Ο αιγύπτιος πιλότος του πολιτικού αεροσκάφους είπε ότι είδε δύο εκρήξεις. Ο φιλιππινέζος καπετάνιος δήλωσε ότι είδε και άκουσε δύο διαφορετικές εκρήξεις, πρώτα μία μεγάλη και στη συνέχεια μία μικρότερη με λιγότερο καπνό. Η τηλεόραση στο βραδινό δελτίο ειδήσεων έκανε λόγο για δύο εκρήξεις, για να ανασκευάσει την επομένη.
Το πιο πιθανό είναι ότι τόσο ο φιλιππινέζος καπετάνιος όσο και ο αιγύπτιος πιλότος και είδαν και άκουσαν καλά, καθόσον η πρώτη και μεγαλύτερη έκρηξη οφείλετο στην κατάρριψη του σμηναγού Ηλιάκη, η δε δεύτερη στην κατάρριψη του Χαλί που εβλήθη στο φτερό και ως εκ τούτου και η έκρηξη ήταν μικρότερη και είχε τον χρόνο να αντιδράσει και να σωθεί.

Ερωτηματικά:

1. Γιατί ο φιλιππινέζος καπετάνιος, ενώ είχε προορισμό τον Πειραιά, άλλαξε κατεύθυνση και πήγε στη Μάλτα;
2. Γιατί τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης το μεσημέρι της Τρίτης αμέσως μετά το περιστατικό ανακοίνωσαν ότι ο έλληνας πιλότος είναι νεκρός, ενώ τα δικά μας τηρούσαν σιγή ιχθύος;
3. Tι παραπάνω ήξεραν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης; Μήπως είχαν ενημερωθεί από τον Χαλί, που ήξερε τα πάντα, μια και αυτός είχε καταρρίψει τον έλληνα πιλότο (εάν;);
4. Γιατί αμέσως με το περιστατικό βρέθηκαν στον αέρα 120 μαχητικά και από τις δύο μεριές;
5. Γιατί στην προηγούμενη δεκαετία, όπου είχαμε παρόμοιο περιστατικό με πτώση δύο τουρκικών και ενός ελληνικού αερο-σκάφους με νεκρούς πιλότους και από τις δύο μεριές, δεν υπήρξε κλιμάκωση;
6. Γιατί πανικοβλήθηκε η ελληνική κυβέρνηση εάν πραγματικά ήταν ατύχημα;
7. Γιατί μεσούσης της ελληνοτουρκικής φιλίας υπήρξε τέτοια κλιμάκωση, ενώ κατά το παρελθόν, όπου είχαμε αντίστοιχα περι-στατικά και οι σχέσεις μας με τον γείτονα ήταν στο χειρότερο ση-μείο, δεν υπήρξε η αντίστοιχη ένταση;
8. Γιατί οι έλληνες πιλότοι είναι τόσο εξαγριωμένοι και οι πο-λιτικοί μας προσπαθούν να τους καθησυχάσουν;
9. Γιατί η Βουλή έσπευσε αμέσως να ανακηρύξει ήρωα τον σμηναγό Ηλιάκη και να υιοθετήσει τα παιδιά του;
10. Γιατί με την ηρωποίηση του Ηλιάκη ανακήρυξε αναδρομικά και τους υπόλοιπους που έπεσαν στα Ύμια κ.τ.λ. (Σαλμά, Καραθανάση, Γιαλοψό, Βλαχάκο); Έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια για να πράξουν το αυτονόητο ή μήπως προσπαθούν να κατευνάσουν τους αεροπόρους και να αποκρύψουν τα πραγματικά περιστατικά;

Εάν παρ' όλα αυτά η κυβέρνηση επιμένει για το ‘‘ατύχημα’’, είναι πολύ εύκολο να με διαψεύσει, δίδοντας στη δημοσιότητα την αναφορά του δεύτερου έλληνα πιλότου καθώς και το βίντεο των σκοπευτικών οργάνων του.

Ο ήρωας Κ. Ηλιάκης έπεσε υπέρ πατρίδας κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του στις επάλξεις του Αιγαίου, κλίνω το γόνυ μου στο μεγαλείο της πράξης του και καλώ τους καθ’ επάγγελμα πολιτικούς να ενημερώνουν επακριβώς τον ελληνικό λαό, γιατί αν μη τι άλλο είναι υποχρέωσή τους.



Βέβαια γεγονός είναι ότι πίσω από τις διαψεύσεις των πολιτικών κρύβονται οι μεγαλύτερες αλήθειες. Πάντως, εντύπωση μου προκαλεί γιατί όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις αιφνιδιάζονται από την τουρκική προκλητικότητα και στη συνέχεια προσπαθούν να μας πείσουν ότι διαχειρισθήκανε την κρίση με τον καλύτερο τρόπο και αποφύγαμε τα χειρότερα.

Και η κυβέρνηση αυτό έκανε, η αντιπολίτευση πού είναι; Μήπως ασχολείται ακόμη με το Σχέδιο Α(ν)αν; Αιδώς Αργείοι
Y.Γ Ερήμην δικάσθηκε και καταδικάσθηκε ο δολοφόνος του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη. Συγκεκριμένα, ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για ανθρωποκτονία από αμέλεια επέβαλε το τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στον Τούρκο πιλότο μαχητικού αεροσκάφους, ο οποίος ευθύνεται για το θάνατο του Ελληνα πιλότου του F-16, Κώστα Ηλιάκη, το Μάιο του 2006.



Ο κατηγορούμενος Χαλί Ιμπραήμ (φωτο) ήταν φυσικά απών, ενώ η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη, μετά από μηνυτήρια αναφορά δύο δικηγόρων από την Κόρινθο.
Δεν υπάρχει καμία δήλωση από την Ελληνική κυβέρνηση, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως ο ηρωικός θάνατος του Έλληνα πιλότου ουσιαστικά αποτελεί πρόβλημα για κάποιους αρμόδιους ανευθυνο-υπεύθυνους των υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Εξωτερικών και Εσωτερικών.
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ένας στρατιώτης ξαναγράφει την ιστορία της Αυστραλίας!

 
Πέντε παλαιά χάλκινα νομίσματα που βρέθηκαν τυχαία από έναν στρατιώτη σε ένα μικρό νησάκι κοντά στο Ντάργουιν, πριν 70 χρόνια, ίσως αποτελέσουν την αφετηρία να έλθουν στην επιφάνεια νέα στοιχεία και να ξαναγραφεί η ιστορία της Αυστραλίας.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα νομίσματα, που χρονολογούνται από τον 9ο αιώνα, είναι αφρικανικά και προέρχονται από το σουλτανάτο Kilwa που πριν 1.000 χρόνια ήκμαζε εμπορικά σε ένα μικρό νησάκι που βρίσκεται κοντά στα παράλια της σημερινής Τανζανίας.

Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος

Τα χάλκινα νομίσματα βρήκε τυχαία το 1944 στο μικρό και ακατοίκητο νησάκι Wessel, που βρίσκεται κοντά στις ακτές του Northern Territory, ένας στρατιώτης που υπηρετούσε εκεί.
Μετά τον βομβαρδισμό του Ντάργουιν από τους Ιάπωνες το 1942 κατά τη διάρκεια του B' Παγκοσμίου Πολέμου, στα μικρά και ακατοίκητα νησάκια στάλθηκαν Αυστραλοί στρατιώτες για να μη τα καταλάβουν οι Ιάπωνες και τα μετατρέψουν σε βάσεις τους, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν για να επιτεθούν στην ενδοχώρα.
Στο νησάκι Wessel υπηρετούσε και ο στρατιώτης που, περιμένοντας τους Ιάπωνες, που δεν έφτασαν ποτέ, ψάρευε να του περάσει η ώρα.
Σε κάποια ερημική παραλία του νησιού βρήκε και τα πέντε αφρικανικά νομίσματα που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των ιστορικών και ανθρωπολόγων, για το ποιος τελικά (και πότε) έφτασε πρώτος στην Αυστραλία.

Το σημείο Χ

Η ύπαρξη και η μικρή ιστορία της ανεύρεσης των χάλκινων νομισμάτων, έγινε γνωστή το 1979 όταν ο άνθρωπος που τα βρήκε τα έστειλε σε ένα Μουσείο να του πουν πόσο άξιζε ο «θησαυρός» που είχε στην κατοχή του.
Στο μεταξύ, είχε κρατήσει και έναν χάρτη από την εποχή εκείνη πάνω στο οποίο είχε σημειώσει με ένα «χ» το σημείο που είχε βρει τα νομίσματα.
Η ιστορία των χιλιόχρονων νομισμάτων προκάλεσε το ενδιαφέρον του Αυστραλού καθηγητή, Ian McIntosh, ο οποίος και διδάσκει Ανθρωπολογία στο Πανεπιστήμιο Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
Με τα νομίσματα και τον χάρτη ανά χείρας και μαζί με άλλους συναδέλφους του, θα κάνουν μια επιτόπια έρευνα, τον προσεχή Ιούλιο, στο νησάκι, που, σύμφωνα με τους θρύλους των Αμπορίτζινις, υπάρχει και μια ιερή σπηλιά κοντά στην παραλία.

Ο Κάπτεν Κούκ

Μέχρι τώρα, είναι πια γνωστό ότι ο κάπτεν Κουκ δεν ήταν ο πρώτος λευκός Ευρωπαίος που πάτησε το πόδι του στην Αυστραλία και ανακήρυξε τη χώρα «κενή από κατοίκους» προχωρώντας ταυτόχρονα στην προσάρτησή της στη Μεγάλη Βρετανία.
Είναι, ήδη, εξακριβωμένο ότι το 1606 ο Ολλανδός θαλασσοπόρος, Willem Janszoon, έφτασε στη χερσόνησο Cape Work της Βόρειας Αυστραλίας, ενώ λίγα χρόνια αργότερα πέρασε από τον ίδιο τόπο ο, επίσης Ολλανδός, Dirk Hartog.

ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΕΣ!!! Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΖΕΙ...

του Κώστα Μιχαηλίδη

Σοκ και δέος προκαλούν στους δοκιμαζόμενους αυτή την εποχή Κυπρίους, δύο ανεξήγητα περιστατικά, τα οποία έχουν προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, με τους κατοίκους της Μεγαλονήσου να μιλούν για θαύματα και θεία παρέμβαση, στις δύσκολες αυτές ώρες.
Μάλιστα, την πίστη τους ισχυροποιεί και ενθαρρύνει, το γεγονός πως ειδικοί αποφάνθηκαν πως δεν εντοπίζουν φυσικά αίτια και δεν μπορούν να εξηγήσουν το φαινόμενο.
Ο λόγος για δύο εικόνες του Αγίου Γεωργίου, οι οποίες βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία της Κύπρου και πριν από λίγες ημέρες ανέβλυζαν μύρο. Στη μία από τις δύο, μάλιστα, ξεκίνησε να ρέει ένα παχύρρευστο δάκρυ μπροστά στα μάτια των πιστών που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έγιναν μάρτυρες ενός θαύματος. Η εικόνα που αντίκρισαν προκάλεσε αναστάτωση αλλά και εύλογες απορίες, με ορισμένους που προσπαθούν να εξηγήσουν με επίγεια επιχειρήματα τέτοιου είδους φαινόμενα, να μιλούν για σημάδια των καιρών.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι πιστοί της κοινότητας Καμπιού Φαρμακά στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια της λιτανείας της εικόνας του Αγίου Γεωργίου, παρατήρησαν πως οι πιστοί που την περιέφεραν δυσκολεύονταν να τη σηκώσουν! «Η εικόνα του Αγίου Γεωργίου απέκτησε απότομα βάρος κατά τη διάρκεια της περιφοράς και χρειάστηκαν έξι άντρες να τη σηκώσουν και μάλιστα με πολύ κόπο. Μετά τη δέηση μπροστά σ' όλο τον κόσμο ξεκίνησε ένα παχύρρευστο δάκρυ από μύρο να τρέχει και να ευωδιάζει», είπαν κάτοικοι που παρακολουθούσαν με ιερή κατάνυξη τη λιτανεία. Αρχικά όλοι έμειναν άφωνοι στη θέα της εικόνας του Αγίου Γεωργίου να αναβλύζει μύρο και στη συνέχεια ξεκίνησαν την προσευχή δοξάζοντας τον Θεό. Το νέο μαθεύτηκε αστραπιαία και στο ναό έσπευσε ο Μητροπολίτης Ταμασσού και Ορεινής, μαζί με εμπειρογνώμονες για να αποφευχθούν σχόλια και να εξετάσουν την εικόνα. Εκ πρώτης όψεως δεν εντοπίστηκαν φυσικά αίτια για το φαινόμενο αυτό.
Ο Μητροπολίτης Ταμασσού Ησαΐας ανέφερε πως μετά το τέλος της λιτανείας, ένας από τους πιστούς διαπίστωσε πως από το χιτώνα του Αγίου ανέβλυζε ένα παχύρρευστο υγρό, το οποίο ευωδίαζε και το οποίο αναμείχθηκε με το βερνίκι της εικόνας, η οποία συντηρήθηκε πριν από 12 χρόνια! Επιβεβαίωσε, μάλιστα, πως η εν λόγω εικόνα ήταν υπερβολικά βαριά και για τη μεταφορά της χρειάστηκαν έξι άντρες, κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ στο παρελθόν. Η εικόνα του Αγίου Γεωργίου είναι του 15ου αιώνα, ξεχωριστής αγιογραφικής αξίας και βρίσκεται στην εκκλησία της κοινότητας, η οποία είναι αφιερωμένη στον Άγιο.

Την ίδια στιγμή, άλλη μια εικόνα του Αγίου Γεωργίου, αυτή τη φορά στην πόλη της Λάρνακας, φαίνεται να αναβλύζει μύρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εντοιχισμένη από το 1853/4 μ.Χ. εικόνα του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, στο Καθολικό της ομώνυμης Ιερής Μονής της Λάρνακας, στην είσοδο της πόλης, αναβλύζει μύρο. Το γεγονός αποκάλυψε ο Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος, τελώντας τα θυρανοίξια της ανακαινισμένης Μονής του Αγίου Γεωργίου του Κοντού, με την ευκαιρία της εκ μεταθέσεως εορτής του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.
Ο Μητροπολίτης τόνισε ότι παρατηρήθηκε έντονη ευωδία στο ναό, η οποία ήταν τόσο έντονη που αναγκάστηκαν να ανοίξουν τα παράθυρα για να συνεχιστεί η Θεία Λειτουργία. Διαπιστώθηκε, στη συνέχεια και έπειτα από έρευνα ότι η ευωδία προερχόταν από την ιστορική εικόνα και υπέδειξε τρία σημεία από τα οποία αναβλύζει το μύρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες για την αναπαλαίωση και την ανακαίνιση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων της ιστορικής Μονής του Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα κράτησαν δύο χρόνια περίπου. Στο χώρο της δημιουργήθηκε και το Πνευματικό Ορθόδοξο Κέντρο Αγίου Γεωργίου Κοντού, στο εστιατόριο του οποίου προσφέρεται καθημερινά γεύμα σε εκατοντάδες ανέργους και αστέγους της πόλης που έχουν άμεση ανάγκη.

Τι λέει ο Μητροπολίτης

Τον Αναστάντα Ιησού ευχαρίστησε ο Μητροπολίτης Ταμασσού Ησαΐας για το μήνυμα Ανάστασης και Ζωής που γέμισε με πίστη και ελπίδα το λαό της Κύπρου. Ο Σεβασμιότατος βλέποντας την εικόνα του Αγίου Γεωργίου να αναβλύζει μύρο στην κοινότητα Καμπιού Φαρμακά κατέθεσε τη δική του μαρτυρία για το περιστατικό. Έσπευσε, μάλιστα, στον ιερό ναό συνοδεία εμπειρογνωμόνων προκειμένου να εξετάσουν την εικόνα. Οι ειδικοί εκ πρώτης όψεως, όπως σημείωσαν χαρακτηριστικά, εξετάζοντας την εικόνα δεν εντόπισαν φυσικά αίτια για το φαινόμενο. «Μετά τη δέηση μπροστά σε όλο τον κόσμο ξεκίνησε ένα παχύρρευστο δάκρυ από μύρο να τρέχει και να ευωδιάζει. Ο κόσμος μόλις το αντιλήφθηκε συγκινήθηκε και προσευχόταν», υπογράμμισε ο Μητροπολίτης ερωτηθείς για το ανεξήγητο φαινόμενο της Ορθοδοξίας και κατέληξε συγκινημένος: «Λειτούργησα και ευχαρίστησα τον Αναστάντα Ιησού που επέτρεψε στον Άγιο να μας φέρει το μήνυμα της Ανάστασης και της Ζωής γεμίζοντάς μας πίστη και ελπίδα μέσα στο πλήθος των δοκιμασιών μας».
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

ΝΕΟΣ "ΜΑΪΜΟΥ" ΧΑΡΤΗΣ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ

Η νοτιοσλαβική τηλεόραση «Sitel» δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook έναν χάρτη της λεγόμενης ...«Μεγάλης Μακεδονίας» στην οποία περιοχή εμπεριέχονται τμήματα γεωγραφικών περιοχών της Σερβίας, της Αλβανίας, της Βουλγαρίας, της Ελλάδας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Kohe Ditore» που πρωτοδημοσίευσε την είδηση είναι ότι στον χάρτη αυτόν περιέχεται και το Κοσσυφοπέδιο, ένα γεγονός που προξένησε κατάπληξη στους αλβανούς συντάκτες της εφημερίδας.

Ο συντάκτης της «Kohe Ditore» θα σημειώσει ότι «περιμένω να δω πως θα αντιδράσουν σε αυτή τη δημοσίευση των Σλάβων οι δικοί μας κρατικοί θεσμοί, αλλά συγχρόνως θα ενημερώσουμε και τις πρεσβείες για να δούμε τις αντιδράσεις τους».

Ο Ιστορικός Bojan Dimitrijevic εξηγεί ότι αυτό είναι μια παλιά πολιτική της ιστορίας και με την οποία το σημερινό νοτιοσλαβικό κράτος εξακολουθεί να πιέζει.

«Ο χάρτης με ενσωματωμένα γεωγραφικά τμήματα της Σερβίας, της Αλβανίας, της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, που αποτελούν εδάφη της λεγόμενης Μεγάλης Μακεδονίας, υπάρχει από την εποχή της γιουγκοσλαβικής σοσιαλιστικής δημοκρατίας και είχανε τότε δημοσιευθεί για να τονίσουν ότι χρειάζονται περισσότερο χώρο από αυτόν που καταλαμβάνουν. Αυτή η τακτική είναι μια παλιά τάση εκείνων που αντιπροσωπεύουν το Νοτιοσλαβικό Εθνικισμό», θα τονίσει ο Dimitrijevic.
«Από την άλλη πλευρά, οι διαμάχες για τα μακεδονικά εδάφη, αρχίζουν από τον 19ο αιώνα. Τότε η περιοχή διεκδικούνταν από τη Σερβία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα. Μετά τους βαλκανικούς πολέμους, η Σερβία κατέλαβε τη Μακεδονία του Βαρδάρη, η Βουλγαρία την περιοχή του Πιρίν και την περιοχή του Αιγαίου,η Ελλάδα.

Μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, υπήρξε μια διαφωνία για ένα ανεξάρτητο κράτος με το όνομα «Μακεδονία», η διαφωνία ήταν από την Ελλάδα, γιατί οι Έλληνες πιστεύουν (βάσει ιστορικών στοιχείων) ότι το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας ανήκει στην ιστορία τους και ότι η σημερινή νοτιοσλαβία καλύπτει μόνο ένα μέρος της φημισμένης περιοχής», γράφει η σερβική εφημερίδα Kurir.
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Το Σύνταγμα Είναι Νεκρό

Σύμφωνα με το άρθρο 22 του Ελληνικού Συντάγματος απαγορεύεται οποιαδήποτε μορφή αναγκαστικής εργασίας, ενώ η επίταξη προσωπικών υπηρεσιών επιτρέπεται μόνο εφόσον συντρέχει περίπτωση πολέμου ή επιστράτευσης ή ανάγκη για την άμυνα της χώρας ή κατεπείγουσα κοινωνική ανάγκη από θεομηνία ή ανάγκη που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
Καμία από τις προϋποθέσεις αυτές δεν ισχύει για την «επιστράτευση» των εκπαιδευτικών ή ορθότερα την επίταξη της προσωπικής τους εργασίας.

Το Ελληνικό Σύνταγμα όμως έχει γίνει ένα κατεστραμμμένο έγγραφο πάνω στο οποίο βυσοδομούν απροκάλυπτα οι κυβερνήσεις της τελευταίας τετραετίας.
Την ίδια ώρα φιλελευθεροι σιωπούν ξανά ή ονειρεύονται τον Ρόναλντ Ρήγκαν και τους 45.000 (;) Αμερικάνους εθελοντές που δήλωσαν ότι επιθυμούν την ταχύρρυθμη εκπαίδευσή τους όταν ο Ρόναλντ Ρήγκαν απέλυσε εν μια νυκτί τους 11.400 περίπου ελεγκττές ενάεριας κυκλοφορίας (Ναι, κι αυτοί το έκαναν στη χώρα του Ονείρου αποκλειστικά για την πατρίδα τους και γιατί ήθελαν να βλέπουν αεροπλάνα κάτω από τον έναστρο ουρανό πριν κοιμηθούν το βράδυ και όχι -σε καμία περίπτωση όχι, μην απατάστε παρακαλώ- για να προσληφθούν πρώτοι-πρώτοι στα αεροδρόμια που δεν είχαν πλέον καθόλου ελεγκτές!

Εντωμεταξύ κάποιοι δικηγόροι μέσω του Δικηγορικού Συλλογου Αθηνών ελπίζουν μάταια ακόμη ίσως ότι «όσο κι αν κάποιοι επιμένουν να ευνοούν ή ακόμα και να μεθοδεύουν την επιστροφή στο παρελθόν, όσο κι αν η Δικαιοσύνη επιμένει να ανέχεται την πρωτοφανή δικαιοκρατική οπισθοδρόμηση που συντελείται σήμερα, πρακτικές που παραπέμπουν ευθέως σε άλλες εποχές αργά ή γρήγορα θα βρουν απέναντί τους ολόκληρο τον ελληνικό λαό…Στη Δημοκρατία, ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Πολλώ δε μάλλον, καμία πολιτική σκοπιμότητα δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται ως βάση για τη λήψη και εφαρμογή κυβερνητικών αποφάσεων κατά κατάλυση του Συντάγματος».
Όμως αυτός ο λάος είμαι Εγώ, είσαι Εσύ είναι ο διπλανός σου που κάθεται λίγα μέτρα μακριά σου αυτή τη στιγμή σ’ έναν άλλο υπολογιστή στο σπίτι ή στο γραφείο, είναι ο γείτονας σου που μόλις έφυγε από το διαμέρισμα του, ο χάσαπης και ο μπακάλης της γειτονίας, εν τέλει είσαι πάλι Εσύ και είμαι πάλι εγώ.

Πώς μπορούμε να διαφυλάξουμε το Σύνταγμα; Τι οφείλουμε να κάνουμε;
Είναι ένα προσωπικό ερώτημα που έχει τη δική του ξεχωριστή απάντηση για τον καθένα – όχι όμως θεωρητικά, αλλά αποκλειστικά επί του πρακτέου.
Αν υπήρχε λοιπόν ένα ξυπνητήρι που θα χτυπούσε όταν θα ήταν ο καιρός για τη διαφύλαξη της δημοκρατίας, αυτό το ξυπνητήρι θα χτυπούσε πολλούς μήνες ΤΩΡΑ.

Ας σηκωθούμε.                                                                                      ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

ΣΟΚ από Γερμανό χρηματιστή "Το ΔΝΤ καταστρέφει σκόπιμα την Ελλάδα για να ξεπουληθούν τα κοιτάσματα της!"

Ο Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ - γνωστός και ως «ο κ. Νταξ »-, στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Αποκάλυψη», υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ προκάλεσαν την κρίση στην Ευρώπη, προκειμένου να ανακόψουν την αύξηση της επιρροής του ευρώ έναντι του δολαρίου.

Ο ίδιος θεωρεί ότι η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα αν είχε..... το δικό της νόμισμα ή αν αξιοποιούσε τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της, καθώς, όπως λέει, «στο ελληνικό υπεδάφος βρίσκονται τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη», ενώ τονίζει ότι σκοπός του ΔΝΤ είναι να καταστρέψει την ελληνική οικονομία ώστε τα ελληνικά κοιτάσματα να πωληθούν φθηνά σε πολυεθνικές.
Σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού «Focus», ο κ. Μιούλερ αναλύει την θεωρία ότι «η μεγάλη αναμέτρηση, η οποία εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια, σχετίζεται με την κυριαρχία στο πλανήτη για τις επόμενες δεκαετίες» και σημειώνει ότι «η Ευρώπη δεν λαμβάνεται πλέον υπόψιν» και «το παιχνίδι κινείται μεταξύ Αμερικής και Ασίας, δηλαδή της Κίνας, ενώ οι Ρώσοι θα ήθελαν να αναμιχθούν κι αυτοί λίγο ».

Ο συγγραφέας αποδίδει ωστόσο τα προβλήματα της Ευρώπης όχι μόνο σε εξωτερικούς παράγοντες, αλλά και σε εσωτερικές αιτίες. «Το υψηλό χρέος δεν είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα. Η συνολική υπερχρέωση της Ευρώπης είναι μικρότερη από αυτή των ΗΠΑ ή της Ιαπωνίας. Από το 2008 όμως οι επιθέσεις εναντίον της Ευρώπης εξελίσσονται στοχευμένα και συντονισμένα » , λέει.
Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσει ο κ. Μιούλερ και την Ελλάδα. «Ακριβώς στην φάση της ισχύος του ευρώ συμβαίνουν τα γεγονότα γύρω από τον Κ. Καραμανλή, η ανάληψη της εξουσίας από τον Γ.Παπανδρέου και η αιφνιδιαστική ακούσια καταγγελία στις Βρυξέλλες της παραποίησης των ελληνικών δημοσιονομικών στοιχείων. Ο Παπανδρέου και οι άνθρωποί του έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να στρέψουν την Ευρώπη και την Γερμανία εναντίον τους. Καμία συμφωνία δεν τηρήθηκε, ο λαός και η οικονομία της χώρας οδηγούνταν στον κατήφορο. Το ένα σκάνδαλο διαδεχόταν το άλλο. Και μια χωρίς προηγούμενο εσωτερική ευρωπαϊκή καμπάνια μίσους εναντίον των «τεμπέληδων Ελλήνων», των «ναζί Γερμανών», των «διεφθαρμένων Ιταλών» και των «υπερχρεωμένων Ισπανών με τα πολλά ακίνητα» ξεκίνησε.

Η Ευρώπη άρχισε να αυτοσπαράσσεται, θέαμα που στο εξωτερικό το παρακολουθούσαν με ικανοποίηση. Εναντίον της Ευρώπης δεν στέλνει κανείς τον έκτο στόλο, αλλά την Γουόλ Στριτ, τις τράπεζές της και τους οίκους αξιολόγησης και τα όπλα της μυστικής διπλωματίας. Τα χτυπήματα εναντίον του ευρώ και των χωρών της Ευρωζώνης ήρθαν με στρατιωτική ακρίβεια και προκαλούνταν πάντα από μελέτες μεγάλων τραπεζών της Γουόλ Στριτ ή των αμερικανικών οίκων αξιολόγησης.
Τα βασικά όμως προβλήματα της Ευρωζώνης ήταν εσωτερικής φύσης. Το να επιβάλλεται σε πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους κράτη ένα κοινό νόμισμα οδηγεί εξαρχής σε σημαντικά προβλήματα. Αυτή η αχίλλειος πτέρνα οφείλεται σε εμάς τους ίδιους, αλλά τα βέλη εναντίον της ήρθαν στοχευμένα και με τους ψυχρούς υπολογισμούς από την άλλη άκρη του Ατλαντικού », υποστηρίζεται στο βιβλίο.

Στο βιβλίο γίνεται εκτενής αναφορά στα ελληνικά κοιτάσματα φυσικού αέριου, στο κεφάλαιο με τον τίτλο: «Οι Έλληνες και το αέριο »:« Τι θα λέγατε αν πρότεινα η Ελλάδα να πουλάει πετρέλαιο και φυσικό αέριο? Μην ανησυχείτε, δεν ήπια πολύ ούζο την ώρα της συγγραφής », αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ.Μιούλερ και συνεχίζει: «Η Ελλάδα δεν έχει στο υπέδαφός της μόνο μεγάλα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, αλλά και μιας σειράς σημαντικών ορυκτών.
Μπορεί κάνεις δικαιολογημένα να υποστηρίξει ότι η Ελλάδα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα αποθέματα σε πρώτες ύλες στην Ευρώπη. Την τελική διαβεβαίωση την έλαβα στο τέλος του καλοκαιριού του 2012 ΣΤΗΝ διάρκεια μιας έντονης συζήτησης ΜΕ ΤΗΝ Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία με διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα διαθέτει κοιτάσματα αντίστοιχα με αυτά της Λιβύης. Και, τουλάχιστον τώρα, τίθεται αναπόφευκτα το ερώτημα: τι παιχνίδι παίζεται εδώ ?
Αφήνουμε την ελληνική οικονομία να εξαντληθεί μέσω δρακόντειων πακέτων λιτότητας και την χρηματοδοτούμε με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να μην πληγούν οι παλαιοί δανειστές.
Χάνονται δισεκατομμύρια ευρώ σε φορολογικά χρήματα για συμφωνίες χωρίς επιστροφή και στην αναδιάρθρωση του χρέους, όταν η Ελλάδα διαθέτει κοιτάσματα πολλαπλάσια του όγκου του χρέους της ».
Ο συγγραφέας υποστηρίζει σε αυτό το σημείο ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου«φαίνεται σαν να ήταν εκτελεστική μαριονέτα των ΗΠΑ» και υποστηρίζει ότι «αποστολή του ήταν να επιφέρει με κάθε τρόπο την ρήξη στις σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρώπη» , ενώ προσθέτει: « Ο Παπανδρέου το 2009 δήλωνε, "δεν έχουμε πετρέλαιο ή τουλάχιστον δεν έχουμε βρει ακόμη" και ο υφυπουργός Γιάννης Μανιάτης τόνιζε, «δεν είμαστε ούτε Σαουδική Αραβία ούτε Νορβηγία" και τώρα μια έκθεση της Deutsche Bank στο Λονδίνο κάνει λόγο για πιθανά έσοδα από τους υδρογονάνθρακες , τα οποία, μόνο στην περιοχή νοτίως της Κρήτης θα μπορούσαν να ανέλθουν σε λίγα χρόνια σε 427 δισεκατομμύρια ευρώ ».

Ερωτώμενος από το Focus γιατί θεωρεί ότι η Ευρώπη δεν ασχολείται με τα κοιτάσματα της Ελλάδας και της Κύπρου, ο κ. Μιούλερ αναφέρει ότι όταν οι Κύπριοι πρότειναν στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να παραχωρήσουν στην Ευρώπη ή να υποθηκεύσουν το 30% των μελλοντικών εσόδων από το φυσικό αέριο, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι αυτό δεν αποτελεί θέμα συζήτησης και διερωτάται για ποιον λόγο.
Σε ό, τι αφορά τον ρόλο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ο κ. Μιούλερ υποστηρίζει ότι ο κ. Σόιμπλε δεν ήθελε την συμμετοχή του στα ευρωπαϊκά προγράμματα διάσωσης, φοβούμενος ότι έτσι θα αυξανόταν η επιρροή των ΗΠΑ στην Ευρώπη, αλλά επικράτησε η άποψη του οικονομικού συμβούλου της Αγγέλα Μέρκελ, Ότμαρ Ίσινγκ, ο οποίος, επισημαίνει ο συγγραφέας, είναι και σύμβουλος της Goldman Sachs .

«Ο ρόλος του ΔΝΤ είναι να επιφέρει την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας, να κατηγορήσει την ελληνική κυβέρνηση ότι δεν εφάρμοσε ακριβώς το πρόγραμμα σταθεροποίησης της οικονομίας και να την εξαναγκάσει να παραδώσει την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων της σε πολυεθνικές εταιρείες έναντι πενιχρού τιμήματος» , επισημαίνει.
Ο Γερμανός ειδικός εκτιμά ακόμη ότι τα προγράμματα εξυγίανσης που εφαρμόζονται στις χώρες που αντιμετωπίζουν κρίση είναι αναποτελεσματικά. «Τα προγράμματα λιτότητας είναι μια παράνοια»,υποστηρίζει και συμπληρώνει ότι το αποτέλεσμα είναι μια εξέλιξη της οικονομίας όπως αυτή με τον Καγκελάριο Μπρούνινγκ. " Τα κράτη εξαντλούνται και η ελληνική οικονομία βυθίζεται στο απύθμενο ".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr                                                  ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ιός Stuxnet, Ιράν: Επιστήμονας τινάζει τη Δύση στον αέρα…

Μια εντελώς καινούργια θεώρηση – αποτίμηση της ζημιάς που έκανε στην πυρηνική υποδομή του Ιράν η διαδικτυακή επίθεση με τον ιό Stuxnet, δίνει η έρευνα του καθηγητή Ιβάνκα Μπαρζάσκα, στο διεθνούς φήμης πανεπιστήμιο King’s College στο Λονδίνο.

Ο επιστήμονας, μελετώντας και αναλύοντας τα δεδομένα που συνέλεξε η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) για τον ιό Stuxnet, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όχι μόνο δεν καθυστέρησε, αλλά εν τέλει βοήθησε την επιστημονική κοινότητα του Ιράν να επιταχύνει το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας!
Η λογική του είναι απλή: Η επίθεση βοήθησε τους Ιρανούς να εντοπίσουν τις αδυναμίες του συστήματός τους και προφανώς κινήθηκαν στην κατεύθυνση «θεραπείας» των προβλημάτων. Ένα χρόνο μετά την επίθεση, η παραγωγή αυξήθηκε στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η προσπάθεια ήταν επιτυχής.

Επιπρόσθετα, η εντύπωση που είχε δημιουργηθεί στη Δύση, ότι η επίθεση είχε προκαλέσει μεγάλη ζημιά «κοίμισε» του «διώκτες» της Ισλαμικής Δημοκρατίας, οι οποίοι θεωρώντας ότι κέρδισαν χρόνο δεν επέδειξαν διπλωματική ευελιξία, αλλά εφησύχασαν.
Αυτό το αξιοποίησαν οι Ιρανοί και σαν πρόσχημα και επί της ουσίας, κατορθώνοντας να προχωρήσουν το πυρηνικό τους πρόγραμμα σημαντικά και να βελτιώσουν τελικά την ποιότητα των πυρηνικών τους εγκαταστάσεων, καθώς επίσης να αυξήσουν περισσότερο από ποτέ το ποσοστό εμπλουτισμού ουρανίου!

Την είδηση δίνει ο γνωστός ισραηλινός ιστοχώρος «Debka» ο οποίος φέρεται να διατηρεί σχέσεις με τμήματα των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να είμαστε εξ ορισμού καχύποπτοι, αφού πίσω από μια τόσο εύλογη ιστορία, θα μπορούσε να κρύβεται η απόπειρα «κύκλων» να αυξήσουν τη δυτική αίσθηση πως η κατάσταση με το Ιράν είναι πολύ πιο σοβαρή, πιέζοντας έτσι έμμεσα για στρατιωτική λύση!
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Ρήγμα απειλεί την Εθνική Κορίνθου-Τρίπολης

Το φαινόμενο είναι πολύ ανησυχητικό και πρέπει να ελεγχθεί...
«Στην περιοχή μεταξύ Σπαθοβουνίου και Βεληννιάτικων υπάρχει ένα ρήγμα εδώ και μέρες το οποίο συνεχώς διευρύνεται. Θα πρέπει η Πολιτεία να έρθει να ελέγξει το φαινόμενο, γιατί υπάρχουν προβλήματα και με ιδιοκτησίες και κατοικίες, αλλά και με αγροτικές εκμεταλλεύσεις που κινδυνεύουν να βρεθούν σε παρακείμενο ρέμα! Το φαινόμενο είναι πολύ ανησυχητικό και θεωρώ ότι πρέπει να ελεγχθεί και παράλληλα να παρθούν αποφάσεις όσον αφορά την ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής».
Ένα ρήγμα στην περιοχή του Σπαθοβουνίου εκτός από τις καλλιέργειες αμπελιών που βρίσκονται στην περιοχή, απειλεί σύμφωνα με τους παραγωγούς, αλλά και τον δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό, και την Εθνική Οδό Κορίνθου -Τρίπολης.
Το ρήγμα έχει παρουσιαστεί εδώ και 15 περίπου μέρες- ή τότε τουλάχιστον εντοπίστηκε από τους παραγωγούς της περιοχής -. Ζητείται λοιπόν να γίνει επίσκεψη επιτόπια από τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να εξεταστεί το φαινόμενο και το κυριότερο να ληφθούν άμεσα κάποια μέτρα, αφού αν συνεχιστεί η επέκταση του ρήγματος - που φτάνει σε αρκετές εκατοντάδες μέτρα, μπορεί να υπάρξει κίνδυνος ακόμα και για την εθνική οδό Κορίνθου- Τρίπολης. Μάλιστα ο
δήμαρχος Κορινθίων τόνισε ότι θα ζητήσει από όλες τις υπηρεσίες να ενεργήσουν γρήγορα γιατί το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και ήδη έχουν καταστραφεί χωράφια παραγωγών αμπελιών….
Κάθε μέρα που περνά επεκτείνεται...

Το περίεργο με το συγκεκριμένο ρήγμα εκτός των άλλων, είναι ότι κάθε μέρα ολοένα και επεκτείνεται σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων κι αυτό είναι το πιο ανησυχητικό όλων, αφού κανείς δεν ξέρει μέχρι που θα φτάσει και τι καταστροφές θα προξενήσει. Κανείς μέχρι τώρα δεν έχει αποφανθεί, που οφείλεται το ρήγμα αυτό και κάτω υπό ποιες συνθήκες δημιουργήθηκε. Είναι κάτι που πρέπει άμεσα να εξεταστεί από ειδικούς για να διαπιστωθεί εκτός των άλλων και αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επέκτασής του και προς ποιες κατευθύνσεις ώστε αν συμβαίνει κάτι αρνητικό, άνθρωποι και υπηρεσίες να λάβουν τα μέτρα τους και να προλάβουν κάποιο μεγαλύτερο κακό για τους ίδιους και τις περιουσίες τους…
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

‘One World Trade Center’. Το κτίριο – σύμβολο του «Ενός Κόσμου» που κτίζεται στην θέση των Δίδυμων Πύργων

Την προηγούμενη Πέμπτη, τοποθετήθηκε, με τη βοήθεια γερανού, στην κορυφή του κτιρίου ‘One World Trade Center’ ειδική κεραία, η οποία θα χρησιμοποιείται για τηλεοπτικές μεταδόσεις, ενώ το πλήθος από κάτω επευφημούσε...
Δείτε το βίντεο:



Το One World Trade Center (1 WTC) είναι το κυρίως κτίριο του συγκροτήματος που χτίζεται στο σημείο του Μανχάταν όπου πριν από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στέκονταν οι δίδυμοι πύργοι του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου (World Trade Center).
Η ανέγερση του κτιρίου προχωρά γρήγορα και η αποπεράτωσή του υπολογίζεται προς τα τέλη του έτους. Το 1 WTC θα έχει ύψος 1.776 πόδια (541 μέτρα) και έτσι θα αποτελεί το υψηλότερο κτίριο του δυτικού ημισφαιρίου. Το ύψος 1.776 ποδιών παραπέμπει στην αμερικανική Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας (1776).

Σύμφωνα με την Wikipedia, τα «πρόσωπα κλειδιά» του κτιρίου είναι τα παρακάτω:
Larry Silverstein, Αμερικανο-Εβραίος δισεκατομμυριούχος μεγαλοεπιχειρηματίας, ιδιοκτήτης των Δίδυμων Πύργων.
Daniel Libeskind, Πολωνο-Εβραίος αρχιτέκτονας. Δικό του έργο είναι το Εβραϊκό Μουσείο του Βερολίνου.
David Childs, Αμερικανο-Εβραίος, συνεργάτης σχεδιαστής.
Daniel Tishman, Αμερικανο-Εβραίος κατασκευαστής του αρχικού Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.
Douglas και Jody Durst, ζευγάρι Αμερικανο-Εβραίων, συμπρόεδροι της Durst Organization, μιας εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων.
Όσοι γκρινιάξουν επειδή ΟΛΟΙ όσοι έχουν τον πρώτο λόγο για το σημαντικό αυτό κτίριο – σύμβολο της Νέας Υόρκης, είναι εβραϊκής καταγωγής είναι «συνομωσιολόγοι» και «αντισημίτες».

Επίσης συνομωσιολόγοι είναι όσοι απορούν γιατί το αρχικό όνομα του νέου Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου ήταν "Freedom Tower" (Πύργος Ελευθερίας) και γιατί το όνομα τελικά αντικαταστάθηκε με το "One World Trade Center" που σημαίνει «Κέντρο Εμπορίου του Ενός Κόσμου». Τι σημαίνει η αλλαγή του ονόματος; Συμβολίζει άραγε τον ενοποιημένο «Έναν Κόσμο» - «One World» των οραματιστών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NWO), στον οποίον προφανώς, δεν έχει καμία θέση η «Ελευθερία»;
Συνομωσιολόγοι είναι και όσοι βλέπουν στο One World Trade Center έναν οβελίσκο. Και τι είναι ο οβελίσκος; Είναι ένα μνημείο προς τιμήν του Άμμων Ρα, ο οποίος υπήρξε ένας από τους κύριους θεούς των αρχαίων Αιγυπτίων. Η λέξη «Άμμων» σημαίνει «Κρυμμένος». Να υποδηλώνει και τον «θεό» των κρυφών ελίτ εγκληματικών οικογενειών; Και ποιος άραγε να είναι «ο κρυμμένος» θεός τους;;;

Το One World Trade Center έχει ύψος 1.776 ποδιών που παραπέμπει λέει, στο έτος 1776 και στην αμερικανική Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας (4 Ιουλίου). Όμως το 1776 είναι, ως γνωστόν και το έτος ίδρυσης των Illuminati του Adam Weishaupt. Το γνωστό αποκρυφιστικό Τάγμα ιδρύθηκε στις 1 Μαίου 1776, στο Ingolstadt της Βαυαρίας. Το κτίριο επίσης που αντικαθιστά τους δίδυμους πύργους, έχει ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό. Δεν είναι άμεσα εμφανές. Και επίσης σχηματίζει ένα τέλειο οκτάγωνο στη μέση του όταν παρατηρείται από την κορυφή. Το οκτάγωνο θεωρείται σύμβολο "αναγέννησης" και "πληρότητας".
Όλα αυτά βέβαια, είναι συνομωσίες
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ συνέντευξη του Νίκου Κατσαρού για τους αεροψεκασμούς, HAARP, μετεωρολογικά όπλα, Monsanto!

Στην πραγματικά ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ συνέντευξη αναφέρονται γεγονότα για αεροψεκασμούς στον παρελθόν όπως την περίοδο του πυρηνικού ατυχήματος στο Τσερνομπίλ το 1986 προκάλεσαν βροχή ώστε το ραδιενεργό νέφος να πέσει στη γη και να μη φτάσει μέχρι τη Μόσχα.
Γίνεται αναφορά στο σύστημα HAARP για τη λειτουργία του καθώς και τη χρήση του σε πιθανές στρατιωτικές εμπλοκές με τη Βόρεια Κορέα ή το Ιράν.
Η Ελλάδα και η Κύπρος στο συνέδριο των Ηνωμένων Εθνών για την βιοποικιλότητα στην Ιαπωνία το 2010 υπέγραψαν...
ανάμεσα σε 130 χώρες, αναστολή (για πέντε χρόνια, μέχρι το 2015 δηλαδή) των πειραμάτων για τη μεταβολή του κλίματος που σημαίνει ότι η γεωμηχανική είναι επίσημα αναγνωρισμένη! Τώρα κυβέρνηση και μετεωρολόγοι κάνουν τον "κινέζο" όταν μιλάμε για τροποποίηση του καιρού.
Βέβαια αν όλα αυτά που βλέπουμε γίνονται την περίοδο της αναστολής, φανταστείτε τι έχει να γίνει μετά!

Ο Νίκος Κατσαρός απαντά και στο ερώτημα που τίθεται από πολλούς αμφισβητίες των αεροψεκασμών δηλαδή στο ότι αυτοί που διατάσσουν ή εκτελούν τους αεροψεκασμούς ζουν στο ίδιο περιβάλλον και άρα εκτίθενται κι αυτοί στις ίδιες επιπτώσεις. Ακούστε την απάντηση του.
Ο Νίκος Κατσαρός είναι ένας διακεκριμένος Έλληνας επιστήμονας, επιστημονικός συνεργάτης στον «Δημόκριτο», π. Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, π. Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας και π. Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και τη συνέντευξη την παραχώρησε στο deletemoney.blogspot.gr


ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων: Πεινάτε; Φάτε έντομα! (Όποιος δεν υποκύψει στην Μονσάντο μάλλον έντομα θα τρώει!)

Ή αυτοί θα μας τρελάνουν, ή εμείς θα τους τρελάνουμε! Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αλλιώς κάποιος την προτροπή του Παγκόσμιου Οργανισμού για τα Τρόφιμα και την Γεωργία ο οποίος καλεί τους πολίτες σε όλο τον κόσμο, αν δεν έχουν να φάνε, να τρώνε έντομα!

"Τρώτε έντομα"! Αυτό είναι το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Παγκόσμιος Οργανισμός για τα Τρόφιμα και την Γεωργία (FAO) για να... ενθαρρύνει την εκτροφή σε μεγάλη κλίμακα εντόμων, ενός όχι ακριβού και οικολογικού διατροφικού στοιχείου που είναι επιπλέον... "νοστιμότατο".

Στους παραδοσιακούς πολιτισμούς, δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι καταναλώνουν ήδη έντομα, όμως μπορεί να γίνουν πολύ περισσότεροι, εκτιμά ο οργανισμός αυτός του ΟΗΕ για τα τρόφιμα και τη γεωργία.

"Το μήνυμά μας είναι: τρώτε έντομα, τα έντομα υπάρχουν σε αφθονία, είναι μια πλούσια πηγή πρωτεϊνών και ιχνοστοιχείων", δήλωσε η Εύα Ούρσουλα Μίλερ, διευθύντρια του τμήματος πολιτικής οικονομίας των δασών, παρουσιάζοντας αυτή την έκθεση στη Ρώμη.

Τα δισεκατομμύρια των εντόμων, τα οποία αναπαράγονται αδιάκοπα στο έδαφος, στον αέρα και στα ύδατα, "έχουν υψηλά ποσοστά ανάπτυξης και μετατροπής σε τροφή, ενώ έχουν μικρή επίδραση στο περιβάλλον σε όλο τον κύκλο της ζωής τους", αναφέρουν οι εμπειρογνώμονες.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, περίπου 900 είδη εντόμων είναι βρώσιμα.
Στον FAO, οι ειδικοί απαριθμούν τα πλεονεκτήματα της παραγωγής εντόμων σε μεγάλη κλίμακα: δύο κιλά τροφή είναι απαραίτητα για να παραχθεί ένα κιλό εντόμων, ενώ τα βοοειδή απαιτούν 8 κιλά τροφή για να παραγάγουν ένα κιλό κρέατος.

Εξάλλου τα έντομα "είναι θρεπτικά, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, λίπη και ιχνοστοιχεία" και "μπορούν να καταναλώνονται ολόκληρα ή σε σκόνη ή σε μορφή πατέ και ενσωματωμένα σε άλλα τρόφιμα".

Η εκτροφή των εντόμων είναι εύκολη διότι μπορεί να γίνει σε οργανικά απορρίμματα, όπως για παράδειγμα τα απορρίμματα τροφίμων. Επίσης τα έντομα χρησιμοποιούν λιγότερο νερό και παράγουν λιγότερα αέρια που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου απ' ό,τι τα ζώα της κτηνοτροφίας.

Η κατανάλωση εντόμων (εντομοφαγία) ήταν ανέκαθεν διαδεδομένη στην παραδοσιακή κουλτούρα ορισμένων περιοχών της Αφρικής, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής.
"Ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού τρώει έντομα και αυτό συμβαίνει διότι είναι νοστιμότατα και θρεπτικά", λέει η Εύα Ούρσουλα Μίλερ.

Ωστόσο, η κα Μίλερ δεν μας έδωσε και την λίστα για να ξέρουμε ποιά έντομα να φάμε και ποιά όχι.... αλλά και σε ποια έντομα έχει αυτή προτίμηση!
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΝΑΔΙΚΗ NΑΤΙΟΝΑL POST: "Τα Σκόπια δεν είναι Μακεδονία - Οι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρίσκονται στην Ελλάδα"


Άλλη μια ήττα υπέστησαν οι Σκοπιανοί στην προσπάθεια καταλήστευσης της ιστορίας μας, και συγκεκριμένα από ευρείας κυκλοφορίας καναδική εφημερίδα, όπου ξεκαθαρίζεται στο καναδικό κοινό που προφανώς δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες ότι οι Σκοπιανοί αυθαίρετα επιδιώκουν την οικειοποίηση της δόξας του αρχαίου μακεδονικού βασιλείου.
Πυρ και μανία οι Σκοπιανοί με την Καναδική εφημερίδα National Post. Σε χτεσινό της άρθρο
σε στήλη για ταξιδιωτικούς προορισμούς, ο αρθρογράφος Bert Archer ασχολήθηκε με τα Σκόπια.
Ανάμεσα σε άλλα, ο Archer τονίζει τα αυτονόητα. Τα Σκόπια δεν είναι Μακεδονία και η Μακεδονία του Μ. Αλεξάνδρου είναι στην Ελλάδα.

“Η Μακεδονία που οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώσαμε με ασαφή πληροφόρηση, αυτή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του ανθρώπου που δημιούργησε μιά από τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες στον κόσμο, αυτή που κυρίεψε την Περσική αυτοκρατορία, αυτή η Μακεδονία είναι στην Ελλάδα, μερικά εκατοντάδες χιλιόμετρα νότια από τα σύνορα αυτής της χώρας που είναι τώρα επίσημα γνωστή ως FYROM και γιόρτασε την 20η επέτειο από την επίσημη της αναγνώριση στις 8 Απριλίου“, γράφει ο Καναδός αρθρογράφος.
Στην συνέχεια στηλιτεύει την προσπάθεια “αρχαιοποίησης” που εφαρμόζει η εθνικιστική κυβέρνηση Γκρούεφσκι. Την ονομάζει μια από τις πιο “ψυχαγωγικές πλευρές” των Σκοπίων, μάλιστα αναφέρει ότι μια επόμενη κυβέρνηση μπορεί να στρέψει τα Σκόπια σε άλλη πλευρά της ιστορίας όπως η Μητέρα Τερέζα, ή κομμάτια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, αναγνωρίζοντας το γεγονός, ότι οι Σκοπιανοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να συρράψουν κομμάτια από την ιστορία άλλων.
Ζουν με τις ζωές των άλλων, γιατί οι δικές τους, τους φαίνονται βαρετές και λίγες. Τα ταξιδιωτικά άρθρα είναι ευρείας ανάγνωσης και καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσει μια χώρα ένας τουρίστας. Μην ξεχνάμε ότι τα αρχαία ελληνικά μνημεία, στην Τουρκία, οι Τούρκοι τα ονομάζουν "ρωμαϊκά", και πολλοί εκ των τουριστών που δεν είναι δυνατοί στην ιστορία αυτό το αποδέχονται ως αλήθεια. Το σίγουρο είναι πως οι αρχαίοι Μακεδόνες δεν ζούσαν εκεί, το αναγνωρίζει και ο αρθρογράφος.
Η συγκυρία με την Βουλγαρία που και αυτή έχει πέσει θύμα καταλήστεψης της ιστορίας της από τους Σκοπιανούς, δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλευτη, γιατί οι καιροί είναι πονηροί, και σύντομα θα μας "προσφερθεί" μια καινούρια "λύση" για την ονομασία, σε μια εποχή που το γεωπολιτικό μας βάρος τίθεται υπό αμφισβήτηση λόγω οικονομικής ισοπέδωσης.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το παγκόσμιο «colpo grosso» στην παιδεία…


…για την δημιουργία μιας κοινωνίας δούλων
Η διαμάχη εκπαιδευτικών και κυβέρνησης συνεχίζεται και μας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε ακόμη μία φορά με τον παράγοντα παιδεία στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο, μιας και τα πάντα πλέον προωθούνται σε παγκόσμιο επίπεδο (παγκοσμιοποίηση), προσαρμοσμένα ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του κάθε λαού.
Η σχέση εκπαιδευτικών και εκπαιδευόμενων στις μέρες μας δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι. Οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί, άθελά τους ίσως, έχουν μπει στο «τρυπάκι» της προπαγάνδας μιας νέας εποχής. Δεν είναι αυτό που λέμε διδάσκαλοι όπως στην Αρχαία Ελλάδα, όπου ο δάσκαλος εκπαίδευε τον μαθητή έχοντας στο μυαλό του πως η γνώση δεν τελειώνει ποτέ και άρα τίποτα δεν πρέπει να διδάσκεται δογματικά, αλλά μέσω της συμμετοχής του μαθητή στην αναζήτηση της αλήθειας. Με λίγα λόγια οι μαθητές μάθαιναν να είναι δημιουργικοί, αυτάρκεις και πιστοί στα διαχρονικά ιδανικά των Ελλήνων, προκειμένου με θάρρος να αντιμετωπίζουν την όποια κακοτοπιά.
Σήμερα δάσκαλοι και καθηγητές έχουν υπαλληλοποιηθεί και μεταφέρουν στους νέους τις παγκοσμιοποιητικές θεωρίες. Από πού; Μα από τον ΟΗΕ, στον οποίο συνθέτονται εκπαιδευτικά προγράμματα και δίνονται σεμινάρια για το πώς πρέπει να διδάσκονται τα παιδιά σήμερα. «Χρειαζόμαστε μια νέα ηθική, χάριν της οποίας ο κάθε άνθρωπος θα συνειδητοποιήσει την σημαντικότητα της πρόκλησης που αντιμετωπίζουμε και θα αρχίσει να αναλαμβάνει δράση μέσω αλλαγών στον τρόπο ζωής και συμπεριφοράς», έχει πει ο αρχιυπάλληλος της παγκόσμιας διαπλοκής και ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν κι Μουν.
Οι αλλαγές αφορούν στον τρόπο σκέψης πάνω απ όλα της νεολαίας που δηλητηριάζεται με διεθνικιστικές «ευαισθησίες». Όλοι μαθαίνουν να είναι πειθήνια πρόβατα του συστήματος, ώστε όταν μεγαλώσουν να γίνουν δούλοι-υπάλληλοι του κράτους ή μιας μεγάλης εταιρείας και εν τέλει της παγκόσμιας κυβέρνησης σε έναν πλανήτη σοβιετικής απόχρωσης με όλα τα αγαθά συγκεντρωμένα σε πολυεθνικές. Δίνεται επομένως συγκεκριμένη παιδεία, βασισμένη σε «θεωριτικούρες» χωρίς παραινέσεις για δημιουργικότητα και έρευνα.
Όποιος δεν ακολουθεί τον «ρυθμό» και αποφασίσει να διαφοροποιηθεί, θα «αποκλείεται» από την κοινωνία. Οι μαθητές μαθαίνουν να αγαπούν μηχανικά και όχι ουσιαστικά το περιβάλλον, του οποίου η «προστασία» χρησιμοποιείται ως άλλοθι από τους πρωτομάστορες της παγκόσμιας διαπλοκής, προκειμένου να δικαιολογηθούν τα σκληρά μέτρα της Ατζέντα 21 (διαβάστε εδώ λεπτομέρειες).
Ιστορία, γλώσσα και πίστη καταπολεμούνται, φυσικά στο όνομα ενός δήθεν προοδευτισμού, ο οποίος δίνει ταμπέλα «εθνικιστή» ακόμα και στον αγνό πατριώτη. Στην καλύτερη περίπτωση ονομάζεται «ρομαντικός» ή «αιθεροβάμων». Οι μεγάλο-καθηγητές σε σχολεία και πανεπιστήμια «κατακεραυνώνουν» μαθητές και φοιτητές που «τολμούν» να ψάξουν εκτός κατεστημένης γνώσης για να βρουν πηγές που παραπέμπουν σε διαφορετικές απόψεις από αυτές των… «έγκυρων» συγγραφέων και επιστημόνων της καθεστηκυίας τάξης πραγμάτων.
Εν τέλει μέσω της παιδείας, το σύστημα σχεδιάζει να δημιουργήσει μια κοινωνία δούλων που θα μάχονται υποτίθεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία καταπατώνται καθημερινά από τους κοσμοεξουσιαστές, και στην πραγματικότητα θα μετατραπούν σε άβουλα όντα που θα άγονται και θα φέρονται αναπαράγοντας την «αλήθεια» της παγκοσμιοποίησης.
Όποιος μαθητής γράψει το παρόν άρθρο σε έκθεση πανελληνίων εννοείται θα μηδενιστεί «μετά πολλών επαίνων». Οι εντολές στους διορθωτές είναι συγκεκριμένες και αφορούν «ύμνους» για το «περιβάλλον», την «ειρήνη», την «αδελφοποίηση των λαών» και ό,τι άλλο υποδεικνύουν οι υπάλληλοι του ΟΗΕ με πραγματικό σκοπό την δημιουργία μιας παγκόσμιας κοινωνίας αχταρμά δίχως πολιτισμική ποικιλία, δημιουργική φαντασία και προτροπή ή διευκόλυνση της έρευνας αλλά με πλήρως ελεγχόμενη παιδεία.

Ο απόλυτος προδότης Γεώργιος Α. Παπανδρέου! Ντοκουμέντο


Αίσθηση προκαλεί το δημοσίευμα της της γαλλόφωνης εφημερίδας του Bελγίου «La Libre Belgique», σύμφωνα με το οποίο τον Δεκέμβριο του 2010 οι ευρωπαίοι ηγέτες άκουσαν τον Γιώργο Παπανδρέου να τους λέει ότι όλοι οι αριθμοί της χώρας είναι ψεύτικοι..!!
Ο απόλυτος προδότης Γεώργιος Α. Παπανδρέου! Ντοκουμέντο Συγκεκριμένα… Στο δημοσίευμα με τίτλο “Η Άγκελα Μέρκελ μέσα στην ελληνική παγίδα”, αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Η Γερμανίδα Καγκελάριος είναι βαθιά σοκαρισμένη με όσα αποκαλύπτονται το βράδυ της 10ης Δεκεμβρίου 2010.
Στις Βρυξέλλες, οι Αρχηγοί Κρατών και Κυβερνήσεων υποδέχονται τον νέο Έλληνα πρωθυπουργό. Ο σοσιαλιστής Γιώργος Παπανδρέου εξηγεί: ‘Ακούστε, όλοι οι αριθμοί μας είναι ψεύτικοι. Η χώρα μου ταλανίζεται από τη διαφθορά. Θα χρειαστούν χρόνια, αλλά είμαι αποφασισμένος να την καταπολεμήσω.
Θα χρειαστώ βέβαια υποστήριξη και βοήθεια, διότι πρόκειται για μία τεράστια επιχείρηση’ “. “Η Σύνοδος παραμένει άφωνη”, σημειώνει η εφημερίδα.
“Η Άγκελα Μέρκελ αισθάνεται διπλά προδομένη. Όχι μόνο η Ευρώπη, ως κοινότητα αξιών, αμφισβητείται από τα διαδοχικά ψέματα των ελληνικών κυβερνήσεων, αλλά και το ευρωπαϊκό σύστημα έχει καταστεί συνένοχο. Την τοποθετούν απέναντι σε ευθύνες που δεν μπορεί να αναλάβει, διότι οι Ευρωπαίοι δεν διαθέτουν ούτε τα εργαλεία για να χρηματοδοτήσουν την Ελλάδα στη θέση των αγορών, ούτε τα μέσα για να πάρουν τα ηνία της Ελλάδας που βυθίζεται.
Της ζητάνε να εγγυηθεί απατεώνες έναντι της Bundestag και του λαού της. Είναι αδύνατο. Το ελληνικό μυστικό ήταν διάτρητο. Εκείνο που εντυπωσιάζει τους Ευρωπαίους ηγέτες τη βραδιά της 10ης Δεκεμβρίου – περισσότερο από τη σοβαρότητα της κατάστασης της χώρας του – είναι η ειλικρίνεια του Παπανδρέου”, επισημαίνει μεταξύ άλλων το επίμαχο δημοσίευμα.