ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!



Οι πολιτικές εξελίξεις στην παγκόσμια πολιτικό – οικονομική σκακίερα είναι τουλάχιστον σε εμάς γνωστές…..μέσα απο αυτό το βίντεο μπορείτε δείτε και να μάθετε την ...
αλήθεια .

Η μικρή λέξη ” ενωθειτε ” είναι η μήτρα του υπομόχλιου και της αντίστασης με την οποία μπορούμε να επιδράσουμε , υπερ μας ,στην παγκοσμιοποίηση!!!

Τους επόμενους μήνες θα συζητηθεί στην Ευρώπη ο διαμελισμός της Ελλάδας ως λύση στην κρίση αυτή όπως και η κατάργηση του σταυρού στην ελληνική σημαία !!!

Ενημερώστε τους φίλους σας , τις οικογένειές σας …μείνετε μαζί μας.
 


πηγη

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Τα συσκευασμένα μεσημεριανά γεύματα θα απαγορευθούν και οι μαθητές θα αποκλείονται από το να εγκαταλείπουν το σχολείο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος για να αγοράζουν τρόφιμα σκουπίδια, στα πλαίσια ενός σχεδίου της κυβέρνησης το οποίο θα ανακοινωθεί την Παρασκευή.

Το σχέδιο, που καταρτίστηκε από τον John Vincent και τον Henry Dimbleby, ιδρυτές της εταιρείας τροφίμων Leon, έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει την κακή δημόσια εικόνα των σχολικών γευμάτων.

Η έκθεση προτείνει μια σύνδεση μεταξύ διατροφής και ακαδημαϊκής επίδοσης, τονίζει ότι οι γονείς δαπανούν σήμερα περίπου £ 1 δις σε συσκευασμένα γεύματα, αλλά μόνο το 1% από αυτά καλύπτουν τις διατροφικές προδιαγραφές. Αντίθετα, επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι τα περισσότερα σχολικά γεύματα είναι μια πιο υγιεινή επιλογή.

Η έκθεση προτείνει μια σειρά μέτρων για τους επικεφαλής καθηγητές να αυξήσουν τη λήψη των σχολικών γευμάτων. Αυτά περιλαμβάνουν την απαγόρευση ανθυγιεινών συσκευασμένων γευμάτων, ζαχαρούχων ποτών, πατατάκια και γλυκά, ή ακόμα και μια συνολική απαγόρευση όλων των συσκευασμένων γευμάτων.

Τα παιδιά επίσης θα αποκλείονται να εξέρχονται από τις εγκαταστάσεις του σχολείου στο διάλειμμα, εμποδίζοντάς τους από την αγορά ανθυγιεινών τροφίμων, όπως τα φαστ φουντ.
Το σχέδιο προτείνει επίσης επιδότηση σχολικών γευμάτων για τα παιδιά στην πρώτη θητεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Προτείνει επίσης τις πληρωμές χωρίς μετρητά για να μειώσουν τις ουρές αναμονής και να αποτρέψουν τα παιδιά που λαμβάνουν δωρεάν
 σχολικά γεύματα να στιγματίζονται.

Τι σημαίνουν όλα αυτά;

1) Πληρωμές χωρίς μετρητα = Προώθηση της Υπερνέας τάξης πραγμάτων για το τσίπ RFID

2) Ατζέντα 21 = Eπίτευξη των στόχων τους, με την απάτη για ενα καλύτερο περιβάλλον με αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες για την ελαχιστοποίηση των αποβλήτων.

3) Γ.Τ.Ο: Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοι (Μεταλλαγμένα) = Ελεγχος των τροφών

πηγη

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…. ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ !!



Τα κατηχητόπουλα της Μπίλντεμπεργκ καταργούν την Κυριακή. Κάποιοι δεσποτάδες σιωπούν και τα κόκαλα του Πατροκοσμά τριζοβολούν:

Ἡ εἴδηση δημοσιεύτηκε στὰ Μέσα Ἐνημερώσεως τὴν Κυριακὴ 7 Ἰουλίου, ἡμέρα τῆς μνήμης τῆς ἁγίας μεγαλομάρτυρος Κυριακῆς ποὺ φέρει τὸ ὄνομα τῆς ἡμέρας τοῦ Κυρίου. Ἀπὸ τὴν εἴδηση αὐτὴ πληροφορούμαστε ὅτι τὰ δύο κόμματα τῆς τωρινῆς Κυβερνήσεως συμφώνησαν νὰ ὁλοκληρώσουν τὸ ἀπὸ μηνῶν ἀναγγελλόμενο καὶ ἀπὸ πολὺ περισσότερο καιρὸ σχεδιαζόμενο ἀνόσιο τόλμημα τῆς καταργήσεως τῆς ἀργίας τῆς Κυριακῆς, ἔτσι ὥστε ἡ ἡμέρα ἡ ἀφιερωμένη στὸν Κύριο καὶ τὴ λατρεία τοῦ Θεοῦ νὰ προσφερθεῖ ὡς θυσία στὸ βωμὸ τῆς λατρείας τοῦ μαμωνᾶ.

Μὲ τὸ ἀνυπόστατο ψευδοεπιχείρημα ὅτι ἔτσι θὰ τονωθεῖ ἡ ὑποτονικὴ ἐμπορικὴ κίνηση ἐπιδιώκονται δύο ἄλλοι ἀφανεῖς σκοποί:
Πρῶτος ἀφανὴς σκοπὸς εἶναι ἡ τελικὴ ἐξόντωση ὅσων μικρῶν ἐμπορικῶν καταστημάτων ἀντέχουν ἀκόμη στὴ λαίλαπα τῆς πρωτοφανοῦς οἰκονομικῆς ἐξαθλιώσεως τοῦ τόπου.
Οἱ ἔμποροι αὐτοὶ ἢ θὰ χρειαστεῖ νὰ πληρώσουν ὑπερωριακὴ ἀπασχόληση τοῦ προσωπικοῦ τους γιὰ τὴν Κυριακή, μὲ ἀποτέλεσμα νὰ γονατίσουν ἐντελῶς, ἤ, ἂν τὰ λειτουργοῦν μόνοι τους, ὅπως γίνεται στὶς πιὸ πολλὲς οἰκογενειακὲς ἐπιχειρήσεις, δὲν θὰ ἀντέξουν τὴ συνεχὴ ἐργασία 7 μέρες τὴν ἑβδομάδα. Καὶ στὴ μία καὶ στὴν ἄλλη περίπτωση θὰ ἀναγκαστοῦν νὰ κλείσουν τὰ καταστήματά τους παραδίδοντας τὸ ἐμπόριο στοὺς θηριώδεις μεγαλοκαρχαρίες τῶν πολυεθνικῶν. Γι᾿ αὐτὸ ἄλλωστε ἔχει ἐκδηλωθεῖ κάθετη ἡ διαφωνία τοῦ συνόλου σχεδὸν τοῦ ἐμπορικοῦ κόσμου, οἱ συλλογικὲς ὀργανώσεις τοῦ ὁποίου μὲ σειρὰ ἐνεργειῶν ἀντιδροῦν στὴ σχεδιαζόμενη ρύθμιση καὶ ἔχουν κονιορτοποιήσει ἕνα πρὸς ἕνα ὅλα τὰ προπαγανδιζόμενα ἐπιχειρήματα τοῦ Ὑπουργείου Ἀνάπτυξης.
Δεύτερος ὑπουλότερος ἀφανὴς σκοπὸς τοῦ σχεδιασμοῦ εἶναι μέσα στὰ πλαίσια τῆς λεγόμενης πολυπολιτισμικότητας ὁ ἐξαφανισμὸς τῆς χριστιανικῆς Κυριακῆς ὡς ἡμέρας ἀφιερωμένης στὸν Κύριο, γιὰ νὰ μὴν ἐνοχλοῦνται οἱ ἀλλόθρησκοι. Αὐτὸς μάλιστα εἶναι κατὰ τὴν ἀντίληψή μας ὁ κύριος ἐπιδιωκόμενος σκοπὸς τῶν σκοτεινῶν κέντρων τοῦ ἐξωτερικοῦ, ποὺ εἴτε εὐθέως εἴτε πλαγίως ἐπιβάλλουν αὐτὸν τὸν σχεδιασμὸ καὶ ὄχι μόνον.

Γιὰ τοὺς παραπάνω λόγους εἶναι ἀνάγκη νὰ γίνει ἐπιστράτευση ὅλων μας, ὥστε νὰ ἀποτραπεῖ τὸ σχεδιαζόμενο ἔγκλημα.

1. Καλοῦμε τοὺς πολίτες σὲ κάθε τόπο νὰ τονίσουν στοὺς βουλευτὲς καὶ τὰ στελέχη τῶν συγκυβερνώντων κομμάτων τὴν τρομερὴ εὐθύνη ποὺ ἀναλαμβάνουν ἀπέναντι στὴν ἱστορία καὶ τὴν παράδοση τῆς Πατρίδας μας, καὶ νὰ τοὺς δηλώσουν ὅτι στὶς ἐρχόμενες Δημοτικὲς ἐκλογὲς καὶ τὶς Εὐρωεκλογὲς θὰ τὰ καταψηφίσουν.

2. Παρακαλοῦμε τοὺς δικτυακοὺς τόπους νὰ ἀναδείξουν τὸ καίριο τοῦτο θέμα ἐνημερώνοντας τὸν λαὸ καὶ παρακινώντας τον νὰ ἀντιδράσει μὲ κάθε νόμιμο μέσο.

3. Τέλος περιμένουμε ἀπὸ τοὺς Σεβασμιωτάτους Ἐπισκόπους μας νὰ ἐνεργήσουν ἐγκαίρως, ἀκόμη καὶ μὲ ἔκτακτη σύγκληση τῆς Ἱεραρχίας, ὥστε νὰ ματαιωθεῖ ἡ κατάργηση ἑνὸς θεσμοῦ 17 αἰώνων, ἀπὸ τὴν ἐποχὴ ποὺ τὸν καθιέρωσε ὁ Μέγας Κωνσταντῖνος.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ «Ο ΣΩΤΗΡ»
πηγη

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Δεκαπεντάχρονος κατάφερε ότι οι επιστήμονες προσπαθούν μια ολόκληρη ζωή!



Είναι 15 ετών και όμως έχει καταφέρει ό, τι άλλοι επιστήμονες προσπαθούν μια ολόκληρη ζωή! Τι είναι αυτό; Μα να δουν κάποια εργασία τους με το όνομά τους να φιλοξενείται στην περίφημη επιθεώρηση «Νature» και μάλιστα στο εξώφυλλο!

Ο λόγος για τον Νιλ Ιμπάτα, μαθητή λυκείου στο Στρασβούργο με ιδιαίτερη έφεση στην κοσμολογία. Ο πατέρας του Ροντρίγκο Ιμπάτα είναι ερευνητής στο Αστρονομικό Παρατηρητήριο Στρασβούργου και ο μικρός Νιλ τον βοήθησε σε μία μεγάλη έρευνα που διενήργησε μαζί με άλλους συναδέλφους του.

Μελέτησαν νάνους γαλαξίες που περιβάλλουν τον γαλαξία της Ανδρομέδας, ο οποίος βρίσκεται πιο κοντά απ' όλους τους άλλους στον δικό μας. Ο 15χρονος Νιλ ανέπτυξε ένα υπολογιστικό μοντέλο που φανέρωσε ότι οι νάνοι γαλαξίες περιφέρονται γύρω του σε «αγαστή συνεργασία» υπό τη μορφή λεπτού δίσκου.

Ο πατέρας του Νιλ δήλωσε πως είναι πολύ υπερήφανος για τον γιο του, και «όχι κατ' ανάγκη επειδή έκανε τη συγκεκριμένη ανακάλυψη». Η εργασία κοσμεί ολόκληρο το εξώφυλλο του «Νature».
Ο 15χρονος μαθητής συνεργάστηκε με συναδέλφους του πατέρα του για να αποκτήσει εξοικείωση με τη γλώσσα προγραμματισμού υπολογιστών Python. Στη συνέχεια, όπως είπε ο νεαρός στην εφημερίδα «Le Monde», o πατέρας του τού ζήτησε να βοηθήσει την ομάδα με την κωδικοποίηση των δεδομένων που είχαν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής ώστε να τροφοδοτηθεί το υπολογιστικό τους μοντέλο που θα τους έδειχνε τη συμπεριφορά των νάνων γαλαξιών.

Ο Νιλ χρειάστηκε μια εβδομάδα για να το επιτύχει αυτό τον περασμένο Σεπτέμβριο, αξιοποιώντας τα πολύ καλά μαθηματικά του. Αλλωστε μέχρι να ολοκληρωθεί το υπολογιστικό μοντέλο, δεν είχε εκμυστηρευτεί σε κανέναν την ενασχόλησή του με αυτό. Παρά τη μεγάλη χαρά που ένιωσε για την παγκόσμια αποδοχή των αποτελεσμάτων του μοντέλου στο οποίο συνεισέφερε πολλά, δεν είναι σίγουρος αν θα ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του στην αστροφυσική.
πηγη

Ναι, η Monsanto στην πραγματικότητα αγόρασε την ομάδα μισθοφόρων BLACKWATER !!!



Μια έκθεση από τον Jeremy Scahill στο The Nation αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος μισθοφορικός στρατός στον κόσμο, η Blackwater (αργότερα ονομάστηκε Xe Services και πιο πρόσφατα "Academi") μυστική υπηρεσία πληροφοριών πωλήθηκε στην πολυεθνική Monsanto. Η Blackwater μετονομάστηκε το 2009 όταν ήδη γίνει γνωστή στον κόσμο, με πολλές αναφορές περί καταχρήσεων στο Ιράκ, συμπεριλαμβανομένων των σφαγών αμάχων. Παραμένει η μεγαλύτερη ιδιωτική ανάδοχος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για «υπηρεσίες ασφαλείας», ασκεί κρατική τρομοκρατία, δίνοντας στην κυβέρνηση τη δυνατότητα να το αρνηθεί.

Πολλοί στρατιωτικοί και πρώην αξιωματικοί της CIA εργάζονται για την Blackwater ή συνδεδεμένες εταιρείες που δημιουργήθηκαν για να αποσπάσει την προσοχή από την κακή φήμη τους και να αυξήσουν τα κέρδη από την πώληση των φαύλων υπηρεσιών τους-που κυμαίνονται από τις πληροφορίες και τη νοημοσύνη στη διείσδυση, πολιτικές δραστηριότητες των ομάδων συμφερόντων και παραστρατιωτική εκπαίδευση - για άλλες κυβερνήσεις, τράπεζες και πολυεθνικές εταιρείες. Σύμφωνα με τον Scahill, επιχειρήσεις με πολυεθνικές εταιρείες, όπως η Monsanto, η Chevron, και οικονομικοί κολοσσοί, όπως η Barclays και η Deutsche Bank, διοχετεύονται μέσω δύο εταιρειών που ανήκουν στον Erik Prince, ιδιοκτήτη της Blackwater: Ολοκληρωμένες Λύσεις Πληροφοριών και Τρομοκρατίας Κέντρο Ερευνών. Αυτά τα στελέχη και οι διευθυντές μοιράζονται την Blackwater.

Ένας από αυτούς, ο Cofer Black, γνωστός για την κτηνωδία του ως ένας από τους διευθυντές της CIA, ήταν εκείνος που ήρθε σε επαφή με τη Monsanto το 2008, ως διευθυντής της Total Intelligence, συνάπτοντας σύμβαση με την εταιρεία για να κατασκοπεύει και να διεισδύσει σε οργανώσεις ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων, αντι-GM και άλλες βρώμικες δραστηριότητες του γίγαντα της βιοτεχνολογίας .

Ήρθαν σε επαφή με τον Scahill, ο Kevin Wilson εκτελεστικό όργανο της Monsanto αρνήθηκε να σχολιάσει, αλλά αργότερα επιβεβαίωσε στην The Nation ότι είχαν προσλάβει την Total Intelligence, το 2008 και το 2009, σύμφωνα με την Monsanto μόνο για να παρακολουθεί τις "αποκαλύψεις" των αντιπάλων της. Είπε επίσης ότι η Total Intelligence ήταν μια «εντελώς ξεχωριστή οντότητα από την Blackwater."

Ωστόσο, ο Scahill έχει αντίγραφα των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον Cofer Black , μετά τη συνάντηση με τον Wilson της Monsanto, όπου εξηγεί σε άλλους πρώην πράκτορες της CIA, χρησιμοποιώντας τα e-mails της Blackwater , ότι η συζήτηση με τον Wilson ήταν ότι η Total Intelligence είχε γίνει το "χέρι νοημοσύνης της Monsanto, "κατασκοπεύοντας ακτιβιστές και άλλες δράσεις, όπως το πως " οι δικοί μας άνθρωποι θα ενταχθούν νόμιμα σε αυτές τις ομάδες. Στην "Total Intelligence η Monsanto κατέβαλε $ 127.000 το 2008 και 105.000 δολάρια το 2009.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια εταιρεία που ασχολείται με την «επιστήμη του θανάτου", όπως η Monsanto, η οποία έχει αφιερωθεί εξαρχής στην παραγωγή τοξικών δηλητήριων, από Agent Orange έως PCBs (πολυχλωριωμένα διφαινύλια), φυτοφάρμακα, ορμόνες και γενετικά τροποποιημένους σπόρους, συνδέεται με άλλη μία εταιρεία κακοποιών.

Σχεδόν ταυτόχρονα με τη δημοσίευση του παρόντος άρθρου στο The Nation, η Via Campesina ανέφερε την αγορά 500.000 μετοχών της Monsanto, για περισσότερα από 23 εκατομμύρια δολάρια από το ίδρυμα Bill και Melinda Gates Foundation, το οποίο με τη δράση αυτή ολοκλήρωσε την εκδρομή του κάτω από τη μάσκα της «φιλανθρωπίας ". Μια άλλη οργάνωση που δεν αποτελεί έκπληξη.

Είναι ένας γάμος μεταξύ των δύο πιο βάναυσων μονοπώλιων στην ιστορία της βιομηχανοποίησης: Ο Bill Gates ελέγχει περισσότερο από το 90 τοις εκατό του μεριδίου της αγοράς των ιδιόκτητων υπολογιστών και η Monsanto περίπου το 90 τοις εκατό της παγκόσμιας αγοράς διαγονιδιακών σπόρων και των περισσότερων παγκόσμιων εμπορικών σπόρων. Δεν υπάρχει σε οποιοδήποτε άλλο βιομηχανικό τομέα τόσο μεγάλο μονοπώλιο , η ύπαρξη των οποίων αποτελεί άρνηση της περιβόητης αρχής του«ανταγωνισμού της αγοράς» του καπιταλισμού. Τόσο το Gates όσο και η Monsanto είναι πολύ επιθετικοί στην υπεράσπιση των παράνομων μονοπωλίων τους.

Παρά το γεγονός ότι ο Bill Gates θα μπορούσε να προσπαθήσει να πει ότι το Ίδρυμα δεν συνδέεται με την επιχείρησή του, το μόνο που αποδεικνύει είναι το αντίθετο: οι περισσότερες από τις δωρεές του, καταλήγουν να ευνοούν τις εμπορικές επενδύσεις του μεγιστάνα, τίποτα δεν είναι πραγματικά "δωρεά" , αλλά αντί να πληρώνουν φόρους στα ταμεία του κράτους, επενδύει τα κέρδη του εκεί που είναι οικονομικά ευνοϊκά γι 'αυτόν , συμπεριλαμβανομένων προπαγάνδα για τις υποτιθέμενα καλές τους προθέσεις. Αντιθέτως, οι "δωρεές" τους στη χρηματοδότηση έργων εξίσου καταστρεπτικών όπως η γεωμηχανική ή η αντικατάσταση των φυσικών φαρμάκων με αυτά των υψηλής τεχνολογίας πατενταρισμένων φαρμάκων στις φτωχότερες περιοχές του κόσμου. Τι σύμπτωση, ο πρώην υπουργός Υγείας Julio Frenk και ο Ernesto Zedillo είναι σύμβουλοι του Ιδρύματος.

Όπως η Monsanto, έτσι και ο Γκέιτς συμμετέχει επίσης στην προσπάθεια να καταστρέψει την αγροτική γεωργία σε όλο τον κόσμο, κυρίως μέσω της "Συμμαχίας για μια Πράσινη Επανάσταση στην Αφρική» (AGRA). Λειτουργεί ως δούρειος ίππος για να στερήσει από τους φτωχούς Αφρικανούς αγρότες τους παραδοσιακούς σπόρους τους, αντικαθιστώντας τους με τους σπόρους των εταιρειών του πρώτα,και κατόπιν, από τους γενετικώς τροποποιημένους (GM). Για το σκοπό αυτό, το Ίδρυμα προσέλαβε τον Robert Horsch το 2006, ως διευθυντή της Monsanto. Τώρα ο Gates, αποκομίζοντας σημαντικά κέρδη, πήγε κατευθείαν στην πηγή.

Blackwater, Monsanto και Gates είναι τρεις όψεις του ίδιου σχεδίου: η πολεμική μηχανή του πλανήτη απέναντι τους περισσότερους ανθρώπους που τον κατοικούν, και οι οποίοι είναι αγρότες, ιθαγενείς κοινότητες, άνθρωποι που θέλουν να μοιραστούν τις πληροφορίες και τις γνώσεις ή οποιοσδήποτε άλλος που δεν θέλει να είναι υπό την αιγίδα του κέρδους και της καταστροφικότητας του καπιταλισμού.



Επομένως, γιατί τόσα πολλά μέσα ενημέρωσης, editorialists και bloggers φωνάζουν για να πούν ότι η αγορά ήταν μια "φάρσα";

Αυτό είναι μια καλή ερώτηση. Οι πιο κυνικοί μεταξύ μας ίσως υποψιάζεστε ένα οικονομικό κίνητρο από την Monsanto, σε αυτούς τους "δημοσιογράφους". Η Monsanto πράγματι προσέλαβε μια ομάδα δημοσίων σχέσεων για να αναζητήσουν blogs και ιστοσελίδες που στέκονται επικριτικά απέναντι της και παρέχουν στοιχεία σχετικά με τα εγκλήματά της απέναντι στην φύση και την ανθρωπότητα.Έχουμε δει από πρώτο χέρι σχετικά σχόλια και άρθρα στο PoliticalBlindSpot.com υπέρ της Monsanto. Δεν είναι πέρα ​​από τη σφαίρα των δυνατοτήτων τους η δημιουργία blogs, όπου φαινομενικά νόμιμοι συγγραφείς γράφουν οργανικές σκέψεις, παρατηρήσεις και ενστάσεις. Το κοινό προϋποθέτει ότι αυτοί είναι πραγματικοί άνθρωποι, όταν στην πραγματικότητα εργάζονται PR για την εταιρεία.

Αλλά το βασικό επιχείρημα εκείνων που ισχυρίζονται ότι η αγορά της Blackwater από την Monsanto δεν είναι αλήθεια έγκειται στο γεγονός ότι δεν μπορούμε να παρουσιάσουμε επίσημο έγγραφο ότι η Blackwater είχε προσληφθεί από την Monsanto για χρόνια. Αμέσως μετά από αυτό το εκτεταμένο έργο που η Blackwater έκανε για Monsanto, πούλησαν την εταιρεία. Λόγω της φύσης του πώς η πώληση αποκαλύφθηκε, είναι αδύνατο να τεκμηριωθεί σε ποιον πουλήθηκε. Το προφανές και λογικό συμπέρασμα σύμφωνα με παράγοντες (ιδίως στον ιδιωτικό τομέα της ασφάλειας), ωστόσο, είναι ότι η πώληση ήταν στην πραγματικότητα στην Monsanto που ήδη απασχολούσε την ομάδα.

Η Xe (τώρα Academi ) έχει, πράγματι, αγορασθεί , και ενώ δεν υπάρχει κανένας τρόπος τεκμηρίωσης ποιοι οι νέοι ιδιοκτήτες είναι πραγματικά, το λογικό συμπέρασμα θα ήταν ότι είναι η Monsanto, η οποία ήδη τους είχε υπό την απασχόληση της. Αυτό, βέβαια, έχει επίσης νόημα λόγω της μυστικότητας που περιβάλλει τη συμφωνία και την ταυτότητα των νέων ιδιοκτητών. Η εταιρεία εξαγοράστηκε από ιδιώτες επενδυτές, μέσω εταιρειών ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων που δεν έχουν αποκαλύψει κάποια από τις συναλλαγές τους, με την Bank of America να παρέχει ένα μεγάλο μέρος των 200 εκατομμύριων δολάριων σε χρηματοδότηση για τη συμφωνία.

Η USTC Holdings της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει την Xe και τις βασικές θυγατρικές της λειτουργίες, αλλά δεν αποκάλυψε την τιμή ή τους όρους της συμφωνίας .
Η USTC Holdings είναι μια κοινοπραξία επενδυτών με επικεφαλείς τις private equity εταιρείες Forte Capital Advisors και Μανχάταν Partners.
Διάφοροι ερευνητές έχουν προσπαθήσει να τεκμηριώσουν την αγορά μέσω ενός εγγράφου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν μεγάλη τύχη. Αυτό, βέβαια, είναι το σημείο ...
Κρατώντας το ιδιωτικό

Ένα πράγμα που είναι γνωστό : Η Forte Capital Advisors είναι η εταιρεία του για πολύ καιρό συμμάχου της Blackwater, Jason De Yonker:
Ο DeYonker έχει μοναδική εμπειρία με την εταιρεία που χρονολογείται από την ίδρυσή της στα τέλη του 1990. Αυτός συμβούλευσε την Εταιρεία σχετικά με την ανάπτυξη του πρώιμου επιχειρηματικού της σχεδίου και την επέκταση των εγκαταστάσεων εκπαίδευσης στο Moyock καθώς και την υποστήριξη των διαπραγματεύσεων των πρώτων συμβάσεων κατάρτισης με τις αμερικανικές κυβερνητικές υπηρεσίες.
Μεταξύ του 1998 και του 2002, ο κ. DeYonker υπήρξε συνδιαχειριστής του γραφείου της οικογένειας του Έρικ Πρινς , ιδρυτή της Xe , η οποία περιελάμβανε τη διαχείριση των εταιρειών του χαρτοφυλακίου του κ. Πρινς.

Τι σημαίνει αυτό; Ο τύπος είναι ένας δοξασμένος λογιστής .

Πριν την ένταξή του Forte, Jason συν-διαχειρίστηκε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια του γραφείου της οικογένειας. Εκτός από την ενεργό διαχείριση της πλατφόρμας των διαφόρων εταιρειών , ο Jason ήταν ένα μέρος της ομάδας εκτελεστικών υπεύθυνων για τη διαχείριση της περιουσίας της οικογένειας.

Ο Jason πέρασε τα τελευταία 18 χρόνια στην παροχή συμβουλών σχετικά με διάφορες συγχωνεύσεις, εξαγορές και εκποιήσεις, με συνολική αξία συναλλαγών μεγαλύτερων από 1 δισ. δολαρίων. Η Εμπειρία του Jason περιλαμβάνει: συμβουλές, διαχείριση χαρτοφυλακίου, ανάπτυξη ακινήτων, επιχειρηματικών κεφαλαίων και πολλαπλών συναλλαγών εντός των συνόρων. Ο Jason ξεκίνησε την καριέρα του με την Arthur Andersen Corporate Group Finance, και ήταν διευθυντής στην Corporate Group Finance της Deloitte & Touche. Ήταν επίσης Διευθυντής Οικονομικών για τη West Family Trust, μια ομάδα επιχειρηματικών κεφαλαίων επικεντρωμένων στις διασυνοριακές συναλλαγές.
Ο Jason έχει λάβει Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με εξειδίκευση στα οικονομικά και λογιστικά, από το Πανεπιστήμιο του Michigan.

Ο άλλος επενδυτής; Φαίνεται ότι ο πολύ μικρός εταίρος είναι η Μανχάταν Partners , μια εταιρεία ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων - ένα κατάστημα που συγκεντρώνει χρήματα από ανώνυμους πλούσιους επενδυτές και τα χρησιμοποιεί για εξαγορές με δανεικά κεφάλαια των μεγάλων εταιρειών, οι οποίες δεν ήταν σε θέση να αναλάβουν μόνες τους.

Η Manhattan Partners επενδύει σε "εξαναγκαστική ανάπτυξη και καταστάσεις ειδικών συναλλαγών ", αλλά αυτό θα είναι η πρώτη γνωστή επιδρομή τους στην αμυντική βιομηχανία - WarIsBusiness.com reports ( μέσω Spencer Ackerman ):

Η Manhattan Growth Partners έχει επικεφαλείς τους Dean Bosacki και Patrick McBride. Ο Bosacki εκπροσωπεί στο διοικητικό συμβούλιο της "την μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρεία φωτογραφίας », μεταξύ άλλων εταιρειών. Η Manhattan Growth Partners, η οποία αυτοχαρακτηρίζεται ως «μια προοδευτικής σκέψης ιδιωτική εταιρεία," κατέχει επίσης την πλειοψηφία των μετοχών στην Hugo Naturals, μια σειρά από οργανικά, vegan φιλικά σαπούνια, λοσιόν, αρώματα και κεριά σόγιας τα οποία πωλούνται στα Whole Foods και άλλους πράσινους λιανοπωλητές .

Στο τέλος της ημέρας, το λογικό συμπέρασμα θα ήταν ότι παρά τα περί του αντιθέτου επιχειρήματα, η Monsanto στην πραγματικότητα αγόρασε την ομάδα μισθοφόρων Blackwater ... ή τουλάχιστον η Blackwater μετονομάστηκε σε Blackwater Xe (now Academi) Services group.

Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι γιατί ;
πηγη

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΙΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΣΑΣ!!!



Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗΣ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΛΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ 25000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1946 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
(ΜΠΑΜΠΑΣ, ΑΔΕΡΦΗ, Ο ΙΔΙΟΣ, Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, Η ΑΛΛΗ ΑΔΕΡΦΗ ACTIONAID ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ) ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΣΕΠ ΚΑΤΑ 90% (ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΔΗΜ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΣΧ. ΦΥΛΑΚΕΣκ.α.)


ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!!! ΤΟ ΣΠΑΩ ΑΥΓΑ!! ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ , ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΤΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΦΕΛΟΣ κ.α ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΠΙΑΣΑΝ ΟΣΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΑΣΕΠ!! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ, ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ!! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ(ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΕΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ), ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ(ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ), ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ(ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΙΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ)!! ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ(ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΕ ΤΕΛΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!!
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΓΑ (ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ) ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ , ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ (ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ, ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΨΗΦΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ: ΕΧΕΙ ΓΑΛΟΥΧΗΘΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΩΧΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΣΑΣ ΤΗΣ κ. ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!) ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΙΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΣΑΣ!!!
πηγη

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΝΕΡΟ ΠΙΝΟΥΜΕ....



Μόλις δείτε αυτό το βίντεο από την εκπομπή του Δημήτρη Μάρκου στο Channel 9 ένα πείραμα-σοκ για το νερό που πίνουμε και μαγειρεύουμε, σίγουρα θα τρομάξετε!

Φανταστείτε τι πίνουμε και τι τρώμε μέσω των μαγειρεμένων φαγητών, όταν το νερό είναι αφιλτράριστο....

Μετά τα όσα φοβερά και τρομερά είδατε, προφανώς αναστατωθήκατε! Λογικό!

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιδείξετε ψυχραιμία και να αγοράσετε φίλτρο για να μην φθάνει το χλώριο στο ποτήρι και το πιάτο σας μέσω των φαγητών που μαγειρεύετε!


Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Πώς καταστρέφεις μια Χώρα σαν την Ελλάδα με Ιστορία, Πολιτισμό, Μνημεία και Γεωστρατηγική θέση;

ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΣ!
ΤΗΝ ΤΕΜΑΧΙΖΕΙΣ και ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΣ!
ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ !!!
Και όταν έχεις ξεπουλήσει και το τελευταίο κομμάτι αυτού του τόπου τον παραδίδεις στους κατοίκους του ως μια ΦΑΒΕΛΑ!
ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ; ΝΑΙ !!!
ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ; ΝΑΙ !!!
ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗ; ΝΑΙ !!!
ΦΑΒΕΛΑ; ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ !!!!
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ! ΗΔΗ!
Κι εσύ Έλληνα τί κάνεις για αυτό; ΤΙΠΟΤΑ !!!
Απλός παρατηρητής μπροστά στην καταστροφή που επιτελείται.
ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ!
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ!
Θέλετε παράδειγμα; Πότε και σε ποιά διαδήλωση μαζεύτηκαν ΟΛΟΙ οι φορείς μαζί; Σε καμία. Διαφορετικά ραντεβού δίνουν και συναντιούνται …. ! Αν αυτό δεν είναι Διαίρει και Βασίλευε τί είναι;
Μέσα μας, βαθιά μέσα μας τί νιώθουμε ο ένας Έλληνας για τον άλλον; Θα μπορέσουμε ποτέ να ενωθούμε πραγματικά; Θα μπορέσουμε ποτέ να καταλάβουμε ότι το Διαίρει και Βασίλευε είναι ο πραγματικός εχθρός μας;
Και μην μπερδεύεστε με το τί κάνουν τα κόμματα και ότι δήθε μου τάχα Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ συγκυβερνούν για το καλό μας και ότι ”Να παράδειγμα ενότητας”! ΛΑΘΟΣ!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ! Θα αφήσουν το έργο τους στη μέση τώρα που ολοκληρώνεται; Όχι βέβαια! Σε αφήνουν να νομίζεις ότι όλα πάνε καλά τη στιγμή που σου σκάβουν το λάκο για να σε πετάξουν μέσα μαζί με το φτυάρι!
Σε λίγες ημέρες έρχεται και ο Χέρ Σόϊμπλε. Θα τον υποδεχτούμε όπως του αξίζει ως ανεπιθύμητο ή θα στηθούμε μπροστά στις τηλεοράσεις για να τον χαζέψουμε να συνομιλεί με τον Κυβερνήτη της Αποικίας; (Γιατί Πρωθυπουργό δεν έχουμε, ελπίζω να το γνωρίζετε τουλάχιστον αυτό)!
Αυτό είναι κυριολεκτικά το τελευταίο καλοκαίρι μας ως “Έθνος Κράτος της Ελλάδος”. Το Σεπτέμβριο και μετά τις Γερμανικές εκλογές θα ολοκληρωθεί η Ομοσπονδιοποίηση και θα είμαστε και επίσημα ΑΠΟΙΚΙΑ. Μία ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. Την πρώτη Γερμανική Επαρχία του Νότου.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ.

Μέχρι τότε … καλό καλοκαίρι !!!
Μαρία Μιχ. Πολύζου,
τ. Πολιτευτής Ν. Μαγνησίας
ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Πώς το σκόρδο, ο πιο βρωμερός καρπός εξοντώνει όλες τις αρρώστειες…!

skordoΤο σκόρδο απλό και ανθεκτικό, με όλες τις απίθανες χημικές ενώσεις που περιέχει, δρα κατά πάντων και εξοντώνει ότι βρεθεί στον δρόμο του, ενώ για την υγεία μας είναι σχεδόν πανάκεια...

Σκόρδο μια Υπερτροφή Δύναμης
Αν θέλετε να ζήσετε μια μακρά ζωή γεμάτη ενεργητικότητα και υγεία, τροφοδοτήστε τα κύτταρα σας με σκόρδο – το πανάρχαιο βότανο με τις ιαματικές ιδιότητες- που χρησιμοποιείται πάνω από 10.000 χιλιάδες χρόνια ως τονωτικό και θεραπευτικό για όλες σχεδόν τις ασθένειες. Η επιστήμη μόλις τώρα αρχίζει να ανακαλύπτει γιατί συμβαίνει αυτό. Ο βολβός του σκόρδου περιέχει τουλάχιστον τετρακόσιες χημικές ουσίες μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες προσδίδουν στο σκόρδο τις εκπληκτικές, ισχυρές ιδιότητες του στην προφύλαξη των κυττάρων από τις οξειδωτικές βλάβες και στην προστασία ολοκλήρου του σώματος από την πρόωρη γήρανση.


Σκόρδο, ένα πανάρχαιο αντίδοτο, που δρα κατά πάντων
Κατά της γήρανσης, του καρκίνου, του Αλτζχάιμερ, της κατάθλιψης, των αλλεργιών, του εμφράγματος, του κρυώματος, των ιών, των μικροβίων… τέλος δεν έχει η λίστα με τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ο άνθρωπος από αυτό το μικρό θαυματουργό δώρο της φύσης. Καταναλώστε σκόρδο είτε με την φυσική του μορφή είτε σε μορφή δισκίων. Αν σας αρέσει, μπορείτε να το τρώτε ωμό η ελαφρά μαγειρεμένο, λιωμένο η κομμένο σε φέτες. Αν δεν σας αρέσει η γεύση του η δεν σας ενθουσιάζει η χαρακτηριστική οσμή που αφήνει στο στόμα, ή απορρίπτετε το φρέσκο σκόρδο για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να παίρνετε συμπληρώματα σκόρδου. Είναι το ίδιο αποτελεσματικά, (κατά προσέγγιση) χωρίς οσμή.
Κάθε πρωί, μετά την πρωινή γυμναστική, γιόγκα, διαλογισμό, παίρνουμε μια σκελίδα σκόρδο, την ξεφλουδίζουμε και την καταπίνουμε ολόκληρη. Κατά προτίμηση την μασάμε γιατί με την ανάμειξη του σάλιου γίνονται ενώσεις υπέρ χρήσιμες. Μπορούμε αν επιλέξουμε, να πάρουμε δυο κάψουλες συμπληρώματος σκόρδου.


Πως Ενεργεί το Σκόρδο;
Το σκόρδο περιέχει ένα απίστευτα σύνθετο μίγμα χημικών ενώσεων και οι επιστήμονες ακόμα προσπαθούν να ανακαλύψουν σε ποιες από αυτές τις ουσίες οφείλει τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Όμως είναι γνωστό ότι οι χημικές ενώσεις που περιέχονται στο σκόρδο έχουν ποικίλες δράσεις – ως αντιβιοτικές η αντί-ικές, ουσίες, παράγοντες μείωσης της αρτηριακής πίεσης, αναστολείς του καρκίνου, αποσυμφορητικές και αντιφλεγμονώδεις ουσίες και επιδεικνύουν προστατευτική δράση έναντι της γήρανσης στα κύτταρα του εγκεφάλου. Τα πειραματόζωα στα όποια χορηγήθηκε σκόρδο λειτουργούν καλυτέρα σε προχωρημένη ηλικία και ζουν περισσότερο. Φυσικά τα πειραματόζωα ΔΕΝ πήγαιναν σε τσιπουράδικα ή σουβλακερί, και λοιπούς σκουπιδότοπους.


Πως Είναι Υπερτοφή το Σκόρδο?
Αποκλείει και κατατροπώνει τον καρκίνο. Το σκόρδο μπορεί να βοηθήσει να αποφύγεις τον καρκίνο καθώς μεγαλώνεις. Οι άνθρωποι που καταναλώνουν σκόρδο έχουν λιγότερες πιθανότητες να προσβληθούν από ορισμένες μορφές καρκίνου, όπως καρκίνο του στομάχου και του παχέως εντέρου
. Όπως έδειξε μελέτη που πραγματοποιήθηκε από ερευνητές του πανεπιστήμιου της Μινεσότα και στη όποια πήραν μέρος 60 χιλιάδες ηλικιωμένες γυναίκες από την πολιτεία της Αιόβα, που έτρωγαν σκόρδο περισσότερο από μια φορά την εβδομάδα είχαν τις μισές πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του εντέρου σε σχέση με αυτές που δεν έτρωγαν ποτέ σκόρδο. Παράλληλα μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στην Κίνα και την Ιταλία, έδειξαν ότι τα άτομα που καταναλώνουν σκόρδο και κρεμμύδια, στο πλαίσιο αυστηρά υγιεινής διατροφής, διατρέχουν λιγότερες από τις μισές πιθανότητες να προσβληθούν από καρκίνο του στομάχου.
Επιπλέον, Το σκόρδο μπορεί να δράση και ως χημικοθεραπευτικός παράγοντας, επιβραδύνοντας η και καταστέλλοντας την ανάπτυξη του καρκίνου στους καρκινοπαθείς. Νέα ερευνητικά δεδομένα από το Ογκολογικό κέντρο Μεμόριαλ Σλοαν Κέτερινγκ στη Νέα Υόρκη δείχνουν ότι τα συστατικά του σκόρδου στην πραγματικότητα περιορίζουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.


Μειώνει την χοληστερόλη
Σύμφωνα με μια σημαντική επισκόπηση όλων των επιστημονικών δεδομένων που πραγματοποιήθηκε από τον Στηβεν Γουορσοφσκι στο ιατρικό κολέγιο της Νέας Υόρκης, η κατανάλωση μισής έως μιας σκελίδας σκόρδου, η ισοδύναμης ποσότητας σε συμπλήρωμα σκόρδου, είχε ως αποτέλεσμα τη μέση μείωση της υψηλής χοληστερόλης κατά 23 μονάδες, δηλαδή κατά 9% περίπου. Στην ανάλυση του χρησιμοποιήθηκαν και δοκιμάστηκαν καθημερινά 900mg ταμπλέτες σκόνης σκόρδου kwai, σκονη σκόρδου που είχε υποστεί ξήρανση με ψεκασμό και 1000 mg υδατικό εκχύλισμα Kyolic.
Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι μια η δυο σκελίδες σκόρδου ημερησίως, η ισοδύναμη ποσότητα συμπληρώματος σκόρδου μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικά όπως και τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την μείωση της χοληστερόλης, τα όποια θεωρούνται επιτυχή όταν επιφέρουν μείωση της χοληστερόλης κατά 15%.
Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι προκειμένου να επωφεληθεί κάνεις από τα ευεργετικά αποτελέσματα του σκόρδου στη μείωση της χοληστερόλης, απαιτείται συνεχής λήψη σκόρδου, για χρονικό διάστημα ενός έτους, στα πλαίσια μιας ισορροπημένης υγιεινής διατροφής. Μια παρόμοια Βρετανική μετά-ανάλυση, η στατιστική ανάλυση των μέχρι σήμερα επιστημονικών δεδομένων, έδειξε ότι η λήψη συμπληρωμάτων σκόρδου είχε ως αποτέλεσμα την μέση μείωση της χοληστερόλης κατά 12%.
Επιπλέον, το σκόρδο μειώνει την αρτηριακή πίεση
Μια διπλή τυφλή μελέτη που πραγματοποιήθηκε στην Γερμάνια έδειξε ότι η κατανάλωση ποσότητας σκόρδου ισοδύναμης με δυο σκελίδες σκόρδου ημερησίως είχε ως αποτέλεσμα την μείωση της αρτηριακής πίεσης από 171/102 σε 152/89 έπειτα από τρεις μήνες, μέσα σε πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, χωρίς κρεατοφαγία.
Καταπολεμά την δημιουργία θρόμβων, άλλος ένα σημαντικός τρόπος με τον όποιο το σκόρδο καταπολεμά τις καρδιακές νόσους είναι, με την αποτροπή του σχηματισμού επικινδύνων θρόμβων η αλλιώς διευκολύνοντας την ομαλή ροη του αίματος στις αρτηρίες.
Το σκόρδο εμποδίζει την συσσωμάτωση των αιμοπεταλίων και την προσκόλληση τους στα τοιχώματα των αρτηριών, γεγονός που αποτελεί το πρώτο στάδιο για την απόφραξη των αρτηριών. Ο Ερικ Μπλοκ, καθηγητής χημείας στο πολιτειακό πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Ολμπανι, έχει απομονώσει ένα συστατικό του σκόρδου το ατζοένιο το οποίο έχει ισχυρότατες αντιπηκτικές ιδιότητες.
Το σκόρδο επίσης ενισχύει το ινωδολητικό σύστημα που έχει την ικανότητα να διασπά τους θρόμβους. Σε μια διπλή τυφλή μελέτη Ινδών φοιτητών της ιατρικής, η χορήγηση τριών σκελίδων σκόρδου ημερησίως βελτίωσε την θρομβολυτική δράση του ιδονολυτικου συστήματος κατά 20% περίπου. Το μαγειρεμένο σκόρδο δείχνει να έχει ακόμη μεγαλύτερες αντιθρομβωτικές ιδιότητες. Το σκόρδο καταπολεμά επίσης την γήρανση και την απόφραξη των περιφερικών αρτηριών, καθώς και των αρτηριών της καρδίας.
Αναζωογονεί τον εγκέφαλο και το ανοσοποιητικό σύστημα
Εντυπωσιακές νέες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε πειραματόζωα στην Ιαπωνία αποκάλυψαν ότι η κατανάλωση σκόρδου μπορεί να αποκαταστήσει σε φυσιολογικά επίπεδα την λειτουργία του εγκέφαλου και του ανοσοποιητικού συστήματος σε ηλικιωμένους αρουραίους, αφού είναι γνωστό ότι η λειτουργία του εγκεφάλου και του ανοσοποιητικού συστήματος επιδεινώνονται με την αύξηση της ηλικίας.
Συμφώνα με τον Δρα Χιροσι Σαιτο καθηγητή φαρμακευτικών επιστήμων στο πανεπιστήμιο του Τόκιο οποίος έχει εξετάσει δεκάδες φυσικά και συνθετικά προϊόντα, αναζητώντας νέα φάρμακα για την γεροντική άνοια, το σκόρδο μπορεί ακόμη και να συμβάλει στην αποτροπή η την αναστροφή της «άνοιας» τύπου Αλτσχαιμερ.


Επιμηκύνει την ζωή
Ο Δρ Σαιτο, ένας από τους πιο διακεκριμένους ερευνητές της Ιαπωνίας στον τομέα της γήρανσης, παρατήρησε ότι το σκόρδο είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση του ορίου ζωής των ποντικιών που χρησιμοποίησε στο εργαστήριο του. Ομολογεί ότι άρχισε να δοκιμάζει το σκόρδο στα πειραματόζωα του, επειδή είναι πολύ γνωστό, πανάρχαιο Ιαπωνικό φάρμακο για την γεροντική άνοια. Το ωριμασμένο εκχύλισμα σκόρδου που χρησιμοποίησε στα πειράματα του είναι αυτό που πωλείται στις ΗΠΑ με την εμπορική ονομασία Kyolic.
Μια άλλη μελέτη έδειξε ότι η αλλισίνη,ένα από τα κυριότερα συστατικά του σκόρδου,στο όποιο οφείλει τη χαρακτηριστική οσμή του, είχε επίσης ως αποτέλεσμα την αύξηση της ενδογενούς παράγωγης δυο ισχυρών αντιοξειδωτικών ενζύμων,της καταλασης και της περοξειδασης της γλουταθειονης,που έχουν αποδειχτεί ότι παρατείνουν τη διάρκεια του βίου στις κατώτερες μορφές ζωής


Σκόρδα είναι το φυσικό αγχολυτικό


«Το σκόρδο είναι αγχολυτικό, ηρεμιστικό,ενώ επιπλέον λειτούργει και ως αντικαταθλιπτικό, όπως το Πρόζακ και με πολύ ηπιότερο τρόπο» αναφέρει ο Δρ Ζιλ Φιλιον του ινστιτούτου Παστέρ στη Γαλλία, «η κατανάλωση σκόρδου μπορεί απλά να σας κάνει να αισθανθείτε καλυτέρα»
Ο Δρ Φιιον έχει ανακαλύψει ότι το σκόρδο επηρεάζει την απελευθέρωση της σεροτινης- μιας χημικής ουσίας που υπάρχει σε μεγάλη συγκέντρωση στον εγκέφαλο και συμμετέχει στη διαμόρφωση της ψυχολογικής διάθεσης και της συμπεριφοράς του ανθρώπου και κατά συνέπεια διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο άγχος,στην κατάθλιψη,στο άλγος,στην επιθετικότητα,στο στρες,στον ύπνο και στη μνήμη.
Τα υψηλά επίπεδα της σεροτονίνης στον εγκέφαλο λειτουργούν ως ηρεμιστικό, κατευνάζουν και ηρεμούν, βοηθούν στον ύπνο και ανακουφίζουν από την κατάθλιψη. Ο Δρ Φιλιον πιστεύει ότι το σκόρδο συμβάλλει στη ρύθμιση του συστήματος της σεροτονἰνης. Μια ιαπωνική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε ποντικούς έδειξε ότι το εκχύλισμα σκόρδου είχε το 60% της αποτελεσματικότητας του βάλιουμ στην ανακούφιση από το στρες.


Τι γίνετε με τα δισκία σκόρδου?


Στις περισσότερες περιπτώσεις (όχι όμως και σε όλες) τα συμπληρώματα σκόρδου περιέχουν τις ίδιες αντιγηραντικές χημικές ενώσεις όπως και το ωμό σκόρδο. Αυτού του είδους τα συμπληρώματα έχουν δοκιμαστεί εκτεταμένα σε ζώα και σε ανθρώπους, ιδιαίτερα στη Γερμανία,στην Ιαπωνία και στις ΗΠΑ και έχουν επιδείξει συγκεκριμένα αντικαρκινικά και καρδιαγγειακά οφέλη. Τα δισκία σκόρδου αποτελούν το πιο δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής, που έρχεται πρώτο σε πώλησης μεταξύ των συμπληρωμάτων και φαρμάκων που μπορεί να προμηθευτεί κάνεις δίχως συνταγή γιατρού
Ποια ποσότητα σκόρδου είναι αρκετή;
Δυο η τρεις σκελίδες σκόρδου ημερησίως είναι αρκετές για να δώσουν στα κύτταρα σας την τονωτική ένεση που θα διαφυλάξει τη νεότητα σας.

πηγη

ΕΙΚΟΣΙ ΑΠΛΕΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ



1. Σε ξέχασαν; Δε σε πήραν ούτε ένα τηλέφωνο; Δεν πειράζει. Και προπαντός μην παραπονείσαι.
 
2. Σε αδίκησαν; Ξέχασέ το.


3. Σε περιφρόνησαν; Να χαίρεσαι.


4. Σε κατηγορούν; Μην αντιλέγεις.


5. Σε κοροϊδεύουν; Μην απαντάς.


6. Σε βρίζουν; Σιωπή και προσευχή.


7. Σου αφαιρούν το λόγο; Σε διακόπτουν; Μη λυπάσαι.


8. Σε κακολογούν; Μην αντιμάχεσαι.

9. Σου μεταδίδουν ευθύνες τα παιδιά σου; Οι συγγενείς σου, οι δικοί σου οι άνθρωποι; Μη διαμαρτύρεσαι.

10. Θυμώνουν μαζί σου; Να παραμένεις ήρεμος.

 
11. Σου κλέβουν φανερά; Κάνε τον τυφλό.

 
12. Σε ειρωνεύονται; Να μακροθυμείς.

 
13. Δεν ακούνε τις συμβουλές σου; Ιδίως δεν ακούνε τις συμβουλές σου τα παιδιά σου; Πέσε στα γόνατα και κάνε προσευχή.  


14. Εκνευρισμός στο αντρόγυνο; Εσύ φταις. Κι εσύ φταις. Όχι ο άλλος.
 
15. Έφταιξες; Ζήτησε συγγνώμη.

 
16. Δεν έφταιξες; Πάλι ζήτησε συγγνώμη.

 
17. Έχεις υγεία; Δόξαζε τον Θεόν.

 
18. Έχεις αρρώστια; Έχεις καρκίνο, ταλαιπωρείσαι, υποφέρεις, βασανίζεσαι, πονάς; Δόξαζε τον Θεόν.

 
19. Γκρίνια, ανεργία, φτώχεια μέσα στο σπίτι; Νήστευσε. Αγρύπνησε. Κάνε προσευχή.

 
20. Για όλους και για όλα προσευχή. Πολλή προσευχή. 

Πολλή προσευχή. Νηστεία και προσευχή διότι "τούτο το γένος των παθών και των δαιμόνων ουκ εκπορεύεται παρά μόνο με νηστεία και προσευχή".
 
"Είθε αδελφοί μου, να ακολουθήσουμε όλοι μας, και πρώτος εγώ, τις ταπεινές αυτές συμβουλές, και να είστε βέβαιοι ότι θα σωθούμε."


πηγη

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ: Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ. ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

«Ο Χριστός είναι το παν»
Ο γέροντας Πορφύριος είπε:
«Λοιπόν, ζωή χωρίς Χριστό δεν είναι ζωή. Πάει, τελείωσε.
Αν δε βλέπεις το Χριστό σε όλα σου τα έργα και τις σκέψεις, είσαι χωρίς Χριστό.
Πώς το κατάλαβες; Θυμάμαι κι ένα τραγούδι. «Σύν Χριστώ πανταχού, φόβος ουδαμού».
Το ’χετε ακούσει; Έ; Το λένε τα παιδιά, δε το θυμάμαι.
Λοιπόν, έτσι πράγματι πρέπει να βλέπομε το Χριστό. Είναι φίλος μας, είναι αδελφός μας, είναι ό,τι καλό και ωραίο.
Είναι το Παν. Αλλά είναι φίλος και το φωνάζει: «Σας έχω φίλους, βρέ, δεν το καταλαβαίνετε; Είμαστε αδέλφια.
Βρε εγώ δεν είμαι... δεν βαστάω την κόλαση στο χέρι, δεν σας φοβερίζω, σας αγαπάω.

Σας θέλω να χαίρεσθε μαζί μου τη ζωή». Κατάλαβες;
Έτσι είναι ο Χριστός. Δεν έχει κατήφεια, ούτε μελαγχολία, ούτε ενδοστρέφεια, που ο άνθρωπος σκέπτεται ή βασανίζεται από διάφορους λογισμούς και διάφορες πιέσεις, που κατά καιρούς στη ζωή του τον τραυμάτισαν.
Ο Χριστός είναι νέα ζωή. Πώς το λέω; Ο Χριστός είναι το Παν. Είναι η χαρά, είναι η ζωή, είναι το φως, το φως το αληθινόν, που κάνει τον άνθρωπο να χαίρεται, να πετάει, να βλέπει όλα, να βλέπει όλους, να πονάει για όλους, να θέλει όλους μαζί του, όλους κοντά στο Χριστό.
Όταν εμείς βρίσκουμε κάποιον θησαυρό ή ό,τι άλλο, δεν θέλομε να το λέμε πουθενά.
Ο Χριστιανός όμως, όταν βρει το Χριστό, όταν γνωρίσει τον Χριστό, όταν ο Χριστός εγκύψει μέσα στην ψυχούλα του και τον αισθανθεί, θέλει να φωνάζει και να το λέει παντού, θέλει να λέει για το Χριστό, τι είναι ο Χριστός.
Αγαπήσατε το Χριστόν και μηδέν προτιμήστε της αγάπης Αυτού.
Ο Χριστός είναι το πάν, είναι η πηγή της ζωής, είναι το άκρον των εφετών, είναι το Πάν. Όλα στο Χριστό υπάρχουν τα ωραία. Και μακράν του Χριστού η θλίψις, η μελαγχολία, τα νεύρα, η στεναχώρια, οι αναμνήσεις των τραυμάτων της ζωής, των πιέσεων, των αγωνιωδών, έτσι, ωρών. Όλα, ζούμε εκείνα εκεί της ζωής μας.
Και πάμε εδώ και πάμε εκεί, και τίποτα, και πουθενά δεν στεκόμαστε. Όπου βρούμε το Χριστό, ας είναι μια σπηλιά, καθόμαστε εκεί και φοβούμαστε να φύγουμε, να μη χάσουμε το Χριστό. Διαβάστε να ιδείτε. Ασκηταί, που εγνώρισαν το Χριστό, δεν ήθελαν να φύγουν από τη σπηλιά, ούτε βγαίναν έξω να κάνουνε πιο πέρα« θέλαν να είναι εκεί που αισθανόντουσαν το Χριστό μαζί τους. Ο Χριστός είναι το Πάν.
Ο Χριστός είναι η πηγή της ζωής, της χαράς. Το Πάν».

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ !!!

Γιώργος Χατζιδάκηςελλαδα-κριση.jpg
(εμπνευσμένο από ένα ποίημα του Μπ.Μπρεχτ)

Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί
Και πήραν τις δουλειές των χτιστών και των εργατών της γης
Κι εγώ, που δεν ήμουν τίποτα από τα δυο, είπα: Καλά είναι
Γίνονται και οι δουλειές φθηνότερα
Και μετά άρχισαν να κλέβουν τα σπίτια στα χωριά
Αλλά εγώ, που δεν έχω σπίτι σε χωριό, είπα δεν πειράζει
Τι κι αν μας μισούν, κι αν δεν συνυπογράφουν ΑΟΖ,
Τι κι αν έδωσαν τον Αυλώνα ΜΑΣ στον προαιώνιο εχθρό για να ελλιμενίζει το Στόλο του στα νώτα μας και να μας χτυπήσει πισώπλατα; Ας είμαστε ανοιχτόμυαλοι
Κι αυτά το ΟΥΚ και το Λιμενικό, όλοι Φασίστες είναι. Μα συνθήματα ήταν αυτά στην παρέλαση; Εκθέτουν τη χώρα διεθνώς! Πώς; Οι Αλβανοί γράφουν στα σχολικά τους βιβλία για Τσαμουριά και Μεγάλη (Φυσική) Αλβανία; Σιγά μην πέσουμε στο επίπεδό τους! Εμείς είμαστε Ελευθεριακοί!!!

Μετά ήρθαν οι Μαύροι
Και άρχισαν πουλώντας CDs και DVDs πειρατικά, καταστρέφοντας τα μαγαζιά
Κι εγώ, που δεν είχα videoclub ή δισκοπωλείο, είπα: Δεν πειράζει
Αγόραζα και κανένα πειρατικό που και που
Κι έκανα και το μάγκα στην παρέα παζαρεύοντας (άσχετα που τα μισά δεν «παίζανε»)
Και φέρανε πρέζα με AIDS και εξαπλασιάστηκαν τα κρούσματα στους εξαρτημένους
Αλλά εγώ, που εξαρτώμαι μόνο από τα λεφτά, είπα και τι έγινε
Βγαίνουν από τη μέση τα πρεζόνια

Αργότερα ήρθαν οι Κινέζοι
Και έφεραν ρούχα φτηνά και παράνομα και ρήμαξαν τις βιοτεχνίες και τα μαγαζιά
Κι εγώ, που φοράω μόνο ξένα επώνυμα, είπα άσε τη φτωχολογιά να ντυθεί φτηνά
Και τι με νοιάζει που η Κινεζική και Ιταλική Μαφία είναι από πίσω
Ή μπας κι έχω φυτείες βαμβάκι και θα χάσω έσοδα;

Κάπου τότε ήρθαν οι Ρουμάνοι
Κλέφτες με ακροβατική δεινότητα που έμπαιναν και στα πιο ψηλά σπίτια
Αλλά αγόρασα συναγερμούς και πόρτες ασφαλείας και χρηματοκιβώτιο
Και είπα: Άσε τους χαζούς να ανησυχούν
Και θαύμαζα πώς σκαρφαλώνανε τόσο ψηλά κάθε που έκλεβαν γνωστό μου

Μαζί ήρθαν και οι Ανατολικιές
Και οι νέες κι όμορφες έγιναν πουτάνες και οι γριές γηροκομούσαν
Και γ@μήσ@με, εγώ κι οι φίλοι μου, μ@@@ που δεν βλέπαμε ούτε στα όνειρά μας
Και οι συνταξιούχοι χήροι παντρεύτηκαν με δέλεαρ τη σύνταξή τους
Και οι αναλογιστικές μελέτες των ταμείων τινάχτηκαν στον αέρα
Αλλά είπα: Ας είναι καλά η ιδιωτική ασφάλεια, δεν έχω ν'ανησυχώ
Κι αντί να υπάρχουν οργανωμένα και νόμιμα γηροκομεία,
Όπου οι γέροι θα ζούσαν παρέα με επιστημονική φροντίδα
Οι φίλοι μου τους άφησαν απομονωμένους με γηροκόμες που τους κλέβουν
Και είπα: Καλύτερα, ας μείνουν στα σπίτια τους

Ήρθαν όμως και οι Γεωργιανοί κι οι Ρώσοι
Ανήλεοι εγκληματίες, για τους οποίους η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμμιά αξία
Και πρώτα πήραν τον έλεγχο της νύχτας και την προστασία
Και οι φυλακές έγιναν το φέουδό τους και τα Καλάσνικοφ καθημερινότητα
Αλλά εμένα τι με νοιάζει; Μήπως έχω νυχτομάγαζο;
Ας φροντίσει η Αστυνομία, τζάμπα (δεν) πληρώνω φόρους;;;

Και οι Πολωνές και οι Ουκρανές
Γίναν καθαρίστριες και υπηρέτριες και ξέμαθα να βάζω πλυντήριο και να σιδερώνω
Και η γυναίκα μου κάνει μανικιούρ κάθε εβδομάδα, οπότε γιατί να τα χαλάει;
Ούτως ή άλλως άμα δεν της έχω «γυναίκα» να καθαρίζει, κουράζεται και τσαντίζεται
Ενώ τώρα είναι ξεκούραστη από το άραγμα όλη μέρα στον καναπέ
Πώς πληρώνω; Εννοείται μαύρα, τρελός είμαι να μου βάλουν τεκμήριο;

Και η Ελλάδα έγινε ένα απέραντο Εργοτάξιο
Κι αντί να ανακαινιστούν τα παλιά, ωραία κτήρια, χτίζονταν ολοένα καινούρια
Και η Αθήνα απλώθηκε σα ροχάλα στο πρόσωπο της Αττικής
Και τινάχτηκε στον αέρα κάθε αστικός προγραμματισμός
Και χρειάστηκαν νέες γραμμές ΜιΜιΜι και ηλεκτροδότησης και υδροδότησης και αποχέτευσης και ΟΤΕ
Αλλά έχουμε μεγαλύτερα σπίτια και επιτέλους γίναμε «Όπως Αμερική»
Και κονομήσανε χοντρά οι εργολάβοι που χρησιμοποιούσαν ανασφάλιστο προσωπικό και φοροδιέφευγαν

Αρκετά αργότερα έφτασαν οι ΑφγανοΠακιστανοΜπαγκλαντεσιανοί
Καιρός ήταν γιατί οι Αλβανοί είχαν ακριβύνει πολύ
Άσε που σήκωναν κεφάλι και αγόραζαν και ακίνητα και γίνονταν κι εργολάβοι
Και τα σχολεία είχαν γεμίσει Ανατολικάκια (αλλά εγώ το δικό μου σε ιδιωτικό ...)
Αυτοί μας έφεραν Ελονοσία (που είχε εκριζωθεί το 1973) και Ηπατίτιδες
Αλλά εγώ καίω ΚΑΤΟΛ όλη μέρα και βάζω ΑΟΥΤΑΝ και δε κινδυνεύω
Κι εμβολιάστηκα (πάντα Δημοσία Δαπάνη - τζάμπα εισφοροδιαφεύγω ...)
Αυτοί κοιτάνε τις γυναίκες μας σαν πουτάνες, γιατί δε φοράνε χιτζάμπ
Και κλέβουν τσάντες στο δρόμο και μέσα από τ' αυτοκίνητα
Και χτυπάνε αλύπητα ηλικιωμένους και γυναίκες και κλέβουν τα κοσμήματα σκίζοντάς τους τα αυτιά και τα μούτρα
Κι είπα στη γυναίκα μου: Δε θα φοράς κοσμήματα και αντί για τσάντα θα φορά κατάσαρκα τα χρήματα και καλύτερα να κινούμαστε μόνο με πλαστικό χρήμα. Τι πειράζει που έτσι θα παρακολουθείται κάθε αγορά μας; Είμαστε όμως ασφαλέστεροι

Μετά ήρθαν κι αυτοί από το Μαγκρέμπ
Και η Αραβική «Άνοιξη» γέμισε με τους καρπούς της την Ελλάδα (ας είναι καλά οι Τούρκοι δουλέμποροι που έβγαλαν πάνω από 20 ΔΙΣ ευρώ από όσους μας ξερνάνε)
Κι αυτοί είναι χειρότεροι από όλους τους άλλους, γιατί είναι και φανατικοί Μουσουλμάνοι και απαίτησαν και Τζαμί στην Αθήνα, 200 χρόνια μετά που ξεφορτωθήκαμε το βδέλυγμα
Αλλά εγώ, που δεν έχω πατήσει Εκκλησία 25 χρόνια τώρα, είπα: Τι διάολο; Φτιάξτε τους ένα Τζαμί να προσεύχονται στο θεό τους που ζητάει τη σφαγή των αλλόθρησκων ... Εμείς ας είμαστε ανοιχτόμυαλοι!!!

Και οι Γύφτοι όλης της Ευρώπης μαζεύτηκαν εδώ
Διωγμένοι από τις οργανωμένες χώρες, που αναγνωρίζουν τη γάγγραινα και την κόβουν
Και πήραν τον έλεγχο των χωματερών και έστησαν παράνομα παζάρια
Και κλέβουν ζώα και ρήμαξαν τα μέταλλα και τα καλώδια της ΔΕΗ
Και το ρεύμα κόβεται στα χωριά κάθε που κλέβουν μετασχηματιστές
Και ο ΟΣΕ καταστρέφεται από το ρήμαγμα και οι ΟΤΑ το ίδιο
Αλλά εμένα το μόνο που με πείραξε είναι που δεν είχαμε φώτα στο Λυκαβηττό όταν έκλεψαν κι από εκεί τα καλώδια για το χαλκό
Εξάλλου δεν είναι πολιτικά ορθό να καταφέρομαι ενάντια στους Γύφτους, δείτε τι ωραίοι που είναι στις ταινίες και στην Ισπανία (άσχετο που εκεί η Χωροφυλακή ελέγχει κάθε εβδομάδα τους καταυλισμούς τους)
Α, ναι: Και κατέλαβαν οικόπεδα και γη ιδιωτών και κρατική και την έκαναν καταυλισμούς και παράνομα χυτήρια.
Και πληρώνει αποζημιώσεις το Κράτος και η αναπνοή μας γίνεται βαριά από τα ιχνοστοιχεία που γεμίζουν την ατμόσφαιρα, αλλά «άνθρωποι είναι κι αυτοί, πρέπει να ζήσουν»
Άλλωστε βαριέμαι να πάω στην ανακύκλωση ή να φωνάξω το Δήμο. Οι Γύφτοι είναι πάντα εκεί για να πάρουν όποια παλιά συσκευή παρατήσω εκεί που δεν πρέπει ...

Μ΄αυτά και μ' αυτά το Κέντρο έγινε ακατοίκητο
Και πήρα τη γυναίκα και τα παιδιά και πήγα στα Βόρεια Προάστια
Εδώ είναι καλύτερα, άσε τους φτωχομπινέδες να τα βρούνε με το συρφετό
Κι αυτοί στον Άγιο Παντελεήμονα που φωνάζουν είναι Φασίστες
Εγώ, γνήσιο τέκνο της Γενιάς του Πολυτεχνείου, δεν μπορώ να ακούω τις παραφωνίες τους: Ζήτω η Παγκοσμιοποίηση και η Ανεκτική Κοινωνία!!!
Πώς είπατε; 20πλάσια πιθανότητα να εγκληματεί ο Αλλοδαπός; Μα φταίει η κοινωνία μας που δεν τους δίνει όσα ζητάνε! Και πρέπει να πάρουνε και Άσυλο, είναι όλοι Πολιτικοί Πρόσφυγες. Άσχετο που οι εταίροι μας σε αυτή την περίπτωση θα κλείσουν τα σύνορα ...
Και που ρήμαξαν τα μαγαζιά του Κέντρου, τι πειράζει; Εγώ μπαίνω στην Τζιπ-άρα (σιγά μην έπαιρνα station-wagon να με λένε οικογενειάρχη - SUV που δείχνει ότι είμαι περιπετειώδης, άσχετο που το έβαλα μια φορά στην άμμο και φώναζα την ΕΛΠΑ να με βγάλει ...), χώνομαι στο, παράνομο - το ξέρω, διαβάζω εφημερίδες - MALL, ψωνίζω όσα αντέχει η κάρτα και φεύγω ασφαλής.
Πώς είπατε; Τα ξενοίκιαστα ανήκουν στα Ταμεία και θα μείνουμε χωρίς συντάξεις; Καλά να πάθετε, είπαμε έχω ιδιωτική!!!

Μόνο που να .... τώρα τελευταία άρχισα να φοβάμαι πολύ ....
Είναι που μπαίνουν σε σπίτια Προαστίων και όχι μόνο κλέβουν αλλά και βιάζουν και χτυπάνε και σκοτώνουν. Κι ένας φίλος που τον έκλεψαν είπε απλά: Ήταν η σειρά μου
Κι ένα σαν κι εμένα τον έσφαξαν λέει για μια κωλοκάμερα ....
Και στο ναό-Βασιλόπουλο μπήκαν μέρα-μεσημέρι με Καλάσνικοφ ....
Και οι φυλακές τιγκάρισαν και δε χωράνε άλλους ....
Και κάθε μήνα η Αστυνομία συλλαμβάνει 15-20.000, αλλά δεν έχουν πού να τους βάλουν και τους αφήνουν ελεύθερους και αυτοί ξαναεγκληματούν (να, ο Πακιστανός που έσφαξε για την κάμερα είχε αφεθεί με «αποσυμφόρηση» - και τι όρος είναι αυτός, λες και οι φυλακές είναι λεωφόρος ...)
Κι ούτε στην Εθνική κυκλοφορείς πια ήρεμος γιατί τρέχουν με κλεμμένα αυτοκίνητα οι λαθροδιακινητές και γίνονται πολύνεκρα όταν τους κυνηγούν. Άσε που πυροβολούν ενάντια στην Αστυνομία και μπορεί να με πάρει καμιά αδέσποτη 

Και γύρισαν τα παιδιά μου δαρμένα και κλεμμένα από κάτι Αλβανάκια 2ης γενιάς ...Φαίνεται τελικά δεν ενσωματώνονται (όπως γνωρίζουν οι εταίροι μας εδώ και δεκαετίες) και το περίφημο «χωνευτήρι» αποδείχτηκε ΜΥΘΟΣ σαν τη μπύρα, μόνο που δεν καταπίνεται ...
Και με την κρίση δεν έχω πια χρήματα για security και patrol, άσε που κι αυτοί αλλοδαπούς χρησιμοποιούν (βάλαμε τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα) ...
Είμαι κι αγύμναστος, γαμώτο. 

Και μου έμεινε ξενοίκιαστο και το πατρικό στην Πλ. Βικτωρίας (ποιός πάει να μείνει μέσα στους Μαύρους ...) κι έχει κι έξοδα και εισφορές ...
Κι ο Στρατός; Τι κάνει ο Στρατός; Ξέχασα που εγώ έκανα μειωμένη σε θέση γραφείου (είχα σοβαρότερα πράγματα να κάνω ...) και ζητάω να επέμβει να μας σώσει, γιατί μας τρώνε ζωντανούς ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ: ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΡΩΗΝ ΕΥΠΟΡΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΗΝΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ!!!

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΔΕΛΦΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΙΩΝ

Όταν κάποιος ακούει τον όρο "Δελφοί" φαντάζεται ότι μιλάμε περί του "δωδεκαθέου" το οποίο ουδέποτε υπήρξε όπως κάποιοι θέλουν να το προωθούν σαν τους θεούς δηλαδή που έφτιαξαν τον κόσμο.Εν πάση περιπτώσει όταν κάποιος ακούει τον όρο Δελφοί στο μυαλό του έρχονται διάφορα πράγματα , Ποίοι είναι όμως οι "Δελφοί" ; Το να δοθεί απάντηση σε αυτό είναι αρκετά πολύπλοκο.Ωστόσο τους "Δελφούς" αποτελεί μόνο η Δελφική Αδελφότητα.
Τι είναι λέει πάλι αυτό ; Οργάνωση δωδεκαθειστών ; Χαχαχα , σε καμία περίπτωση. Αφήστε με να σας πω λίγα λόγια για το τι είναι η Δελφική Αδελφότητα.

Η Δελφική Αδελφότητα ιδρύθηκε από τον Φοίβο Απόλλωνα αμέσως μετά την Νίκητων ΕΛ των Ολυμπίων Δηλαδή θεών που ζούσαν στην ΕΛ - ΛΑΣ ( Γη , Εδρα των ΕΛ) , Και παρεμπιπτόντως δεν είναι ούτε ΣΕΛΛΑΣ ουτε ΧΕΛΑΣ ούτε τίποτα ήταν είναι και θα είναι ΕΛ- ΛΑΣ.
Ιδρύθηκε λοιπόν απ τον Απόλλωνα μετά την Συντριπτική ήττα των Νεφελίμ η αλλιώς Τιτάνων και το κλείσιμο τους στα Τάρταρα. Τα Μέλη της ήταν μόνο ΕΛ Ολύμπιοι δηλαδή θεοί αφοσιωμένοι στον Απόλλωνα , και ο κύριος σκοπός της Αδελφότητας ήταν να επιβλέπει την ενεργειακή ζεύξη του Ήλιου με την Γη.
Η Ενεργειακή Ίνα που συνδέει τη Γή με τον Ήλιο και τροφοδοτείται με Ενέργεια ο Πλανήτης μας βρίσκεται στους Δελφούς και συγκεκριμένα στον Ιερό Βράχο των Δελφών.Γιαυτό και η Αδελφότητα αυτή των Ολυμπίων ΕΛ ονομάστηκε Δελφική Αδελφότητα και οι Δελφοί "Ομφαλός της Γής"Με τον καιρό στην Αδελφότητα αυτή άρχισαν να συμμετέχουν ημίθεοι και αργότερα Έλληνες που όλοι είχαν πολύ συγκεκριμένες αποστολές.
Όταν οι ΈΛ έφυγαν απο την Γή για το Τριπλό Άστρο του Σειρίου η Αδελφότητα συνέχισε να υπάρχει και μετέφερε την δοιήκηση της στις οχυρές υπόγειες εγκαταστάσεις των ΕΛ στον Όλυμπο.Και η Αρχηγεία καθώς και η δοιήκηση της δόθηκε στον Μέγα Πολέμαρχο του Θεού.
Από την Άλλη είναι η "Σιών" , Έχει λέει να κάνει με τους Πολυ κακούς Εβραίους που θέλουν να κυριαρχήσουν στον Πλανήτη ; Χαχα εννοείτε πως όχι.

Η Σιών είναι το σύνολο των Αδελφοτήτων του Σκότους μαζί με τους Νεφελίμ τον Σαμαέλ - Σατανά - Διάβολο και την Λίλιθ Λαμασθού. Επίσης μέρος καταλαμβάνουν και οι Νάχρμπεν ( Δαίμονες) που είναι ταγμένοι καθαρά στον Διάβολο .Ανέκαθεν Όλοι αυτοί έκαναν σχέδια για να κυριαρχήσουν στον Πλανήτη και στο Σύμπαν ολόκληρο ο καθένας για τους δικούς του σκοπούς.
Τις περισσότερες φορές ο καθένας ήταν μόνος του και μόνο άμα υπήρχε συμφέρον ζητούσε βοήθεια η συμμαχία απ τον άλλον.Αν βέβαια εξαιρέσουμε Κάποιους Βασιλείς των Νεφελίμ που δουλεύουν για τον Σαμαέλ υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι δεν δέχονται τον Σαμαελ ούτε τον Αντίχριστο να βασιλεύσει στον κόσμο.Οπότε η όποια συμμαχία ανάμεσα στον Σαμαελ την Λίλιθ και τις Αδελφοτήτων του Σκότους δεν ήταν και είναι παρα μια λυκοφιλία.
Όταν λοιπόν οι Νεφελίμ κάνανε μια "αταξία" στο σύμπαν κάποιος έπρεπε να επέμβει για να την διορθώσει , Η πρωτού το κάνουν οι Νεφελίμ να τους εμποδίσει .Τότε αποστέλλονταν οι λεγόμενοι "Γουναράδες" η αλλιώς Del-hunters . Σε όλο το Σύμπαν δόθηκαν αμέτρητες μάχες σε αμέτρητους κόσμους ,Δεν ήταν και λίγες οι φορές όπως στο C.E.R.N για παράδειγμα που στάλθηκε ο ίδιος ο Πολέμαρχος του Θεού για να τους χαλάσει την μπουγάδα.

Ο Πόλεμος Με Υπερτεχνολογία η Χωρίς , Με Σπαθιά η όπλα λέιζερ ο ήταν πάντα ο ίδιος.
ΔΕΛΦΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΙΩΝ
Φτάνουμε στην Τελική Κορύφωση των γεγονότων,Όλοι το νιώθουμε με τον έναν η τον άλλο τρόπο.Όλοι το βλέπουμε ότι δεν πάει άλλο,Όλοι το βλέπουμε γύρω μας και το βιώνουμε καθημερινά.
Έτος 2013 - Ο Κόσμος Σήμερα

Εν Έτη 2013 Περπατάς σε έναν πολυσύχναστο δρόμο παντού βλέπεις αγχωμένα πρόσωπα , στεναχωρεμένα , σκεπτικά , απελπισμένα, χωρίς καμία διάθεση , άδειοι άνθρωποι που πάνε σαν κουρδισμένα ρομποτάκια , χωρίς συναισθήματα μουντοί άχαροι,Η Φτώχεια κυριαρχεί,το μίσος επικρατεί ανάμεσα στους ανθρώπους οι οποίοι ούτε τους εαυτούς τους δεν μπορούν να εμπιστευτούν πλέον.Άγχος για φόρους,Άγχος για το πώς θα τα βγάλουμε πέρα..Κάθε έθιμο έχει πλέον καταπατηθεί και η ιδέα του δήθεν "φιλελευθερισμού" των Νεφελίμ και του Σατανά κυριαρχεί.Όσον αφορά την εκπαίδευση υπάρχει απλά χάος.
Τα παιδιά μαθαίνουν για έναν καλό ΟΗΕ και για μια καλή παγκόσμια κυβέρνηση που πρέπει να έρθει για να ομαδοποιηθούν οι λαοί και όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τα παγκόσμια προβλήματα.Επίσης μαθαίνουν για μια "υπερθέρμανση"του πλανήτη και ότι εμείς φταίμε γιαυτό και οτι θα ήταν πολύ καλό εάν μειωνόταν ο πληθυσμός.Η Ιστορία και ιδιαίτερα η Ιστορία των Ελλήνων έχει παραχαραχτεί σε μέγιστο βαθμό.Η Νεολαία οδηγείτε στην καταστροφή,μέσα από τραγούδια,παιχνίδια,και τηλεόραση.Οι Έλληνες ξέχασαν ποιεί είναι και απο πού έρχονται , Υπάρχουν γενιές ολόκληρες Ελλήνων που μεγαλώνουν μακριά από Αξίες και παραδώσεις , και ουτε δείγμα πατριωτισμού.Πλέον το Hollywood προβάλει χωρίς καμία σκέψη τους Νεφελίμ Μέσα από ταινίες όπως Twilight,Underworld,και η λίστα συνεχίζεται.
Η Τεχνολογία του Κακού,Αυτη του Ρεύματος και του Ηλεκτρισμού, βασιλεύει παντού και σχεδόν οι περισσότερες προφητείες των Αγίων της Ορθοδοξίας έχουν αρχίσει να επαληθεύονται.Στο θέμα της θρησκείας έχουν προωθήσει την Άποψη οτι όποιος πιστεύει στο Θεό είναι η τρελός η Παλιομόδήτης.Ταυτόχρονα η Πανθρησκεία και πολλές βλακώδεις θεωρίες όπως αυτή του Δαρβίνου της εξέλιξης του πιθήκου έχουν προωθηθεί.Όσο αφορά την χώρα μας συγνώμη που σας το λέω άλλα δεν υπάρχει κάποιος πολιτικός ο οποίος να μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από κει που βρίσκεται.
Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 11-11-11.
Το σχέδιο του Σαμαέλ και των Νεφελίμ της Νέας τάξης , της Σιών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
Στις μέρες μας θέλουν να φέρουν την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση εφαρμόζοντας όμως πρώτα στο Maximum την Ατζέντα 21 και τον Κώδικα Allimentarius.Όταν κάθε άνθρωπος δεν θα έχει σπίτι και θα είναι κυριολεκτικά στο δρόμο η μόνη λύση θα είναι το τσιπάκι.Τότε θα εμφανιστεί η Λεγόμενη Μητρική Εταιρία.Σε αυτο η Ρωσία θα αντιδράσει κάθετα και έτσι θα ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.Θέλουν όμως να φέρουν αυτην την κατάρρευση σιγά σιγα με σίγουρα βήματα γιατι δεν τους παίρνει να ξανά-αποτύχουν.
Η Τελική Μάχη είναι Κοντά και θα δοθεί στο Αραντίς στην Γενέτειρα θεών και ανθρώπων
Αυτός είναι ο όρος που έχει τεθεί και απο της 2 πλευρές , Μέχρι τότε οι Νεφελίμ εξουσία να μπουν στο Αραντίς ΔΕΝ έχουν, Το δικαίωμα να μπουν στο Αραντίς θα πρέπει να το κερδίσουν.
Ήρθε η ώρα πλέον για την Τελική Γνώση
ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ !
ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ
"ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΜΕΤΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ , ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ
ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ-ΣΑΤΑΝΑ ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ
Η ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ , ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

Συνωμοσιολογία, είπατε; Ναι, φυσικά ...
-Όταν μιλάγαμε για Ψεκασμούς , οι περισσότεροι λέγανε ότι είναι Συνωμοσίες
Αποδείχθηκε οτι είχαμε δίκαιο
-Όταν μιλάγαμε για Ατζεντα 21 όλοι λέγανε οτι πρόκειται περί φαντασιώσεων για να πουληθούν βιβλία.Πάλι δικαιωθήκαμε
-Όταν λέμε για τους Νεφελίμ για τους οποίους υπάρχουν τόσα μα τόσα στοιχεία από τις γραφές, Απο χειρόγραφα του Αγίου Όρους ,από χειρόγραφα της Ανατολής,Από τα Αρχαία Ελληνικά κείμενα..Πάλι μας λένε γραφικούς..
Σκεφτείτε λίγο γιατί να τους ενοχλεί που μιλάμε για τους Νεφελίμ στον κόσμο ; Εαν για παράδειγμα εγώ ήμουν πολιτικός η πλούσιος επιχειρηματίας και είχα κάνει λαμογιές και είχα φάει λεφτά , Εαν έβγαινε κάποιος και έλεγε οτι ολα τα κάνουν οι Νεφελίμ , Εγω θα έπρεπε να τον κάνω άγαλμα γιατί θα το χρέωνε σε αυτούς και εγω θα την έβγαζα λάδι,Ποιούς όμως ΠΟΝΑΕΙ και μάλιστα Πολύ να μιλάμε για τους Νεφελίμ εάν όπως λένε αυτοί δεν υπάρχουν και είναι της φαντασίας ;;;
Βλέπετε η λοιπόν οτι Η Συνωμοσιολογία πουλάει, Αλλά η Αλήθεια ΠΟΝΑΕΙ!
Εμένα προσωπικά
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΣΑ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ
ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ
ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΧΘΡΟ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ¨, ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ¨ΞΥΠΝΙΟΣ¨ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ¨ΟΝΕΙΡΟ¨ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ¨ΚΟΙΜΗΘΕΙ¨ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ¨ΑΠΑΤΗΛΟ ΟΝΕΙΡΟ¨ ΤΗΣ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ
ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ
ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ
ΝΥΝ ΓΑΡ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΣΤΙ †
-Μετα τιμής Και μετα Δόξης Χριστού
Νεκτάριος Αντινεοταξίτης.