ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

440Hz ΕΝΑΝΤΙΟΝ 432Hz


Η πλειοψηφία της παγκόσμιας μουσικής έχει ρυθμιστεί στα 440 hertz από το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO), που την ενέκρινε το 1953. Οι πρόσφατες επανα-ανακαλύψεις της παλμικής / ταλάντωσης στη φύση του Σύμπαντος δείχνουν ότι το πρότυπο των σύγχρονων συναυλιών διεθνώς μπορεί να δημιουργήσει μια νοσηρή δράση ή αντικοινωνική συμπεριφορά στη συνείδηση των ανθρώπων.
Η συχνότητα A=432 Hz, που είναι γνωστή ως η "Α" του Βέρντι είναι μια εναλλακτική ρύθμιση η οποία είναι μαθηματικά σύμφωνη με το Σύμπαν. Η Μουσική με βάση τα 432Hz μεταδίδει ευεργετική θεραπευτική ενέργεια, διότι είναι ένας καθαρός ήχος μαθηματικής θεμελιώδους σημασίας για τη φύση.
Υπάρχει μια θεωρία ότι η μετάβαση από τα 432Hz στα 440Hz υπαγορεύτηκε από τη Ναζιστική προπαγάνδα από τον υπουργό Joseph Goebbels. Τη χρησιμοποίησε για να κάνει τους ανθρώπους να σκέφτονται και να αισθάνονται με ένα ορισμένο τρόπο, και να τους κρατά φυλακισμένους σε ένα ορισμένο πεδίο συνείδησης. Στη συνέχεια, γύρω στο 1940 οι ΗΠΑ επέβαλαν τα 440Hz σε όλο τον κόσμο, και τελικά το 1953 έγινε ISO 16-πρότυπο.


Τι είναι τα 440 Hz;

Τα 440Hz είναι ένα αφύσικο πρότυπο συχνότητας και συντονισμού, το οποίο αφαιρεί τη συμμετρία των ιερών δονήσεων με μια χροιά που έχει κηρύξει τον πόλεμο στο υποσυνείδητο μυαλό του δυτικού ανθρώπου.
Σε ένα έγγραφο με τίτλο «Μουσική Αίρεση Ελέγχου», ο Δρ Leonard Horowitz γράφει: «Η μονοπώληση της μουσικής βιομηχανίας χαρακτηρίζεται από αυτή την επιβαλλόμενη συχνότητα που μετατρέπει τους πληθυσμούς σε κοπάδι που "βόσκει" σε μεγαλύτερη επιθετικότητα, ψυχοκοινωνική διέγερση, και συναισθηματικές διαταραχές οι οποίες προδιαθέτουν τους ανθρώπους σε σωματικές ασθένειες...»


Απλά χρειάζεται να βγείτε στο δρόμο και να ρίξετε μια ματιά γύρω. Τι βλέπετε; Παιδιά του σχολείου, νέους ενήλικες στο δρόμο τους για να εργαστούν, μια γυναίκα σπρώχνει το μωρό της σε ένα καροτσάκι, ένας άνδρας πηγαίνει βόλτα το σκύλο του - και τι έχουν όλοι από κοινού; iPods και MP3 Players! Ευφυές, έτσι δεν είναι;
«Αν θέλετε να μάθετε τα μυστικά του Σύμπαντος, σκεφτείτε με τους όρους της ενέργειας, της συχνότητας και των δονήσεων.» -Nikola Tesla
Αυτές οι δυνάμεις που υπάρχουν μειώνουν με επιτυχία τις δονήσεις όχι μόνο της νέας γενιάς αλλά και των υπολοίπων από εμάς. Αυτές οι καταστροφικές συχνότητες παρασύρουν τις σκέψεις προς την κατεύθυνση της διαταραχής, την έλλειψη αρμονίας και την διχόνοια. Επιπλέον, θα προκαλέσουν την διέγερση του ελεγκτικού οργάνου του σώματος - τον εγκέφαλο - σε δυσαρμονικό συντονισμό, ο οποίος δημιουργεί τελικά την αρρώστια και τον πόλεμο.
Η διαφορά μεταξύ 432 Ηz και 440 Ηz. Ακούστε αυτό, και καταλάβετε:

«Αυτή η αφύσικη συχνότητα με πρότυπο συντονισμού στα 440 Hz, μας αφαιρεί από τη συμμετρία των ιερών κραδασμών και την αρμονία, έχοντας κηρύξει τον πόλεμο στο υποσυνείδητο μυαλό του δυτικού ανθρώπου.»
-L. C. Vincent
Η κρυμμένη δύναμη της Παγκόσμιας Συχνότητας και κραδασμών
Η Συχνότητες και οι κραδασμοί κατέχουν μια πάρα πολύ σημαντική ακόμη κρυφή δύναμη και μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή μας, την υγεία μας, την κοινωνία μας και τον κόσμο μας. Η επιστήμη της Κυματικής (που σημαίνει τη μελέτη του ορατού ήχου και της δονήσεως) αποδεικνύει ότι η συχνότητα και η δόνηση είναι τα βασικά κλείδια και η οργανωτική βάση για τη δημιουργία όλης της ύλης και της ζωής σε αυτόν τον πλανήτη.
Όταν τα ηχητικά κύματα κινούνται μέσω ενός φυσικού μέσου (άμμου, αέρα, νερού, κλπ.),η συχνότητα των κυμάτων έχει άμεση επίπτωση στις δομές που δημιουργούνται από τα ηχητικά κύματα
Για να κατανοήσετε καλύτερα τη δύναμη της συχνότητας του ήχου, δείτε το εκπληκτικό βίντεο


«Αν κάποιος επιθυμεί να γνωρίζει εάν ένα βασίλειο κυβερνάται καλά, αν το ήθος του είναι καλό ή κακό, η ποιότητα της μουσικής του, θα παράσχει την απάντηση.» -Κομφούκιος

Η μουσική έχει μια κρυφή δύναμη να επηρεάσει το μυαλό μας, το σώμα μας, τις σκέψεις μας, και την κοινωνία μας. Όταν η μουσική βασίζεται σε ένα πρότυπο ρύθμισης και σκόπιμα αφαιρεθεί από τις φυσικές αρμονικές που βρίσκονται στη φύση, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι η ψυχική δηλητηρίαση του μαζικού νου της ανθρωπότητας.
Όπως το Ντοκιμαντέρ Kymatica του (2009) λέει: «Η επανα-ανακαλυφθήσα γνώση της επιστήμης του ήχου δείχνει ότι ο ήχος είναι κάτι περισσότερο από απλά δονητικά σήματα, όχι μόνο ο ήχος δεν αλληλεπιδρά με τη ζωή, αλλά την συντηρεί και την αναπτύσσει. Λειτουργεί ως αγωγός της συνειδητής πρόθεσης μεταξύ των ανθρώπων, κοινωνιών και ολόκληρων πολιτισμών.»

Πηγές:
Attuned Vibrations (attunedvibrations.com)
The Importance of 432 Hz Music (omega432.com)
The Rockefeller Foundation’s War on Consciousness through Imposition Of 440 Hz Standard Tuning (medicalveritas.org) (Ελληνική Μετάφραση)
Water Sound Images (watersoundimages.com)
The Missing Secrets Of Nikola Tesla (knowledgeoftoday.org)
Βιβλιογραφία:
The Healing Forces of Music: History, Theory, and Practice
Cymatics: A Study of Wave Phenomena & Vibration
The 440 Enigma: The Musical Conspiracy to Separate Mankind from the Divine
Nassim Haramein - Sacred Geometry and Unified Fields
How ancient Solfeggio Frequencies are Empowering Personal and Planetary Transformation!
Revealed: The Part of Our Brains That Makes Us Like New Music
[Σημείωση: Για να αντιμετωπίσουμε αυτή την επιβαλλόμενη συχνότητα που μας δηλητηριάζει σε πολλαπλά επίπεδα, ενημερώνουμε τους πάντες, απέχουμε από συναυλίες, όσο το δυνατόν από πηγές "παραφωνίας" και μετατρέπουμε ό,τι μουσική ακούμε μέσω ηχητικών προγραμμάτων/εφαρμογών από 440Hz σε 432Hz.
Όσοι ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με τον ήχο και τη μουσική γνωρίζουν ότι η ρύθμιση αυτή υπάρχει σε όλα τα προγράμματα μουσικής και επιπλέον, οι ίδιοι χρειάζεται να ρυθμίσουν το συντονισμό των οργάνων τους εκ νέου προς όφελος της προσωπικής τους και συλλογικής υγίειας.
Σίγουρα είναι μια χρονοβόρα διαδικασία αλλά είναι προτιμότερη από τη χρονοβόρα και επίπονη παραμονή σε νοσοκομεία. Αν αγαπάτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας πράξτε συνειδητοποιημένα. Αντισταθείτε και απεμπλακείτε από το ανεγκέφαλο κοπάδι.]
Δωρεάν εφαρμογή: http://truthconduit.weebly.com/convert-music-to-432-hz.html
ΠΗΓΗ: http://www.whydontyoutrythis.com/2013/08/440hz-music-conspiracy-to-detune-good-vibrations-from-natural-432hz.html
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Δανάη Πλειάδεια

ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΩΝ ΡΑΓΔΑΙΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ...[ΒΙΝΤΕΟ] Είναι... ΕΔΩ ο «Αναμενόμενος» με το 666; ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!

satanasδρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης
Η πρόσφατη (11 Φεβρουαρίου 2013) ξαφνική παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου από το αξίωμά του κίνησε και πάλι σειρά φημολογιών, ψιθύρων και σεναρίων σε παγκόσμιο επίπεδο. Κυριάρχησαν και πάλι τα γνωστά «γιατί» και «πώς» αναφορικά με την αινιγματική αυτή παραίτηση, την πρώτη στην οποία προβαίνει προκαθήμενος του Βατικανού εδώ και σχεδόν 600 χρόνια! Το πιθανότερο είναι βεβαίως η πραγματική αιτία της παραίτησης του Πάπα Βενέδικτου να μην βγει ποτέ στη φόρα.
Να μην μαθευτούν ποτέ τι ήταν εκείνο που τον ώθησε να προβεί σ' αυτή την κοσμοϊστορική ενέργεια. Όμως, εάν κάποιος μπορέσει και «δέσει» μεταξύ τους τα κομμάτια του αόρατου (και άκρως πολύπλοκου) πλανητικού «παζλ» που παίζεται εδώ και αιώνες πάνω απ' τα έθνη της Γης, ίσως καταφέρει να καταλάβει πολλά...
Εμάς οι αναλύσεις μας δεν είναι «τετριμμένες», όπως είναι κάποιων άλλων ψευτοαναλυτών. Αντιθέτως, είναι γεμάτες από πληροφορίες μοναδικές, που δεν έχουν ειπωθεί άλλες φορές δημόσια, οι οποίες προωθούν τη γνώση και την πληροφόρηση. Κι αυτά την ώρα που μερικοί πατριδοκάπηλοι, από εκείνους που... θα εμποδίσουν, λέει, την έλευση της Νέας Εποχής και του Αντιχρίστου (πηγαίνοντας έτσι, οι δύστυχοι, ενάντια στο θέλημα του ίδιου του Θεού!), γράφουν, λένε, δημοσιεύουν ένα σωρό ανοησιών άνευ καμίας απολύτως αξίας. Αυτοί ακριβώς οι «σάτυροι» είναι που αποκοιμίζουν τον λαό μας με τις ανοησίες τους, αποπροσανατολίζοντάς τον πλήρως, και ενοχλούνται τα μέγιστα από τις δικές μας αποκαλύψεις, που απέχουν εκατομμύρια χιλιόμετρα από τις δικές τους αναμασημένες «αερολογίες»!
Πρέπει λοιπόν η πρόσφατη παραίτηση του Πάπα να ιδωθεί υπό το πρίσμα των γενικότερων παγκοσμίων εξελίξεων. Ειδάλλως, πώς άραγε θα γίνει κατανοητή; Και αυτές οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές γύρω μας και ενδεικτικές ότι ζούμε σε καιρούς κρίσιμους και – κατά μία άποψη – εσχατολογικούς! Ήδη η ανθρωπότητα πέρασε στη φάση της περιβόητης Νέας Εποχής, και αστρολογικά από τις 21 Δεκεμβρίου του 2012, που δεν ήταν ασφαλώς η «καταστροφή του κόσμου», σηματοδότησε όμως το πέρασμα ολόκληρου του γαλαξία μας (και όχι μόνο της Γης) σε νέα χωροχρονικά δεδομένα. Ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται σε μία διαρκή «αναμπουμπούλα», ενώ ακόμα και η φύση φαίνεται να είναι σε «ταραχή», αφού πολλά φυσικά σημεία κρίνονται από τους ειδικούς ως ανεξήγητα.
Επίσης, η παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου θύμισε σε πολλούς το προ 10 ετών εκδοθέν παγκόσμιο best-seller βιβλίο του Αμερικανού συγγραφέα Νταν Μπράουν "Illuminati" ("Angels and Demons"), μέσα στο οποίο καταγράφεται απόκρυφη γνώση με τη μορφή ενός λογοτεχνικού θρίλερ. Πράγματι, ο εν λόγω συγγραφέας, χρησιμοποιώντας μυστικά στοιχεία από το βαθύ παρασκήνιο που ορίζει την πραγματικότητα, έδωσε ένα πολύ πιθανό χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων και υπονόησε μια σειρά κρυφών διεργασιών που λαμβάνουν χώρα στα σκοτάδια ενός παράλληλου υπόγειου κόσμου...
Αλλά, απ' όλα ετούτα προκύπτει το πιο κεντρικό απ' όλα τα ζητήματα: η μορφή του Θηρίου με τον αριθμό 666. Ένα θέμα που έχει απασχολήσει πολλάκις ερευνητές από διάφορους κλάδους, ενώ είναι σαφές ότι ξεφεύγει από τα στενά θεολογικά όρια και αφορά βασικά το πολιτικό μέλλον του πλανήτη. Εξάλλου, στην Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη είναι ολοφάνερο ότι γίνεται λόγος για μια παγκόσμια ολοκληρωτική εξουσία υπό τον Αντίχριστο της Νέας Εποχής, ο οποίος θα υποδουλώσει όλα τα έθνη και τους λαούς του κόσμου αυτού σε μία εφιαλτική πραγματικότητα. Θα λέγαμε καλύτερα, σε μία εικονική πραγματικότητα, εφόσον επί της Γης θα επικρατήσει η λεγόμενη «ηλεκτρονική δημοκρατία», μέσω της οποίας ο έλεγχος επί παντός του επιστητού θα είναι εφικτός και άμεσος...
Υπό αυτό το πρίσμα των δραματικών αλλαγών, αποφασίσαμε να δημοσιοποιήσουμε ορισμένα από τα πλέον πρόσφατα στοιχεία που έρχονται από τα «άδυτα των αδύτων» του παγκοσμίου γίγνεσθαι. Τονίζουμε δε, ότι ματαιοπονούν οι γνωστοί «εθνικόφρονες» της πλάκας που ψάχνουν εναγωνίως να βρουν τι κρύβεται από πίσω μας και πόθεν αντλούνται οι πληροφορίες μας, τις οποίες αυτοί δεν μπορούν να δουν ούτε στον ύπνο τους! Άλλωστε, αυτοί όλοι την ημέρα «ορκίζονται» στον Χριστό, αλλά όταν πέφτει το σκοτάδι... λατρεύουν τον πραγματικό τραγόμορφο «θεό» τους!... «Τα πρώτα χίλια χρόνια είναι δύσκολα»...
Για τη μορφή του Αντιχρίστου έχουν ειπωθεί πολλά. Και εμείς ήδη έχουμε αναφερθεί σε κείμενά μας του παρελθόντος (που προξένησαν μεγάλη εντύπωση) σε πολλά στοιχεία γύρω από αυτό το πρόσωπο. Η Αποκάλυψη του Ιωάννη είναι σαφέστατη: πρόκειται για αριθμό ονόματος ανθρώπου! Συνεπώς, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί η αριθμοσοφία, η οποία να δίνει αθροιστικά τον εν λόγω «καταραμένο» αριθμό. Γι' αυτό και κατά καιρούς, πολλοί παρατήρησαν ότι, με βάση το λατινικό αλφάβητο, τον Αντίχριστο σήμαιναν πρόσωπα όπως ο Νέρωνας (Neron: 50+6+500+60+50 = 666), ο Χίτλερ (Hitler: 107+108+119+111+104+117 = 666) κτλ.
Τα παραπάνω είναι σίγουρα εντυπωσιακά. Ακόμα πιο εντυπωσιακές όμως είναι οι πληροφορίες μας (ό,τι νεώτερο από τον κόσμο του διεθνούς παρασκηνίου), μέρος των οποίων κρίνουμε ότι είναι σήμερα δημοσιοποιήσιμο. Κι αυτές κάνουν λόγο για την ύπαρξη ενός όντος, γεννημένου «στην Ανατολή», ο οποίος θα ξεπηδήσει ως ο «Σωτήρας» [Ψευτομεσσίας] της ανθρωπότητας και θα λυτρώσει δήθεν τον κόσμο από τα συσσωρευμένα βάσανά του κτλ. Γι' αυτό άλλωστε και η σημερινή παγκόσμια κρίση, η οποία κρίνεται ως το «πρελούδιο», η απαραίτητη προεργασία για την εμφάνιση αυτού του σκοτεινού και αινιγματικού προσώπου...
Το εν λόγω ον γεννήθηκε (ή μάλλον «δημιουργήθηκε») υπό όχι και τόσο «φυσιολογικές» συνθήκες. Υπήρξε άραγε προϊόν τεχνητής γονιμοποίησης; Πάντως, χαρακτηρίζεται ως «γέννημα ανωμαλίας» (πολύ μυστηριώδης έκφραση...)! Παιδί του Σατανά και... λύκαινας άραγε, όπως υπονοήθηκε κάποτε στην ταινία "Omen"; Ή εργαστηριακών «μεταλλάξεων»; Πρόσφατα άλλωστε ειπώθηκαν σε «ειδικές συνεδρίες» του εξωτερικού φοβερά και τρομερά πράγματα σε ό,τι αφορά τις κλωνοποιήσεις ανθρώπων, ακόμα και τη δημιουργία ανθρώπινων ζωών, επιδείχτηκαν δε σοκαριστικές-ανατριχιαστικές εικόνες εκτρωμάτων κτλ.
Το (πολύ πιθανό) χρονοδιάγραμμα των από εδώ και έπειτα εξελίξεων; Η Μεγάλη Θλίψη, στην οποία θα εισέλθει ο κόσμος μας διαμέσου της περιβόητης Νέας Εποχής, στην οποία ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ θα είναι εκείνοι που θα επιβιώσουν!... Θα επικρατήσει η παγκόσμια φτώχια και δυστυχία, αφού ήδη η σημερινή ανθρωπότητα (και ειδικά ο άκρως υλιστικός κόσμος της Δύσης) παρομοιάζεται με ένα γουρούνι που επίτηδες το ταΐζουν στο χοιροτροφείο, για να το... σφάξουν! Είναι λοιπόν σήμερα ο κόσμος μας ένα απέραντο χοιροτροφείο; Ήδη στις νεώτερες ηλικίες παρατηρήθηκε το πρωτοφανές φαινόμενο παιδιά να καταφεύγουν στον ψυχίατρο (!), απλά και μόνο επειδή έτυχε μία ημέρα να μην έχει ο υπολογιστής τους σύνδεση στο διαδίκτυο!!! Πώς λοιπόν η σημερινή ανθρωπότητα, η εθισμένη σε μια εικονική καλοπέραση, να αντέξει τις δοκιμασίες που φέρνει μαζί της η Νέα Εποχή;
Τότε, θα επέμβει ο «Αναμενόμενος»! Που θα είναι σημαδεμένος («τυφλός και κασιδιάρης» κατά Πατροκοσμά)... Θα δώσει μία ανάσα στην παρηκμασμένη ανθρωπότητα, με την προϋπόθεση όμως να αναγνωριστεί ως ο «Λυτρωτής» και να τον προσκυνήσουν άπαντες οι λαοί. Θα χαραχτεί, δια της ηλεκτρονικής οδού, ο «ειδικός αριθμός» του που ήδη βρίσκεται σε προσταδιακή μορφή δοκιμής σε διάφορα εμπορεύματα κτλ. Και στο δεύτερο ήμισυ της κυριαρχίας του... θα αποβάλλει το προσωπείο του! Και τότε θα φανεί το αληθινό του πρόσωπο, το γεμάτο φρίκη και κακό. Ένα πρόσωπο που τόσο βάναυσο δεν έχει γνωρίσει ποτέ ίσα με σήμερα η ιστορία του ανθρώπινου γένους! Αλλά... και ένα πρόσωπο κιτρινιάρικο, που θα «λάμπει ως ψεύτικος ήλιος» της Ανατολής!... Ο συσχετισμός των άστρων στον νέο ουρανό θα σχηματίζει ημισέληνο δεξιάν του κεντρικού αστέρα-Ήλιου. «Ο νοών νοείτω».



πηγη

Alex Jones - Συρία ώρα μηδέν πάμε για Γ' Παγκόσμιο; [Βίντεο]


Η οικονομική κρίση προμηνύει ένα ζοφερό και αβέβαιο μέλλον για πολλούς, και δεν υπάρχουν ακόμη σαφείς απαντήσεις για να εξηγήσουν τα γεγονότα που συμβαίνουν μέρα με τη μέρα.
Κάθε αχτίδα ελπίδας δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια απλή όαση που κατασκευάζεται από τις μεγάλες «ελίτ» για να αποτρέψει τους ανθρώπους από έναν πανικό πριν από όλο αυτό. Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο που πηγαίνει πολύ πιο πέρα από ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ. Υπάρχει κάποιος που δεν αποκαλύπτει «κάτι» και ετοιμάζεται για ένα άλλο «κάτι» πολύ μεγάλο και απρόβλεπτο.
Η ανησυχία των παγκόσμιων δυνάμεων και η ανάπτυξη των πόρων, όπως στην περίπτωση των ΗΠΑ, είναι ένα σημάδι ότι είμαστε αντιμέτωποι με μια μεγάλη απειλή που πρέπει να ελέγχεται έτσι ώστε να μην φτάσει στο σημείο που δεν υπάρχει επιστροφή.
Υπάρχουν πάρα πολλά γεγονότα και καταστάσεις αμφίβολης κατανόησης, αν θεωρήσουμε ότι, θεωρητικά, ζούμε στον 21ο αιώνα σε πολιτισμένο κόσμο με ένα στόχο: την παγκόσμια ειρήνη.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο
πηγη

Πέντε διαφορετικές χρήσεις για το γάλα που ίσως δεν γνωρίζατε

Το γάλα είναι για πολλούς απαραίτητο συστατικό του πρωινού τους και δεν μπορούν να...ξεκινήσουν την ημέρα τους χωρίς αυτό.
Σε ποιες άλλες περιπτώσεις όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί;
Για να αφαιρεθεί λεκές από μελάνι: Είτε από στυλό είτε από εκτυπωτή, αυτοί οι λεκέδες δύσκολα εξαφανίζονται. Εκτός κι αν βάλετε επάνω του λίγο γάλα πριν βάλετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τα ένζυμα που περιέχονται στο γάλα διαλύουν το μελάνι, χωρίς να καταστρέφουν το υλικό.
Για να γυαλίσετε ασημικά: Εάν ψάχνετε έναν μη τοξικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο για να γυαλίσετε τα ασημικά σας, δεν έχετε παρά να… ανοίξετε το ψυγείο! Βάλτε σε ένα ποτήρι γάλα μια κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού και… περάστε τα ασημικά σας. Αφήστε να περάσει μια νύχτα και την επόμενη μέρα θα είναι σαν καινούρια.
Μαλακτικό μαλλιών: Το γάλα αποτελείται από πολλές πρωτεΐνες και φυσικά ένζυμα κάνοντάς το ένα πολύ καλό μαλακτικό για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας. Αφού λουστείτε ρίξτε το 1/8 της κούπας στα μαλλιά σας και αφαιρέστε με νερό.
Για να γυαλίσετε δερμάτινα είδη: Ό,τι ισχύει για τα μαλλιά, ισχύει και για το δέρμα. Τα ένζυμα, οι πρωτεΐνες και τα λιπαρά του γάλακτος μπορούν να αποκαταστήσουν τη γυαλάδα του. Βρέξτε ένα πανί με αρκετό γάλα και τρίψτε ελαφρά την επιφάνεια που σας ενδιαφέρει.
Για να «γεμίσετε» τις ρωγμές στις πορσελάνες: Αν έχετε παρατηρήσει ρωγμές στην αγαπημένη σας κινέζικη πορσελάνη… τη λύση θα τη βρείτε στο γάλα.

Το γάλα περιέχει καζεΐνη, μια πρωτεΐνη που αποτελεί δομικό στοιχείο σε… κολλητικά υλικά. Απλά τοποθετήστε την πορσελάνη σε μια κατσαρόλα με γάλα και ζεστάνετέ το. Μετά σβήστε το μάτι και αφήστε το σκεύος να απορροφήσει το γάλα. Αν μπορείτε αφήστε όλη τη νύχτα.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ - ΤΟ 2013 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Τι είπε ο Πατέρας Ελπίδιος το φθινόπωρο του 2012 για όσα πρόκειται να συμβούν μέσα στο 2013.

Δείτε το βίντεο...

ΟΙ ΗΧΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΒΙΝΤΕΟ


Πολλοί κάτοικοι ξύπνησαν σε ενα μάλλον απόκοσμο ήχο που ακούστηκε σε πολλά μέρη της πόλης του Καναδά γύρω στις 7:30 το πρωί.
Ο ήχος διήρκεσε 10 λεπτά περίπου - και καταγράφηκε από πολλούς ανθρώπους.
Παρόμοιοι ήχοι έχουν αναφερθεί σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια - συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ένας καθηγητής φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Saskatchewan θεωρεί ότι είναι πιθανόν ηλεκτρομαγνητικός θόρυβος που εκπέμπεται από τις αυγές και τις ζώνες ακτινοβολίας.

Κλασικά όπως πάντα, κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση! Δείτε ΕΔΩ που οφείλονται αυτοί οι ήχοι, απο τα βίντεο που ακολουθούν.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Τα μάτια βλέπουν κατ' εντολήν του εγκεφάλου




Είναι ιστορία... αιώνων η προσπάθεια να γίνει κατανοητό από τον άνθρωπο πώς λειτουργούν τα όργανα του ανθρώπινου σώματος και κυρίως τα μάτια και ο εγκέφαλος σε συνδυασμό με τα ερεθίσματα που δέχεται ως συν-ύπαρξη μέσα στο χώρο όπου αναπτύσσεται και εξελίσσεται.
Το GoodStory σας παρουσιάζει ένα πείραμα προβληματισμό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που συνδυάζει τη γνωστή ταινία Matrix με την πραγματικότητα μας.
Ο Τζωρτζ Στράτον, γνωστός Αμερικανός ψυχολόγος, έκανε το εξής πείραμα:
Σφράγισε το ένα του μάτι καλά, ενώ στο άλλο του μάτι, προσάρμοσε ένα φακό, ο οποίος είχε την ιδιότητα να αντιστρέφει όλα τα αντικείμενα. Μέρες ολόκληρες ο Στράτον έβλεπε όλα τα αντικείμενα αντεστραμμένα. Γρήγορα όμως ο εγκέφαλος προσαρμόστηκε στα καινούργια αυτά δεδομένα, και ενώ μέσω του φακού στην αρχή έβλεπε αντεστραμμένα τα αντικείμενα, με την προσαρμογή του εγκεφάλου του τα έβλεπε πάλι κανονικά, σα να μη φόραγε το φακό.
Μετά από λίγες ημέρες ο Στράτον, αφαιρώντας αυτόν το φακό, με έκπληξη διαπίστωσε ότι έβλεπε τα πάντα γύρω του αντεστραμμένα. Μέχρις ότου με την πάροδο των ημερών ο εγκέφαλος του προσαρμόστηκε και πάλι στα καινούργια δεδομένα και άρχισε να βλέπει τα πράγματα κανονικά.
Αυτό αποδεικνύει ότι το μάτι μας δεν βλέπει ακριβώς αυτό το οποίο συμβαίνει.. αλλά βλέπει αυτό που ο εγκέφαλος μας το διατάζει να βλέπει.Ένα άλλο παράξενο φαινόμενο της αντίληψης, είναι το φαινόμενο της συναισθησίας.
Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, πειραματιστήκαν πάνω σε ανθρώπους, που πραγματικά παρουσίαζαν μια περίεργη ιδιομορφία. Ένα μεγάλο μέρος των οπτικών νευρώνων τους, αντί να καταλήγει στο οπτικό κέντρο του εγκεφάλου, είχε εγκατασταθεί στο ακουστικό κέντρο.
Και αντιστρόφως ένα μεγάλο μέρος των ακουστικών νευρώνων, αντί να καταλήγουν στο ακουστικό κέντρο, βρισκόταν στο οπτικό κέντρο. Λόγο αυτής της ιδιομορφίας, οι άνθρωποι αυτοί άκουγαν τα χρώματα και έβλεπαν τους ήχους.
Αυτό είναι το φαινόμενο της συναισθησίας, που κάποιοι άνθρωποι δεν το παρουσιάζουν μόνιμα, αλλά περιστασιακά. Έτσι γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι οι οποίοι παίρνουν LSD, για όσο διαρκεί η ενέργεια του σκευάσματος, παρουσιάζουν φαινόμενα συναισθησίας.
Γι' αυτόν τον λόγο θέλουν να βιώνουν σκοτεινούς χώρους, με πολύ έντονη μουσική, την οποία αντιλαμβάνονται σαν μια πανδαισία χρωμάτων, που τους έλκει και τους κάνει να νιώθουν ότι βρίσκονται σε ένα κόσμο έξω από την πραγματικότητα.

Όλα τα προηγούμενα οδηγούν την σύγχρονη επιστημονική σκέψης στο συμπέρασμα ότι η αισθητή πραγματικότητα, σε οποιοδήποτε επίπεδο, αποτελεί ένα Matrix. Δηλαδή μια ψεύτικη εικόνα την οποία δημιουργεί η ανθρώπινη φυσιολογία μέσω των εγκεφαλικών διαδικασιών.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΣΕΞΤΕ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ... ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Στον προθάλαμο μίας παγκόσμιας σύρραξης μετά από μία παγκόσμια οικονομική κατάρρευση
Οι αντίπαλοι του πολέμου έχουν πάρει τις θέσεις τους
Σκοπός του σχεδίου η επιβολή του χάους και η πρόταση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης
Πρόκειται για μία εκπληκτική ανάλυση της Pravda για την επερχόμενη οικονομική κατάρρευση των Η.Π.Α, για τις πραγματικές αιτίες των διεθνών εγκληματικών πολέμων που πραγματοποιεί, και τον κίνδυνο που ελλοχεύει για την ανθρωπότητα.
Οι Η.Π.Α έχουν χρεοκοπήσει. Παρά ταύτα η χώρα συνεχίζει να βρίσκεται στο παγκόσμιο προσκήνιο, έχοντας την δυνατότητα να τυπώνει ολοένα και περισσότερο χρήμα δοθέντος του γεγονότος ότι το δολάριο είναι το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα. Αν το δεδομένο αυτό αντιστραφεί, οι Η.Π.Α δεν θα μπορεί να κρατά τα ηνία της παγκόσμιας υπερδύναμης ούτε θα μπορεί να χρηματοδοτεί πολέμους, βασιζόμενη σε ένα «άχρηστο συνάλλαγμα». Στις ημέρες μας, περισσότερο από το 60% όλων των διεθνών νομισματικών αποθετικών στον κόσμο είναι σε δολάρια Αμερικής, και οι Η.Π.Α θα επιχειρήσουν να αποτρέψουν με κάθε δυνατό μέσο όσες χώρες εκφράσουν πρόθεση να απομακρυνθούν από το δολάριο.
Όταν οι Η.Π.Α απομακρύνθηκαν από τον κανόνα χρυσού στις αρχές της δεκαετίας του ’70, το δολάριο μετατράπηκε σε ένα de-facto «πετρελαϊκό νόμισμα». Ως ανταπόδοση για την προστασία και την αγορά αμερικανικών ομολόγων, οι πετρελαιοπαραγωγικές Αραβικές χώρες συμφώνησαν να διεξάγουν τις πετρελαϊκές συνδιαλλαγές τους σε αμερικανικά δολάρια. Το δολάριο μπορεί να απομακρύνθηκε από τον κανόνα χρυσού, αλλά η αξία του διασφαλίστηκε από την ισχύ της αμερικανικής οικονομίας καθώς και από το γεγονός ότι συνδέθηκε στενά με ένα ακόμη πολύτιμο αγαθό, το πετρέλαιο.
Από εκείνο το διάστημα, η οικονομική συμπεριφορά των Η.Π.Α με προσανατολισμό στην απομάκρυνση των επιχειρήσεων από την χώρα (outsourcing) και τις off-shore εταιρίες οδήγησαν στην εκτόξευση του χρέους της χώρας – που φτάνει πλέον στα 16 τρισεκατομμύρια δολάρια. Ο Paul Graig Roberts, πρώην υφυπουργός του υπουργείου Οικονομικών των Η.Π.Α, σημειώνει χαρακτηριστικά ότι το πιο παραγωγικό κομμάτι της αμερικανικής οικονομίας έχει μετακινηθεί εκτός της χώρας (offshore) ώστε να αυξηθεί το επιχειρηματικό κέρδος. Σύμφωνα με τον Roberts, οι Η.Π.Α θα μπορούσαν να αναζωογονήσουν την οικονομία τους μέσω της επιστροφής των επιχειρήσεων στη χώρα ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.
Η αδύναμη Αμερικανική οικονομία εμπνέει χαμηλό βαθμό εμπιστοσύνης στο δολάριο, και οι εμπορικές συναλλαγές εν γένει καθώς και οι πετρελαϊκές συναλλαγές αρχίζουν να απομακρύνονται από το συνάλλαγμα. Με το δεδομένο ότι οι ελπίδες αναζωογόνησης της εγχώριας οικονομίας σβήνουν, οι Η.Π.Α «απαντούν» μέσω της επέκτασης τους στις διεθνείς αγορές και στην κήρυξη πολέμων για τη διατήρηση της παγκόσμιας κυριαρχίας του δολαρίου και της εν γένει Αμερικανικής ηγεμονίας.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο δεκαετιών, οι Η.Π.Α έχουν επεκτείνει την επιρροή τους σε ολόκληρη την επικράτεια της Ανατολικής Ευρώπης, σε αρκετά πρώην Σοβιετικά κράτη της Κεντρικής Ασίας, καθώς και στην πρώην Γιουγκοσλαβία, τη Λιβύη, το Ιράκ, την Υεμένη, το Αφγανιστάν τη Συρία και το Πακιστάν. Το ζήτημα της Βόρειας Κορέας θα πρέπει να ειδωθεί από αυτή τη σκοπιά: οι απειλές της Βόρειας Κορέας έχουν επιτρέψει στις Η.Π.Α να εντείνουν τη στρατιωτική τους παρουσία στην περιφέρεια της Ασίας-Ειρηνικού. Όπως έκαναν προηγουμένως και με τη Ρωσία, οι Η.Π.Α πλέον έχουν καταφέρει με επιτυχία να κυκλώσουν τη Κίνα. Παρόλα αυτά, η Κίνα και η Ρωσία κρατούν γερά τη Συρία από την τελική αποσταθεροποίηση. Η Συρία «φιλοξενεί» τη μοναδική ναυτική βάση της Ρωσίας εκτός της περιοχής της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (αν και ένας σημαντικός αριθμός ρωσικών πολεμικών πλοίων κινείται στην Ανατολική Μεσόγειο) και η Ρωσία και η Κίνα γνωρίζουν πολύ καλά ότι εάν οι Η.Π.Α και οι σύμμαχοι της καταφέρουν να ανατρέψουν τη κυβέρνηση Assad, η Τεχεράνη θα αποτελέσει έναν πολύ ευκολότερο στόχο. Η Αμερική θα ήθελε διακαώς να τοποθετήσει καθεστώτα αχυρανθρώπων τόσο στη Μόσχα όσο και στο Πεκίνο και η εκμετάλλευση των πολιτικών και εθνικών διαχωρισμών στις συνοριακές περιοχές της Ρωσίας και της Κίνας θα είναι ευκολότερη εάν το Ιράν πέσει, και τελέσει υπό αμερικανικών συμφερόντων.
Μία παγκόσμια Αμερικανική στρατηγική βρίσκεται ήδη σε ισχύ ώστε να υποβαθμίσει την ανάπτυξη και την επιρροή της Κίνας, που αποτέλεσε και έναν από τους λόγους για την έναρξη της επιχείρησης AFRICOM. Όμως, η Κίνα αντιστέκεται με την απόπειρα της να απαγκιστρωθεί από το δολάριο Αμερικής, γεγονός που αποτελεί ισχυρό πλήγμα για τα αμερικανικά συμφέροντα.
Η Κίνα έχει εφαρμόσει διμερείς εμπορικές συμφωνίες με αρκετές χώρες, όπου οι συναλλαγές δεν πραγματοποιούνται σε δολάρια αλλά σε εθνικά νομίσματα. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η Κίνα καθώς και έτερες αναδυόμενες μεγάλες δυνάμεις όπως η Ρωσία έχουν πραγματοποιήσει συμφωνίες ώστε να απομακρυνθούν από το Αμερικανικό δολάριο στο διεθνές τους εμπόριο.
Ο Άξονας BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική) σχεδιάζει επίσης να χρησιμοποιήσει τα εθνικά νομίσματα για τις εμπορικές συναλλαγές των χωρών που τον απαρτίζουν. Η Ρωσία και η Κίνα χρησιμοποιούν τα εθνικά τους νομίσματα κατά τη διάρκεια των εμπορικών τους συναλλαγών για περισσότερο από έναν χρόνο.
Υπό την εξουσία του Saddam, το Iraq δεν χρησιμοποιούσε το δολάρια ως νομισματική βάση για τις πετρελαϊκές του συναλλαγές, όπως το ίδιο πράττει σήμερα το Ιράν. Ο Muammar Gadhaffi σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει ως νόμισμα το δινάριο με βάση τον κανόνα του χρυσού ως αποθεματικό νόμισμα για περιοχές της Αφρικής. Γνωρίζουμε, καλά τι συνέβη στη Λιβύη και το Ιράκ. Το 2000, το Ιράκ μετέτρεψε όλες τις πετρελαϊκές του συναλλαγές σε ευρώ. Όταν οι Η.Π.Α εισέβαλλαν στο Ιράκ το 2003, μετέτρεψαν πάλι τις συναλλαγές πετρελαίου από ευρώ σε δολάριο. Δεν θα πρέπει να απορούμε για ποιο λόγο το Ιράν είναι ο νέος αμερικανικός στόχος..

Παράλληλα, το Ιράν κατευθύνεται προς τη Κίνα, το Πακιστάν και τη Κεντρική Ασία με στόχο να αντικρούσει τις επιδράσεις των Αμερικανικών κυρώσεων και να αναπτύξει την οικονομία της μέσω της ενίσχυσης του εμπορίου. Ο νέος Ψυχρός Πόλεμος είναι μία πραγματικότητα: Η.Π.Α και οι σύμμαχοί της Ρωσια, Κινα και Ιραν.

ΗΠΑ: Απαγόρευσαν σε 4χρονη να καλλιεργεί λαχανικά στο σπίτι της!

 
Με κάθε μέρα που περνά, φαίνεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, "γη της ελευθερίας και πατρίδα του γενναίου" (“Land of the Free and Home of the Brave”) γίνεται όλο και περισσότερο σαν την κομμουνιστική Ρωσία, όπου οι άνθρωποι δεν είχαν τη δυνατότητα να καλλιεργούν τη τροφή τους εκτός εάν το κράτος τους το  "επέτρεπε".

Ακόμα και όταν οι πολίτες απλά προσπαθούν να συντηρήσουν τους εαυτούς τους χρησιμοποιώντας τις πιο βασικές δεξιότητες – την κηπουρική – το κράτος παρεμβαίνει. Ο Οργανισμός Ανάπτυξης της Υπαίθρου του αμερικάνικου υπουργείου Γεωργίας (USDA) απαγορεύει στην Rosie, ένα εργατικό 4χρονο κοριτσάκι από τη Νότια Ντακότα, από το να χρησιμοποιήσει ένα μικρό, αχρησιμοποίητο χώρο έξω από το επιδοτούμενο από το κράτος σπίτι της, για να καλλιεργεί λαχανικά.

Η μητέρα της Rosie, η Mary (τα ονόματα άλλαξαν για την προστασία της ταυτότητας του παιδιού), ζει μόνη της (με το παιδί) και έχει σοβαρή αναπηρία. Αυτή και η κόρη της ζουν με ένα επίδομα αναπηρίας 628 δολαρίων το μήνα. Τα λαχανικά στον κήπο που καλλιεργεί με φροντίδα, λίγο έξω από εξώπορτα του σπιτιού, η μικρούλα Rosie παρέχουν φρέσκο ​​και υγιές συμπλήρωμα στη διατροφή τους το οποίο δεν θα μπορούσαν διαφορετικά να αντέξουν εύκολα οικονομικά.

Ο Rosie ξεκίνησε τον κήπο τον Μάιο του 2013, αλλά τώρα η εταιρεία διαχείρισης ακινήτων έχει παραγγείλει να αφαιρεθεί ο κήπος αυτή την εβδομάδα!

Ο λόγος;

Η κηπουρική αντιβαίνει προφανώς στους κανόνες που θέτει ο Οργανισμός Ανάπτυξης της Υπαίθρου του USDA, το οποίο απαγορεύει τους κατοίκους να έχουν δομές κάθε είδους μέσα σε διαμορφωμένους χώρους.

Αναρωτιέται κανείς αν το USDA σχεδιάζει να θεσπίσει και «κανόνες» σχετικά με την αναπνοή του αέρα στις επιδοτούμενες περιοχές;

Οι ομοσπονδιακοί γραφειοκράτες φαίνεται να πιστεύουν ότι έχουν στην εξουσία τους τα άτομα εκείνα που λαμβάνουν κάθε είδους κρατική βοήθεια και ότι μπορούν να θεσπίζουν ό,τι "κανόνες" θέλουν.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντός ωρών το πρώτο πλήγμα στη Συρία;

Πληροφορίες που διακινούνται από πολλαπλές πηγές στο Twitter υποστηρίζουν ότι στις 2.30 το πρωί, πριν 45 περίπου λεπτά, φάλαγγα αρμάτων μάχης και συναφών τεθωρακισμένων οχημάτων φερόταν να κινείται στο έδαφος της Ιορδανίας κοντά στην πόλη Ράμθα, στα σύνορα με τη Συρία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πιθανότατα το πρώτο πλήγμα θα έρθει εντός των επομένων 48 ωρών.
Άλλες πηγές επισημαίνουν, ότι μαχητικά αεροσκάφη της Βασιλικής Αεροπορίας της Βρετανίας (RAF: Royal Air Force) έχουν λάβει διαταγή να βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα (αυξήθηκε το επίπεδο συναγερμού), ενώ μη επανδρωμένα αεροσκάφη φέρονται να περιπολούν στον συριακό εναέριο χώρο σε αποστολές αναγνώρισης. Τα πλοία του αμερικανικού στόλου (κυρίως αντιτορπιλικά), εξοπλισμένα με πυραύλους «Tomahawk» (τύπου cruise), επίσης βρίσκονται επίσης σε ετοιμότητα, ενώ το πυρηνικό υποβρύχιο του αμερικανικού Ναυτικού «Toledo» φέρεται να πέρασε το Σουέζ με κατεύθυνση τη Συρία.
Οι πηγές δεν μπορούν να θεωρηθούν ως «ουδέτερες» και δύσκολα θα τις χαρακτήριζε κανείς αξιόπιστες. Εάν όμως αποδειχθεί ότι οι κινήσεις αληθεύουν, κυρίως όμως εάν υπάρξουν πλήγματα, πρακτικά αυτό θα σημαίνει ότι με μια κίνηση – αστραπή οι δυνάμεις που επιθυμούν την ανατροπή του Μπασάρ Αλ Άσαντ, επιθυμούν να αιφνιδιάσουν, ενδεχομένως για να αποφύγουν τις όποιες ρωσικές κινήσεις, ενώ θα σταλεί ένα πρώτο μήνυμα αποφασιστικότητας στον Άσαντ. Εκτιμάται καταρχήν, ότι θα είναι περιορισμένης διάρκειας. Εκτός κι αν η επίδειξη αποφασιστικότητας, οδηγήσει σε αλλαγή των δεδομένων στο διπλωματικό πεδίο και αποτραπεί η εξέλιξη την τελευταία στιγμή.
Τέτοια ενέργεια θα μπορούσε να αποτελεί τακτική κίνηση με σκοπό το «ξεμπλοκάρισμα» των διαπραγματεύσεων ΗΠΑ-Ρωσίας για τη διευθέτηση της κρίσης, αφού κοινή είναι η αίσθηση ότι σε εξέλιξη βρίσκεται ένα παιχνίδι θελήσεων, με τις δυο πλευρές να εμφανίζονται άκαμπτες στις θέσεις τους. Το βασικότερο θέμα που διχάζει τις δυο πλευρές, είναι η απομάκρυνση ή μη του ιδίου του Άσαντ από την εξουσία, ασχέτως εάν η χώρα μείνει ενιαία ή τελικά τριχοτομηθεί.

Τονίζουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι οι πηγές δεν είναι ακόμα αξιόπιστες, ωστόσο δεν μπορούν να αγνοηθούν.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ:Δείτε τι κρύβει ο πάτος της οδοντόκρεμάς σας!



Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι υπάρχει ένα διαφορετικό χρώμα στο κάτω μέρος της συσκευασίας κάθε οδοντόκρεμας;
Ξέρετε τι σημαίνουν αυτά τα χρώματα;

Πράσινο: Φυτική
Μπλε: Φυτική με προσθήκη φαρμακευτικής ουσίας
Κόκκινο: Φυτική με προσθήκη χημικής σύνθεσης
Μαύρο: Μόνο χημική σύνθεση
Προσοχή λοιπόν στις οδοντόκρεμες που αγοράζετε!...

πηγη

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Παρακαλούμε πολύ.. δώστε μιας μια πειστική απάντηση για το τι κάνουν αυτά τα αεροσκάφη! ΒΙΝΤΕΟ

Είναι απίστευτο αυτό που κάνουν αυτά τα αεροσκάφη. Εμείς όσο κι αν προσπαθήσαμε να δώσουμε μια λογική εξήγηση δεν τα καταφέραμε.

Αν είναι πολιτικά δε μπορεί να κάνουν τέτοιους ελιγμούς, εκτός αυτού απαγορεύεται η παράλληλη πτήση τους.

Αν είναι στρατιωτικά τι κάνουν άραγε; Γιατί συννέφιασε ο ουρανός σε λίγα λεπτά;

Περιμένουμε με ενδιαφέρον και τις δικές σας απόψεις..

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε.
Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που "τάχα" πάει για φούντο....
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).
Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.
2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι,
Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.
3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.
4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία.
5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν κάθε είδος πλοίου .
6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κ.λπ.
7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια
τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες -5οι στον κόσμο.
8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.
9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι
παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα.
10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο
Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!
11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην
Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε - 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ !) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.

Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ...Ν2

Μικρογραφία 
 

ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ....

Μικρογραφία
 
 

ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΤΕΙ ΚΡΥΦΑ!!![ΒΙΝΤΕΟ]Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ!!!ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ ''ΜΠΑΘΟΜΕΤ''!!! ΚΑΙ..Η προσευχή προς τον Μπαθομέτ!!!.



Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ!!!
που θα στεγάσει τον... Κυβερνήτη του Κόσμου;;;
* Τι στ’ αλήθεια συμβαίνει στο Ισραήλ;
* «Κάποιοι» αναμένουν τον Αντίχριστο;...
* Ένα υπόγειο άγαλμα που φανερώνει ΠΟΛΛΑ!

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης
Αρκετές συζητήσεις γίνανε γύρω από τα κείμενά μας των τελευταίων μηνών στην «Ε.Ω.» και ακούστηκαν τα πλέον διαφορετικά σχόλια. Ειπώθηκαν πλέον για εμάς τα πάντα, σε μια χώρα στην οποία δυστυχώς οι περισσότεροι παίρνουν θέση, χωρίς όμως προηγουμένως να έχουν μελετήσει σε βάθος και διεξοδικά το αντικείμενο το οποίο «τολμούν» να κρίνουν...
Έτσι, για παράδειγμα, κάποιος από αυτούς που ανέγνωσαν τα κείμενά μας, ενώ τον πρώτο καιρό βιάστηκε να αποκαλέσει τον γράφοντα... «νεοεποχίτη» (!) κτλ., εν τούτοις αργότερα εμφανίστηκε μετανιωμένος, λέγοντας ότι απλά μας είχε παρεξηγήσει και ότι τελικά κρίνει πια ότι οι αναλύσεις μας εξυπηρετούν – από μια τελείως διαφορετική οπτική γωνία – τα ελληνικά συμφέροντα! [ΣΗΜ.: ελπίζουμε βέβαια να μην... αλλάξει και πάλι θέση αργότερα και στραφεί εκ νέου εναντίον μας!!!]


Στην πραγματικότητα τα κείμενά μας είναι αυτό που έχουμε από την αρχή κιόλας ξεκαθαρίσει πως είναι και αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα στα όσα εμείς γράφουμε. Βέβαια, για να τα παρακολουθήσει κάποιος θα πρέπει να συνδυάζει αρκετές πληροφορίες και δεδομένα, εφόσον αυτά είναι ούτως ή άλλως πολυπλόκαμα και έχουν διπλές και τριπλές «αναγνώσεις» (μερικές φορές δηλ. πίσω από κάποιες απόψεις που εκφράζουμε κρύβονται «άλλα» μέτρα και σταθμά). Εξάλλου τα κείμενά μας είναι όντως ενταγμένα στο πνεύμα των νέων καιρών, χρησιμοποιώντας γνώσεις από διάφορα φάσματα, συνδέοντας με τρόπο μάλλον πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με τις αιώνιες βασικές αρχές της μεταφυσικής. Και όλα αυτά στο πλαίσιο των γενικότερων εξελίξεων πάνω στον πλανήτη και πάντοτε χρησιμοποιώντας πληροφορίες έγκυρες, που δεν μπορεί άλλωστε κάποιος να διαψεύσει...
Ένα θέμα λοιπόν, το οποίο επανήλθε τις τελευταίες ημέρες και πάλι στο διεθνές παρασκήνιο, προκαλώντας σχετικές συζητήσεις, αλλά και σύγχυση και ανησυχία, είναι αυτό που σχετίζεται με τον περιβόητο Ναό του Σολομώντα και την πολυθρύλητη ανοικοδόμησή του από τους Εβραίους. Αυτό, κατά τη θεολογική μας παράδοση, δεν είναι παρά ένα από τα «σημεία» της επερχόμενης συντέλειας των αιώνων και του τέλους αυτού του ορατού κόσμου. Συνεπώς, πάντοτε με τα όσα έχουν πει Άγιοι της Εκκλησίας μας, είναι ένα γεγονός που όταν συμβεί θα σημαίνει ότι «ο καιρός γαρ εγγύς»!... Εδώ να τονίσουμε επίσης ότι ο κεντρικός στόχος του τεκτονισμού – όπως τον περιγράφουν οι ίδιοι οι μασόνοι – είναι «η πνευματική ανοικοδόμηση του Ναού του Σολομώντα»! Με ό,τι βέβαια μπορεί να σημαίνει αυτό...


Ως γνωστόν, ο θρύλος του εβραϊκού λαού κάνει λόγο για τον «πρώτο Ναό», ο οποίος είχε χτιστεί από τον θρυλικό τους βασιλιά, τον Σολομώντα, στη διάρκεια επτά ετών, από το 962 έως το 955 π.Χ. (είναι φανερός εδώ ο συμβολισμός του αριθμού 7, όπως π.χ. και στις 7 μέρες της Δημιουργίας κτλ.). Όμως αυτός ο «υπέρλαμπρος Ναός», το στολίδι της Ιερουσαλήμ, της ιστορικής δηλ. πρωτεύουσας των Εβραίων (όπως είναι αντίστοιχα για τους Έλληνες η Κωνσταντινούπολη), καταστράφηκε από την επίθεση των Βαβυλωνίων, εχθρών των Εβραίων, κατά το έτος 587 π.Χ. Αυτό αποτέλεσε ιστορική προσβολή για τον εβραϊκό λαό, με τους υπηκόους του βασιλείου του Ισραήλ να ορκίζονται να τον ξαναχτίσουν ακόμα πιο λαμπρό απ’ ό,τι την πρώτη φορά! [ΣΗΜ.: εμείς, έχοντας μελετήσει εις βάθος την εβραϊκή ψυχοσύνθεση και πολιτισμό, διακρίνουμε πάντοτε σε κάθε τι το εβραϊκό τον «πλεονασμό» της αντικατάστασης κάτι του χαμένου. Έτσι, όταν π.χ. χάνει κάποιος Εβραίος ένα ποσό, κατόπιν θα «πρέπει» να το αναπληρώσει μαζί με «κάτι παραπάνω». Αλλά το ίδιο ισχύει και στην εξωτερική τους πολιτική, αφού οι Εβραίοι κατά πάγια τακτική επιδιώκουν την κατάληψη περισσότερων εδαφών από τον εχθρό σε σχέση με αυτά που τους είχαν προηγουμένως αρπάξει...]


 
Τελικά ο Ναός ανοικοδομήθηκε («δεύτερος Ναός»), γύρω στο 520 με 530 π.Χ., επί περσικής αυτοκρατορίας, με κυβερνήτη της περιοχής τον Ζοροβάβελ, ο οποίος στηρίχθηκε σε σχετικό διάταγμα του Πέρση αυτοκράτορα Κύρου. Το 20 π.Χ. έγινε και μία ανακαίνιση, θα λέγαμε, του Ναού από τον Ηρώδη, ώσπου τελικά καταστράφηκε ολοσχερώς από τους Ρωμαίους εν έτει 70 μ.Χ.! Έτσι εκπληρώθηκε με τρόπο μοναδικό ο προφητικός Λόγος του Ιησού Χριστού, ο οποίος μερικές δεκαετίες νωρίτερα είχε σαφώς αναφέρει ότι «δεν θα μείνει πέτρα» στον Ναό αυτό, που αποτελούσε ανέκαθεν το «σήμα-κατατεθέν» του λαού του Ισραήλ... Έκτοτε ο χώρος του πρώην Ναού παρέμεινε κενός, ώσπου μερικούς αιώνες αργότερα χτίσθηκε από τους μουσουλμάνους το τέμενος του Ομάρ, ένα από τα πλέον ιερά μέρη του Ισλάμ. Στο μεταξύ, τον 4ο μ.Χ. αιώνα, ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Ιουλιανός, φανατικός αντίχριστος ο ίδιος, προσπάθησε να... βοηθήσει τους Εβραίους στο να ξαναχτίσουν τον Ναό του Σολομώντα! Τους έστειλε λοιπόν ισχυρή οικονομική βοήθεια, εργάτες, εργαλεία κτλ. και πράγματι όλοι μαζί ξεκίνησαν με χαρά την ανοικοδόμηση του Ναού. Μεγάλη ευτυχία κυριαρχούσε τότε ανάμεσα στους Εβραίους, αφού – κατά τη λαογραφική τους παράδοση – αμέσως μετά την ανοικοδόμηση του Ναού θα έρθει ο βασιλιάς τους, ο «Χριστός» που αυτοί ακόμα αναμένουν (εφόσον τον κανονικό δεν τον αποδέχονται) και έτσι θα... κυβερνήσουν τον κόσμο όλο! Τελικά όμως... συνέβη το εκπληκτικό: φοβεροί σεισμοί και διάφορες άλλες φυσικές καταστροφές ξέσπασαν τις ημέρες εκείνες στην Ιερουσαλήμ, σαν από θεϊκό θαύμα, και κατατρομαγμένοι οι Εβραίοι μαζί με τους Ρωμαίους συνοδοιπόρους τους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την ιδέα της ανοικοδόμησης του Ναού του Σολομώντα!!! Ποτέ όμως δεν ξέχασαν ότι κάποια μέρα θα έπρεπε οπωσδήποτε να το κάνουν!...

Ιδού τώρα τα νεώτερα εκπληκτικά στοιχεία που περιήλθαν εις γνώση μας από τον αόρατο δια γυμνού οφθαλμού κόσμο του διεθνούς παρασκηνίου. Σύμφωνα λοιπόν με μια αρκετά «παράξενη» κινητικότητα που παρατηρείται αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ, όπου πηγαινοέρχονται ειδικοί «αρχαιολόγοι» (ή μήπως... πράκτορες καλυμμένοι υπό τη μορφή των «αρχαιολόγων»;), εκεί πέρα «κάτι» ετοιμάζεται... Κάτι το συγκλονιστικό, αφού όλα αυτά θα πρέπει να ιδωθούν και υπό το πρίσμα του ανελέητου αυτή τη στιγμή πολέμου που διεξάγεται στο παρασκήνιο των μυστικών υπηρεσιών και ομάδων, ο οποίος από μόνος του φανερώνει ότι απίστευτα γεγονότα μας περιμένουν! Και μάλιστα ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!...

 
Ήδη λοιπόν διακινείται – γιατί άραγε ακριβώς τώρα; - το εξής σενάριο: ότι ο Ναός του Σολομώντα... έχει ήδη ανοικοδομηθεί!!! Αυτό το απίστευτο νέο που μας ήρθε από «ειδική» πηγή βασίζεται πάνω στον ισχυρισμό ότι, με δεδομένη τη φοβερή αστάθεια στην οποία βρίσκεται σήμερα ο κόσμος (όπου όλοι πια βλέπουν ότι έρχονται τρομακτικές αλλαγές...), έχει πλέον πλησιάσει ο καιρός της εμφάνισης του Βασιλιά των Ιουδαίων! Αυτού δηλ. που θα κυβερνήσει τον πλανήτη, δοξάζοντας το εβραϊκό έθνος, τον «εκλεκτό λαό» του Κυρίου... Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, και επειδή «μερικοί»... βιάζονται (!), χτίστηκε με απόλυτη μυστικότητα ο Ναός αυτός, στα υπόγεια της Ιερουσαλήμ και, επομένως, αναμένεται η ανατίναξη του τεμένους του Ομάρ (με αφορμή τον πόλεμο Ιράν-Ισραήλ που θα ξεσπάσει φέτος) και η ανόρθωση του Ναού του Σολομώντα στο ιστορικό του μέρος! Κάτι που ΤΩΡΑ θα το επιτρέψει ο Κύριος, εφόσον – λέει η πληροφόρησή μας – έρχεται πια η Μεγάλη Στιγμή...
Εδώ αξίζει να παραθέσουμε και μια άλλη άκρως ενδιαφέρουσα πληροφορία, που σχετίζεται πολύ με τα παραπάνω και – τουλάχιστον για τους μυημένους – δείχνει πάρα πολλά και σπουδαία! Λέγεται λοιπόν ότι το 1981, όταν είχαν γίνει σχετικές ανασκαφές στο μέρος αυτό, οι Ισραηλινοί αρχαιολόγοι ανακάλυψαν έντρομοι κάτω απ’ τη γη το... άγαλμα του Μπαθομέτ! Αυτής της πανάρχαιας θεότητας της Μέσης Ανατολής, που ήταν τραγόμορφη και μερικοί έφτασαν στο σημείο να θεωρήσουν ακόμα και «υποχθόνια» ή «σατανική»... Τι άραγε σημαίνουν όλα αυτά; Και γιατί η κυβέρνηση του Ισραήλ τα αποκρύπτει «με νύχια και με δόντια»; Ή μήπως η προσέγγιση τώρα τελευταία Ελλάδας και Ισραήλ δείχνει την αναμενόμενη από κύκλους της απόκρυφης γεωπολιτικής «επιστροφή» των Εβραίων στην κοιτίδα του αιγαιακού πολιτισμού;... Το θέμα είναι τεράστιο και χρήζει περαιτέρω ανάλυσης.



Η προσευχή προς τον Μπαθομέτ
Ελθέ, ω Εωσφόρε, ελθέ
ΕΣΥ, τον οποίον οι Ιερείς εσυκοφάντησαν!
ΕΣΥ τον οποίον πολλοί κατεδίκασαν. Ελθέ!
Ελθέ να σε εναγκαλισθούμε, να σε σφίξουμε στην αγκαλιά μας!..
Προ πολλού σε γνωρίζουμε και προ πολλού μας γνωρίζεις επίσης.
Προ των εσκοτισμένων οφθαλμών του χύδην όχλου,
Τα έργα σου δεν φαίνονται πάντοτε ωραία, τα έργα σου δεν φαίνονται πάντοτε καλά, ω ευλογημένε της καρδίας μας!
Άνευ των έργων σου, ω Σατανά, το Σύμπαν θα ήτο παράλογον.
Συ μόνος ζωογονείς, συ μόνος γονιμοποιείς,
Συ εξευγενίζεις τα πάντα.
Συ επισφραγίζεις την αρετήν (;;;)
Συ η Αρχή, Συ ο Θρόνος.
Συ δε, ω Αδωναΐ (σ.σ.: Εννοεί τον Χριστό), Θεέ άρπαξ, Θεέ άδικε, σε απαρνούμεθα.
Μισείς την επιστήμην, αλλά εμείς αποκτήσαμε αυτήν εις πείσμα σου.
Μισείς την ευτυχίαν, αλλά εμείς την κερδίσαμε.
Εκάστη των προόδων μας, είναι θρίαμβος, υπό τον οποίον κατασυντρίβεται η θεότης σου.
Πνεύμα ψεύδους και απάτης (σ.σ.: Απευθύνεται στον Χριστό) η Βασιλεία σου ετελείωσε. Ζήτησον θύματα μεταξύ των ζώων. Ήδη εξεθρονίσθης και κατασυνετρίβης… Χάθητι, ω Δήμιε του λογικού μας, ω φάσμα της συνειδήσεώς μας!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 
Ραββίνοι μιλούν για την προετοιμασία χτισίματος του Ναού του Σολομώντα και παρουσιάζουν τα σχέδια και τις μακέτες του ναού καθώς και την στολή και το στέμμα του Αντιχρίστου.
πηγη