ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Το βίντεο για το «ΟΧΙ» που σαρώνει στο Διαδίκτυο

Ένα απίστευτο βίντεο δημιούργησαν στην Αμερική οι Έλληνες ομογενείς για λογαριασμό του μη κερδοσκοπικού οργανισμού "OXI DAY FOUNDATIOΝ".
Το βίντεο που είναι γυρισμένο στα Αγγλικά έχει σκοπό να ενημερώσει όλον τον κόσμο, Έλληνες και μη που δεν μιλούν ελληνικά, για την ιστορική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου που γιορτάζουμε σήμερα.
Η οργάνωση είναι αφιερωμένη στην ενημέρωση του κοινού για το σημαντικό ρόλο που έπαιξε η Ελλάδα στην έκβαση του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου αλλά παράλληλα και την ανάδειξη σύγχρονων ηρώων που παρουσιάζουν το ίδιο θάρρος με τους τότε Έλληνες!
Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Η Θεσσαλονίκη από ψηλά σε ένα καταπληκτικό βίντεο

Δείτε την «Νύφη του Θερμαϊκού» και τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας από ψηλά σε ένα καταπληκτικό βίντεο:


πηγη

Έντεκα τύποι ντυμένοι στα μαύρα σκορπούν τον τρόμο στις κερκίδες [Εικόνες]

Τι δουλειά έχουν σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο έντεκα τύποι ντυμένοι στα μαύρα, με «δαιμονικά» (;) σύμβολα στα ρούχα και βαμμένα λευκά πρόσωπα; Για την ώρα δεν ξέρει κανείς.
Έκαναν πρώτα την εμφάνισή τους στο «Allianz Arena» το Σάββατο και τώρα στο «Stamford Bridge» στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι.

Δεν υποστηρίζουν καμία ομάδα, ούτε αντιδρούν σε όσα συμβαίνουν στο γήπεδο. Δεν πανηγυρίζουν στα γκολ, δεν δυσφορούν στις διαιτητικές αποφάσεις.
Τι κάνουν; Απλά στέκονται εκεί… Ανέκφραστοι, ντυμένοι με μαύρες ομοιόμορφες μακριές κελεμπίες πάνω στις οποίες –όπως και στα βαμμένα πρόσωπά τους- αποτυπώνονται παράξενα σύμβολα.

Ίσως απλά τρολάρουν τους υπόλοιπους θεατές, ίσως αποτελούν την ευρωπαϊκή εκδοχή του Halloween που έρχεται σε λίγες μέρες.
Μπορεί όμως να είναι μια απόδειξη πως… ο καιρός γαρ εγγύς που λέει και μια ψυχή…
Για την ώρα πάντως, τρομοκρατούν απλά και μόνο με την παρουσία τους όσους έχουν την ατυχία να κάθονται κοντά τους…


πηγη

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Γεια σας είμαι ο Evelyn De Rothschild

«Γεια σας είμαι ο Evelyn De Rothschild και η οικογένειά μου κατέχει την κεντρική τράπεζα της Αμερικής, έχει τροφοδοτήσει την καταστολή της Αμερικανικής επανάστασης, την κομουνιστική επανάσταση στην Ρωσία, καταστρέψαμε την Παλαιστίνη για να φτιάξουμε το κράτος του Ισραήλ, είμαστε πίσω από την 9/11 και τους πολέμους που ακολούθησαν, κατέχουμε το Associated Press και το Reuters, ελέγχουμε τον Ομπάμα και τον Ρόμνεϋ, είμαστε οι τραπεζίτες της Βασιλικής οικογένειας και του Βατικανού, είμαστε η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και σκοπεύουμε να κυβερνήσουμε τον κόσμο σκοτώνοντας το 90% νόμιμα κάνοντάς το μέσα από τον ΟΗΕ»
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι οι ΙΔΙΩΤΕΣ Τραπεζίτες ROTHSCHILD & ROCKEFELLER έχουν τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ κυβερνήσεις μας «μέσα σ’ ένα βαρέλι»!
Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ τραπεζών στις ΗΠΑ που η ΔΗΜΌΣΙΑ κυβέρνηση ROTHSCHILD και οι πρόγονοι του έχουν καταστήσει [τους ηγέτες / τους βασιλιάδες] αδύνατους με τις ΚΑΚΈΣ τραπεζικές πρακτικές τους, όταν πέσουν, οι έμποροι θα πενθήσουν.
Είναι πίσω από τους χριστιανικούς και μουσουλμανικούς ΠΟΛΕΜΟΥΣ. Αυτός δανείζει με χρήματα και ΤΙΣ ΔΥΟ πλευρές.
Όπως το ΙΡΑΝ ενάντιο ΙΡΑΚ.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ! ΕΛΕΓΧΕΙ τα ΕΘΝΗ.
Χωρίς αμφιβολία το ισχυρότερο και χειρότερο ζωντανό άτομο σήμερα. 6ης γενεάς τραπεζίτης παραγωγής του Λονδίνου... Rothschild.
Αρχίζει τους ΠΟΛΕΜΟΥΣ κατόπιν χρηματοδοτεί κάθε πλευρά τους.
Δείτε την ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ FIAT. 53% του παγκόσμιου ΧΡΥΣΟΥ.
Τραπεζίτης για το Βατικανό.
Κρατά τις πράξεις σε 80% του εδάφους του ΙΣΡΑΗΛ από τον καιρό του Arthur Balfour Declaration.
Εκβιάζοντας τον Πρόεδρο Wilson με μια γυναίκα μας οδηγεί στον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
Αυτός και ο εξ αίματος φίλος του έχουν τον έλεγχο τις Παγκόσμιες Τράπεζες.
Πήρε τα χρήματά από τους ελευθερομασώνους με ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ!
Ο Rockefeller παρείχε το απαραίτητο πετρέλαιο στον HITLER κατά τη διάρκεια δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Παρείχε τα μόνα καύσιμα που θα οδηγούσαν ένα αεροπλάνο τότε. Έκαναν επιχειρήσεις με τους Γερμανούς τους Ρώσους τους Γιαπωνέζους [Τους ορκισμένους «ΕΧΘΡΟΥΣ»] μας.
Οι Σιωνιστές ROTHSCHILD & ROCKEFELLER σε συνεργασία «γάντι - χέρι» με τον «μαύρο πάπα» (αρχηγό των Ιησουϊτών) σκότωσαν μαζί 6 αμερικανικούς Προέδρους.
Διαβάστε "Fiat Empire", το βιβλίο "Vatican Assassins" και το "The Learned Elders of Zion". Εκπαίδευσαν Hitler, Lenin, Castro, Al Gore, Mao Tse Tung και πολλούς άλλους τυράννους.
Έμεινε στο κρεβάτι του αμερικανικού Προέδρου στο λευκό οίκο στη γαμήλια νύχτα του.
Ο ειδικός επί των βομβών της Mossad (Ισραηλιτική μυστική υπηρεσία) έμεινε σε μισθωμένο ΕΛΕΥΘΕΡΑ για πολλούς μήνες στο 91ο πάτωμα του βόρειου πύργου στο παγκόσμιο κέντρο εμπορίου.
Οι πράκτορες Mossad ΤΟΥ που εργάζονται στη CIA, που φέρνει φορτία με φάρμακα αεροπορικώς κάθε ημέρα στην Αμερική βλέπε "Tatum Chronicles", Mena, Arkansas & Clinton Secrets! Συνελήφθη στο Νιου Τζέρσεϋ, σιωνιστής ραβίνος που αγόρασε 13 - Φρέσκα ανθρώπινα μέρη [τα νεφρά από τους ζωντανούς ανθρώπους που στέλνουν στο Ισραήλ και στην Ευρώπη].
Γιατρός από το ΠΕΡΟΥ βεβαίωσε ότι παιδικά όργανα που στάλθηκαν στην Ευρώπη όταν ελέγχθηκαν στο αρχείο κανένα δεν μπόρεσε να βρεθεί πού πήγαν. Θεωρείται ότι τα παιδιά κατακρεουργήθηκαν και μέρη σώματος τους χρησιμοποιήθηκαν από πλούσιους ανθρώπους.
Σιωνιστές βεβαιώνουν ότι «οι πολυθεϊστές» είναι μόνο ένα επίπεδο επάνω από ένα σκυλί.
Στο Ισραήλ, οι σιωνιστές Εβραίοι βεβαιώνουν ότι οι Παλαιστίνιοι «προήλθαν κάτω από τα δέντρα μια γενεά πίσω», ο χρηματοδοτούμενος από τον Rothschild, Hitler.
Ο Rothschild ζει τώρα στη Νέα Υόρκη έτσι μπορεί να ελέγξει τις ψηφοφορίες των 192 εθνών στα Ηνωμένα Έθνη.
Ο Mike Rupert επισήμανε ότι $100.000.00 από τη CIA προς την Παλαιστινιακή αντικατασκοπία, εστάλησαν στον τρομοκράτη Mohammad ATTA, ο οποίος ζούσε στο Hollywood, πριν από το 9/11 .
Ο Rothschild καταγράφει ΟΛΑ τα τηλεφωνήματα με 25 σημαντικές τηλεφωνικές επιχειρήσεις που κατέχει στις ΗΠΑ. Στο Ισραήλ = Amdox, κατασκεύασε τα προγράμματα για τη FBI, CIA, NSA. Αποκαλούμενο Comverse C.A.L.E.A.
Ο Obama έχει 7 σιωνιστικά μέλη στο γραφείο του - Υπουργείο Οικονομικών, ομοσπονδιακή ασφάλεια κ.λπ. [Προδοσία; σύγκρουσης συμφερόντων;]
Πίσω από την προσθήκη του οξέος hexa-Fluorosilicate στο νερό, την Coca Cola κ.λπ. Ψευδώς επονομαζόμενο φθορίδιο, φθορίδιο νατρίου και νάτριο, που καταστρέφουν κάθε όργανο στο ανθρώπινο σώμα.
Δανειστήκαμε 3.8 δισεκατομμύρια για να χτίσει η FEMA τις φυλακές για να κλειδώσει τους αμερικανικούς πολίτες κατά τη διάρκεια μιας οικονομικής κρίσης.
Η FEMA ερεύνησε την 9/11 τους Rothschild & Rockefeller να είναι επικεφαλείς των Fed Reserve, Bilderberg Group, CFR, NATO, Trilateral Commission και περισσότερα.
Πετάξτε την Νευροτοξύνη από τα κεφάλια σας ή ξυπνήστε σε μια FEMA φυλακή.
Εκατομμύρια έχουν ζήσει και πεθάνει στην Αμερική κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 60 ετών δίχως να έχουν ούτε ΈΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
Οι ταινίες που γίνονται στο Hollywood για Zombies είναι η διασκέδαση Αμερικανών!
Ο Hitler χρησιμοποίησε τις υψηλές δόσεις του φθοριδίου στο νερὀ, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, για να κρατήσει τους ανθρώπους σε ένα κράτος Zombie.
Ο επικεφαλής του FBI, J Edgar Hoover, είπε ότι αυτή η συνωμοσία είναι τόσο ΜΕΓΆΛΗ που κανένας δεν θα το πιστέψει!
Σκότωσαν τον Kennedy επειδή υπέγραψε την εκτελεστική εντολή # 11110 για το Υπουργείο Οικονομικών για να τυπώσει η Αμερική δικά της χρήματα,

Η Private Federal Reserve ανήκει στους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, και όλοι μας τους πληρώνουμε για το ΤΙΠΟΤΑ!

Θράκη: πατρώα γη.

Γράφει η Θάλεια Χούντα
Από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης κοιτώντας ανατολικά μπορείς να δεις διάφορα πράγματα, όπως τον ήλιο να ανατέλλει, το τελευταίο σύνορο της Ευρώπης, το σύνορο της Πατρίδας, τα πάτρια χώματα που συνεχίζουν και στενάζουν κάτω από ξένα χέρια. Αν τώρα κοιτάξεις δυτικά, θα δεις το Ελληνικό στοιχείο να δηλώνει την παρουσία του, στενάζοντας όμως από την αδιαφορία του επίσημου κράτους.
Τα ιερά χώματα της Θράκης, από την Ξάνθη, την Κομοτηνή και έως την Αλεξανδρούπολη, σε γεμίζουν συγκίνηση και οργή. Η συνύπαρξη του χριστιανικού και του μουσουλμανικού στοιχείου προσδίδει τον ιδιαίτερο τόνο που χαρακτηρίζει την περιοχή και για τον επισκέπτη αποτελεί μία ιδιαίτερη εικόνα, αφού δεν είναι το σύνηθες να ακούς από την μία πλευρά τον χότζα και από την άλλη τον ιερέα.
Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το σύνολο των τριών νομών και να συναντηθώ με πολλούς κατοίκους τόσο του εμπορικού και πολιτικού κόσμου όσο και του εργαζόμενου κόσμου. Η γνώμη όλων είναι, ότι έχουν ξεχαστεί από την πολιτεία. Η ανεργία είναι σε υψηλά επίπεδα, η βιομηχανία δεν υπάρχει, η εσωτερική και η εξωτερική μετανάστευση ανθεί, η αγροτική εργασία δεν αποδίδει.
Η Θράκη μας όμως έχει ξεχαστεί και σε άλλους σημαντικούς τομείς. Είναι εύκολο να το καταλάβεις, αφού όλοι αναφέρονται στην λειτουργία του «προξενείου» και την ταυτόχρονη ανάπτυξη του μουσουλμανικού στοιχείου, που δεν συνάδει με την οικονομική εικόνα της χώρας. Ενός στοιχείου το οποίο οι ενδιαφερόμενοι φροντίζουν να συντηρούν σε κάθε επίπεδο – από την μαντήλα των γυναικών έως τα μαγαζιά που όχι μόνο δεν κλείνουν αλλά τουναντίον πολλαπλασιάζονται.
Οι άνθρωποι που κρατούν τα σύνορά μας, οι συμπατριώτες μας που βιώνουν άλλες καταστάσεις από εμάς, οι συνέλληνες που την Πατρίδα την έχουν στην καρδιά τους σαν ιερό και όσιο, αυτοί που το φρόνημά τους έπρεπε να ενισχύεται καθημερινά από την κεντρική εξουσία, ενεργούν από μόνοι τους και από τις παραδόσεις μας.

Είναι τελείως διαφορετικό να ζήσεις κάποιες ημέρες στην Θράκη και να γνωρίσεις από κοντά τα μέρη και τους ανθρώπους από το να σου μεταφέρεται η όποια άποψη από τους πολιτικούς. Πρέπει στην πράξη να ενισχύσουμε κάθε τομέα της ζωής της και να αποδείξουμε την αγάπη μας και για τούτο το κομμάτι της Πατρίδας, το τόσο ευαίσθητο.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Απίστευτη εικόνα! Ο Παρθενώνας όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή σειρά φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης που μας επιτρέπουν να θαυμάσουμε με έναν διαφορετικό τρόπο αυτό το μοναδικό μνημείο του πολιτισμού μας.
Ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στην διαδραστική, πανοραμική εικόνα και να ξεναγηθεί ψηφιακά στο λόφο της Ακρόπολης και τον Παρθενώνα, αλλά

Η Αξία...

Ένας καθηγητής κρατούσε ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ και ρώτησε τους μαθητές:  

«Ποιός θέλει αυτό το χαρτονόμισμα των 20 ευρώ;» Όλοι στην αίθουσα σήκωσαν πάνω το χέρι. 
Τότε ο καθηγητής το τσαλάκωσε και ξαναρώτησε... 
«Υπάρχει κάποιος που θέλει ακόμη αυτό το τσαλακωμένο χαρτονόμισμα;» 

 Όλοι στην αίθουσα σήκωσαν πάλι πάνω το χέρι. 
Έπειτα έριξε το χαρτονόμισμα στο πάτωμα και άρχισε να το κλωτσά και να χοροπηδά πάνω στο 20ευρω με τα παπούτσια του. Το μάζεψε από το πάτωμα τσαλακωμένο, λερωμένο, λασπωμένο. 
 Και τους ξανάκανε την ίδια ερώτηση: «Ποιός θέλει αυτό το τσαλακωμένο, λερωμένο, λασπωμένο, χαρτονόμισμα των 20 ευρώ;»

 Όλοι ξανά στην αίθουσα σήκωσαν πάνω το χέρι. 
Φίλοι μου τους είπε: «Σήμερα θα πάρετε ένα μεγάλο μάθημα. Ό,τι και να έκανα στο χαρτονόμισμα εσείς πάλι το θέλατε γιατί δεν έχασε την αξία του. Ακόμη αξίζει 20 Ευρώ!!! Πολλές φορές στην ζωή, μας τσαλακώνουν, μας κτυπούν, μας ρίχνουν κάτω στο πάτωμα, μας ποδοπατούν… άνθρωποι και γεγονότα. Έτσι, πιστεύετε πως πλέον δεν έχετε καμία αξία…; 

Aλλά η πραγματική σας αξία δε θα έχει αλλάξει στα μάτια αυτών που σας αγαπούν πραγματικά.… Ακόμη και τις μέρες που δεν είμαστε στα καλύτερα μας, η αξία μας παραμένει.

Sleepy Hollow: To αμερικανικό σήριαλ με τον Ελληνόφωνο δαίμονα [Βίντεο]

Η σειρά ονομάζεται Sleepy Hollow είναι της Fox, και έκανε πρεμιέρα φέτος.
Το θέμα της έχει να κάνει με τους τέσσερις καβαλάρηδες της αποκάλυψης και το τέλος του κόσμου που θέλουν να φέρουν στη Γη.

ΞΥΠΝΑ !!! Ν2 ΦΤΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ (PROMO)

Ένα από τα μεγαλύτερα βίντεο στο χώρο του internet στην Ελλάδα (πάνω από 200.000 προβολές από τον ΕΟΕ πάνω από 1.000.000 προβολές από άλλους χρήστες), το πρώτο βίντεο που έδειξε και μίλησε δημόσια για όλους τους Προδότες, το μοναδικό βίντεο που έγινε θέμα σε έκθεση οικονομολόγων του Σόρος... επιστρέφει !!! ΞΥΠΝΑ !!! Ν2 ΦΤΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ.


Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΕΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

...ο χορευτικός σύλλογος «Βιγλάτορες» χόρεψε Σούστα, στην καρδιά του καλοκαιριού, στον πιο πολυσύχναστο τουριστικό δρόμο του Νομού, στο κέντρο του Πλατανιά.  Στο βιολί η Μαρία Μανουσάκη, καλλιτέχνις με καταγωγή από τον Αλικιανό Χανίων, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει και δίνει παραστάσεις στην Νέα Υόρκη.

Απολαύστε το βίντεο...

πηγη

Πώς φτιάχνονται τα πατατάκια: Ανατριχιαστικό βίντεο από εργοστάσιο που θα σας κόψει την όρεξη [βίντεο]

Πώς φτιάχνονται τα πατατάκια: Ανατριχιαστικό βίντεο από εργοστάσιο που θα σας κόψει την όρεξη [βίντεο]Τα πατατάκια αποτελούσαν ανέκαθεν ένα αγαπημένο, αλλά όχι ιδιαίτερα υγιεινό σνακ. Στα πλαίσια έρευνας για τον τρόπο που παράγονται και συσκευάζονται τα διάφορα σνακ, μία Καναδική εταιρεία δημιούργησε το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ που δείχνει ολόκληρη τη διαδικασία από τη φρέσκια πατάτα μέχρι το σακουλάκι.
Η Διεθνής Επιτροπή Κινηματογράφου του Καναδά, παρουσιάζει κατά καιρούς ντοκιμαντέρ που δείχνουν μία διαφορετική πλευρά της καθημερινότητας, εξερευνώντας τις συνθήκες υπό τις οποίες δημιουργούνται πράγματα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή.
Σε αυτά τα πλαίσια δημοσίευσε το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία Ντον Γουάιτ, το οποίο ακολουθεί τις πατάτες στα διάφορα μηχανήματα μέχρι να φτάσουν στο σακουλάκι σας.
πηγη

Το βίντεο που έκανε όλο το κόσμο να δακρύσει!

Οι στιγμές που σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο – Όσοι οδηγούν επιβάλλεται να το δουν!...

Eκατομμύρια επισκέψεις στις πρώτες ημέρες συγκέντρωσε το πεντάλεπτο βίντεο «Positive compilation of Russian 
dash cams» («Θετική συλλογή από ρωσικές κάμερες») που ανέβηκε στο YouTube και το οποίο περιλαμβάνει στιγμιότυπα που έχουν τραβηχτεί από κάμερες αυτοκινήτων.
Αυτή η συλλογή βίντεο, όπου εικονίζονται Ρώσοι που πραγματοποιούν καλές πράξεις, έκανε πολλούς ανθρώπους να αναθεωρήσουν τις αντιλήψεις τους για τη Ρωσία.

πηγη

Φινλανδική ιστοσελίδα αποκαλύπτει τις επιπτώσεις του καπνίσματος στον οργανισμό

Έναν πρωτότυπο τρόπο παρουσίασης των επιπτώσεων του καπνίσματος στην υγεία μας βρήκε η φινλανδική ιστοσελίδα Tobacco Body.
Με τη βοήθεια ενός διαδραστικού γραφήματος, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δει με τα μάτια του τι προκαλεί το κάπνισμα στον οργανισμό ενός καπνιστή και να συγκρίνει συγκεκριμένα σημεία του σώματός του με εκείνα ενός μη καπνιστή.
Σκοπός της όλης ιδέας, η οποία έλαβε σάρκα και οστά σε συνεργασία με την Φινλανδική Εταιρεία για τον Καρκίνο, ήταν η ενημέρωση του κοινού και κυρίως των νέων γύρω από τις καταστροφικές επιπτώσεις του καπνίσματος στον οργανισμό.
«Βουτιά» στον οργανισμό των καπνιστών
Με άκρως παραστατικό τρόπο, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στα δύο φύλα και να δει πώς είναι κάποιος ως καπνιστής/-ρια και ως μη-καπνιστής/-ρια. Με τη βοήθεια μιας λίστας στα αριστερά μπορεί να δει σε μεγέθυνση συγκεκριμένα σημεία του προσώπου, των χεριών κτλ. ή να «βουτήξει» στον ανθρώπινο οργανισμό για να παρατηρήσει τις οργανικές βλάβες που οφείλονται στον καπνό.
Ανάμεσα στις κύριες επιπτώσεις του καπνίσματος συγκαταλέγονται τα αδύναμα μαλλιά, το θαμπό και ρυτιδιασμένο δέρμα, η εμφάνιση ακμής στο πρόσωπο και τριχοφυΐας σε πρόσωπο και χέρια, τα κιτρινισμένα νύχια, οι «μαυρισμένοι» πνεύμονες κ.ά.
Πέρα από το φωτογραφικό υλικό, ο επισκέπτης μπορεί να διαβάσει συνοδευτικά κείμενα τα οποία εξηγούν τους ακριβείς λόγους για τους οποίους συμβαίνουν τα παραπάνω.
Η ιστοσελίδα αναφέρει για παράδειγμα, ότι το δέρμα ενός καπνιστή χάνει την υγιή του όψη και φαίνεται κουρασμένο, εξαιτίας των χημικών ουσιών των τσιγάρων. Αυτές, κάνουν τις ελαστικές ίνες του δέρματος πιο εύθραυστες με αποτέλεσμα να σπάνε εύκολα και εκείνο να χάνει την ελαστικότητά του.

«Οι καπνιστές έχουν αδύναμα μαλλιά και αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο τριχόπτωσης ή γκριζαρίσματος» εξηγεί το κείμενο στην περίπτωση των μαλλιών ενός καπνιστή. Η υπερβολική τριχοφυΐα στην περίπτωση των γυναικών, πυροδοτείται εξαιτίας του ότι το κάπνισμα αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό.
Πρόσφατη μελέτη του Ιατρικού Κολεγίου του Ουισκόνσιν, είχε δείξει ότι οι γυναίκες που κάπνιζαν ένα ή περισσότερα πακέτα τσιγάρα την ημέρα, αντιμετώπιζαν περισσότερες πιθανότητες να έχουν αυξημένη τριχοφυΐα στο πρόσωπο, να έχουν ασταθή εμμηνορροϊκό κύκλο και να μπαίνουν ταχύτερα στην εμμηνόπαυση σε σχέση με τις μη καπνίστριες.

Στρατηγική, παιδεία και ελληνικότητα (video)

Δείτε το παρακάτω βίντεο, στο οποίο ο μεγάλος Έλληνας, Οδυσσέας Ελύτης, αναδεικνύει την σημασία του Ελληνοκεντρισμού που ισοδυναμεί με τον πραγματικό προοδευτισμό και όχι τον ψευδεπίγραφο της εποχής μας. Αντιτάσσει την ποιότητα της ελληνικότητας απέναντι στο μέγεθος και την ποσότητα που χαρακτηρίζει την Δύση.
Τέλος τονίζει την ανάγκη στρατηγικής της χώρας προσαρμοσμένης στα νέα δεδομένα, την ικανότητα του Ελληνισμού να δραστηριοποιείται επιτυχώς σε ξένα σύνολα και την ανάγκη σοβαρής και βαθιάς παιδείας. 
Αυτοί που τιμούν δήθεν τον Ελύτη κάθε χρόνο για τα «μάτια του κόσμου», ας ακούσουν την ουσία κι ας αφήσουν τις αμπελοφιλοσοφίες δίχως νόημα και τις «θεωρητικούρες» για πολιτισμό και ποίηση.

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Συνταγή: Σιρόπια για το βήχα



Οι συνταγές είναι οι εξής:

1. Με λεμόνι και μέλι Βράζετε με τη φλούδα του ένα λεμόνι σε λίγη ποσότητα νερού για περίπου 5 λεπτά και έπειτα το βγάζετε και το στύβετε. Ρίχνετε το χυμό του σε ένα ποτήρι και προσθέτετε αμέσως τρεις κουταλιές μέλι. Το πίνετε ζεστό, τουλάχιστον τρεις φορές τη μέρα. Ποια είναι τα οφέλη του; Το μέλι έχει την ιδιότητα να μαλακώνει το λαιμό, τη στιγμή που το λεμόνι έχει αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.
Έτσι, λοιπόν, ο συνδυασμός τους θα σας ανακουφίσει, μαλακώνοντας το βήχα και το λεμόνι θα μάχεται εναντίον των μικροβίων.

2. Εάν ο βήχας σας είναι πολύ έντονος και επιμένει, δοκιμάστε την εξής φυτική συνταγή: Bράζετε νερό μαζί με φασκόμηλο και θυμάρι και το πίνετε αφού έχετε προσθέσει μια κουταλιά μέλι. Τα αποτελέσματά του είναι εντυπωσιακά. Τόσο απλά! Γιατί όλα μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε μόνοι μας, εύκολα και οικονομικά.
πηγη

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ποιά είναι η αλήθεια για τη νήσο Στρογγύλη;

Η πολιτική, οικονομική και εθνική διάσταση του θέματος της Στρογγύλης, που αποκάλυψε η Παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" αποσόβησε τα χειρότερα για την Πατρίδα μας.
 
Την τελευταία στιγμή αποφεύθηκε ο χαρακτηρισμός της στρογγύλης από το ΚΑΣ αρχαιολογικός χώρος, μετά την άρνηση του Υπουργού Πολιτισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου να υπογράψει την σχετική απόφαση, που θα είχε ως αποτέλεσμα της συρρίκνωση της Ελληνικής ΑΟΖ στην περιοχή του Καστελλορίζου σε βαθμό που να μη μπορούμε να ενωθούμε με την ΑΟΖ της Κύπρου.
Το θέμα είχε αναδείξει, ο πρώην πρόεδρος της Παρατάξεώς μας, Μανώλης Βολουδάκης, στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του TVCOSMOS.gr, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013,  ενώ παρέμβαση έκανε και ο Δήμαρχος Μεγίστης Γιώργος Αχλαδιώτης, ο οποίος επικοινώνησε με τον υπουργό άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του τον διαβεβαίωσε ότι όλα είναι υπό έλεγχο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα Κυβερνητικοί κύκλοι  έκαναν λόγο για γκάφα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ανικανότητα της Κυβέρνησης να χειρισθεί υποθέσεις υψίστης Εθνικής και οικονομικής σημασίας.
 
Η Παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" εκφράζει την ικανοποίησή της για την επιτυχή εξέλιξη της υποθέσεως και διαβεβαιώνει τον Ελληνικό λαό ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα μικρά αλλά αποτελεσματικά μέσα που διαθέτει, ώστε να πάρουμε επιτέλους την Πατρίδα μας πίσω!
 
Ποιά είναι η αλήθεια για τη νήσο Στρογγύλη;
 
Μείζον πολιτικό και εθνικό θέμα αποκάλυψε η Παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης TVCOSMOS, την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013. Ο πρώην Πρόεδρος της Παρατάξεως κ. Εμμανουήλ Βολουδάκης, σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη στους δημοσιογράφους κ. Λ. Λοΐζο και κ. Τ. Χατζηιωάννου, μεταξύ άλλων, κάλεσε την Κυβέρνηση να διαψεύσει τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου αλλά και του Ελληνικού ιστοχώρου, περί χαρακτηρισμού της νήσου Στρογγύλης ως αρχαιολογικού χώρου με αποτέλεσμα την μετατόπιση-συρρίκνωση της Ελληνικής ΑΟΖ και να αποκαλύψει εάν πραγματοποιείται σχετικός διάλογος. 

Ο κ. Βολουδάκης επεσήμανε την ύποπτη σιγή της Κυβέρνησης για το θέμα και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η σύλληψη των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής έγινε όχι τυχαία την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, ενώ τόνισε ότι θα έπρεπε η έρευνα να είχε ήδη γίνει πριν την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή.
Από την άλλη μεριά, ο Δήμαρχος της Μεγίστης, κ. Γεώργιος Αχλαδιώτης,  διέψευσε την είδηση ότι έχει χαρακτηριστεί η Στρογγύλη Αρχαιολογικός χώρος και ότι απομακρύνθηκαν από τη Στρογγύλη οι Έλληνες στρατιώτες.
 
Η Παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" καλεί την Κυβέρνηση να διαψεύσει επισήμως ότι εξετάζει το θέμα χαρακτηρισμού του νησιού ως αρχαιολογικού χώρου με συνέπεια την μετατόπιση της Ελληνικής ΑΟΖ και ότι ουδέποτε δόθηκε εντολή να απομακρυνθεί από το νησί το Ελληνικό στράτευμα ούτε εξετάζεται τέτοια περίπτωση.
 
AOZ


 πηγη
πηγη
 

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Λουκέτο στη μεγαλύτερη υπερδύναμη του κόσμου

Τι σημαίνει η «στάση πληρωμών» στις ΗΠΑ και πως δημιουργήθηκε το αδιέξοδο
Μπορεί μια παγκόσμια υπερδύναμη να κηρύξει στάση πληρωμών. Κι' όμως αποδείχθηκε πως μπορεί.
Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν ο Λευκός Οίκος έδωσε εντολή στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να διακόψουν τη λειτουργία τους. Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι απέτυχαν να συμφωνήσουν στο σχέδιο του προϋπολογισμού για το επόμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε υποχρεωτική αργία 800.000 υπαλλήλους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και περίπου άλλο 1 εκατομμύριο σε εργασία δίχως αμοιβή.
Στην εργασία του παραμένει μόνο προσωπικό ασφαλείας, που σε πολλές περιπτώσει φτάνει μόλις στο 5% της συνολικής δύναμης. Συνολικά, Υπουργείο Άμυνας, μουσεία, πάρκα, οργανισμοί περιβάλλοντος και ινστιτούτα Υγείας έχουν κυριολεκτικά κλείσει, προκαλώντας αλυσιδωτές συνέπειες στην καθημερινότητα πολιτών και τουριστών.
Είναι χαρακτηριστικό, πως αναβλήθηκε ακόμα και το στρατιωτικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου καθώς οι συμμετέχοντες εμπλέκονταν στο σχέδιο περιορισμένης λειτουργίας. Παρά το γεγονός πάντως ότι η αμερικανική κοινωνία έχει δείξει ιδιαίτερη ψυχραιμία στην αντιμετώπιση του προβλήματος, ήδη έχουν αρχίσει να φαίνονται κάποιες αντιδράσεις, ενώ καταστήματα προσφέρουν δωρεάνροφήματα για τους δημοσίους υπαλλήλους που έχουν μπει σε υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών.
Πώς έφτασαν στο αδιέξοδο
Βασική Αιτία για το λουκέτο στις δημόσιες υπηρεσίες, αποτέλεσε η επιθυμία των Ρεπουμπλικανών να αποσυρθεί η μεταρρύθμιση του Μπάρακ Ομπάμα στον τομέα της Υγείας, γνωστή ως Obamacare και για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούν ως μέσο πίεσης την απαραίτητη συμφωνία για τον προϋπολογισμό της Βουλής των Αντιπροσώπων, στην οποία έχουν την πλειοψηφία. Στον αντίποδα, οι Δημοκρατικοί που ελέγχουν τη Γερουσία προσπαθούν με κάθε τρόπο να απεμπλέξουν τη σημαντικότερη μεταρρύθμιση των τελευταίων χρόνων στις ΗΠΑ, από τη χρηματοδότηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, δίχως όμως κανένα αποτέλεσμα.
Ο Μπάρακ Ομπάμα, είχε δώσει εντολή σε όλες τις υπηρεσίες να είναι προετοιμασμένες για αυτό το ενδεχόμενο και σε τηλεοπτικό του μήνυμα προς τα στελέχη του αμερικανικού στρατού ξεκαθάρισε πως πρέπει να παραμείνουν κανονικά στην υπηρεσία τους κατά της κρίσης, παρά το γεγονός πως το πολιτικό προσωπικό πιθανότατα θα τεθεί σε αργία.
Η οικονομική ζημιά
Η ασυμφωνία μεταξύ Βουλής των Αντιπροσώπων και Γερουσίας, οδήγησε στο σημερινό αδιέξοδο, το οποίο σύμφωνα με τη Goldman Sachs κοστίζει περίπου 8 δισ. δολάρια κάθε εβδομάδα. Δεν είναι λίγοι οι αναλυτές μάλιστα που τονίζουν, ότι αν αυτή η κατάσταση παραταθεί θα ρίξει το ρυθμό ανάπτυξης της αμερικανικής οικονομίας έως και 1,4%.
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg μάλιστα δε δίστασε να χαρακτηρίσει την κρίση ως σύγχρονο «εμφύλιο πόλεμο», ενώ όλες οι πλευρές αναγνωρίζουν πως η κρισιμότερη ημερομηνία στη σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ, είναι η 17η Οκτωβρίου, ημέρα που αν δεν έχει λυθεί το ζήτημα, η χώρα θα έχει υπερβεί το όριο δανεισμού της. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει λύση μέχρι τότε, οι ΗΠΑ θα πρέπει να καλύψουν τις δαπάνες τους με το μισό προϋπολογισμό από το σημερινό.

Η κατάσταση πάντως δεν είναι πρωτόγνωρη, καθώς πριν 17 χρόνια, ο Μπιλ Κλίντον είχε αντιμετωπίσει παρόμοια δεδομένα, με τη στάση πληρωμών να διαρκεί τότε τέσσερις εβδομάδες. Μάλιστα, οι δαπάνες για την υγεία ήταν και τότε στο επίκεντρο μαζί με την εκπαίδευση.