ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Η Νορβηγία έκλεισε τα αεροδρόμια της-Κίνδυνος τρομοκρατικής επίθεσης!

Ο εναέριος χώρος γύρω από το Μπέργκεν της Νορβηγίας έκλεισε το Σάββατο 26 Ιουλίου εξ αιτίας των φόβων για τρομοκρατική επίθεση από τζιχαντιστές προερχόμενους από τη Συρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της είναι υψηλός ο κίνδυνος τρομοκρατικής επίθεσης τις προσεχείς ημέρες, από ισλαμιστές μαχητές της Συρίας,και η νορβηγική κυβέρνηση έκλεισε το αεροδρόμιο του Μπέργκεν με αποτέλεσμα οι μεταφορές να γίνονται διά θαλάσσης ή οδικώς. Με δεδομένη την απουσία περισσότερων λεπτομερειών γύρω από τον πιθανό στόχο και τον χρόνο, τα μέτρα ασφαλείας κυρίως στα σύνορα, σε αεροδρόμια και μέσα δημόσιας μεταφοράς είναι δρακόντεια.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη Συνέντευξη Τύπου, παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Ασφάλειας, η επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών και ο αρχηγός της αστυνομίας δήλωσαν πως οι πηγές τους είναι εξαιρετικά αξιόπιστες και πως αποφάσισαν να το ανακοινώσουν προκειμένου να το αποτρέψουν.
Ανακοίνωσαν πως τελευταίο μήνα 50 άτομα πήγαν από τη Νορβηγία στη Συρία ως μαχητές και κάποιοι εξ αυτών έχουν ήδη επιστρέψει. Υπενθυμίζεται ότι ο διάδοχος του Μπιν Λάντεν στην ιεραρχία της αλ-Κάιντα, Αϊμάν αλ-Ζουάχρι έχει εξαπολύσει στο παρελθόν απειλές εναντίον της Νορβηγίας, της οποίας οι ειδικές δυνάμεις είχαν αποβιβαστεί στο Αφγανιστάν.
Μάλιστα, το 2010, τρεις άνδρες συνελήφθησαν στο Όσλο, καθώς κρίθηκαν ύποπτοι για προετοιμασία επίθεσης κατά της δανέζικης εφημερίδας που είχε δημοσιοποιήσει σκίτσα - καρικατούρες του Μωάμεθ.
Επιπλέον, τον Μάιο, συνελήφθησαν τρεις Νορβηγοί με παρόμοιες κατηγορίες, ενώ ένας από τους ακραίους ισλαμιστές που ευθύνονται για την πολύνεκρη επίθεση σε εμπορικό κέντρο στο Ναϊρόμπι τον περασμένο Νοέμβριο, είναι νορβηγικής υπηκοότητας.