ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Υπάρχει Παράδεισος στη Γη; ΝΑΙ! Δείτε τον...



Ο Παράδεισος επί της Γης πραγματικά υπάρχει και βρίσκεται φυσικά στην Ελλάδα.
Όλα τα είδη φύσης, βουνά, δάση, ποτάμια, νησιά, παραλίες, πέτρες, ηφαίστεια, θάλασσες! Όλα διαφορετικά, όλα υπέροχα!
Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες από τις χιλιάδες που θα μπορούσαμε να βάλουμε αν σήκωνε ο σέρβερ, και αποτελούν ένα μικρό δείγμα για το τι είναι Ελλάδα.

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ !



Ο πέντε μηνών Σάμμυ Νικολάγιεφ παρουσίασε συμπτώματα γρίπης, όταν οι γονείς του τον πήγαν στο..
Sutter Memorial Hospital στο Σακραμέντο, Καλιφόρνια. Εκεί, όμως, οι γονείς του αγοριού Άννα και ο Αλεξ, διαφώνησαν με διάφορες διαδικασίες που γίνονταν στο αγόρι, όπως δίνοντας του αντιβιοτικά, όταν κανένας δεν τα ζήτησε . Μετά από διαφωνίες με το προσωπικό του νοσοκομείου, οι νεαροί γονείς πήραν το παιδί τους από το νοσοκομείο χωρίς την κατάλληλη διαδικασία-εξιτήριο, και ζήτησαν μια δεύτερη ιατρική γνώμη στο Νοσοκομείο Kaiser Permanente , όπου ο γιατρός αφού εξέτασε τον Σάμμυ και απεφάνθη ότι το παιδί ήταν υγιές και φροντισμένο , τον έστειλε στο σπίτι.

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Έρχονται οι «έξυπνοι» μετρητές κατανάλωσης ρεύματος

Σε πορεία εφαρμογής μπαίνει το πρόγραμμα αντικατάστασης των μετρητών κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας από «έξυπνους» μετρητές που θα έχουν μεταξύ άλλων τη δυνατότητα χρεώνουν διαφορετικά τιμολόγια στη διάρκεια του 24ώρου.
 
Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Μάκης Παπαγεωργίου παρέλαβε τη μελέτη ανάπτυξης του έργου σε συνάντηση που με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, κ. Γεώργιο Κόλλια, και στελεχών της εταιρίας που προβλέπει την αντικατάσταση των μετρητών σε δύο στάδια:
 
Πιλοτικά σε καταναλωτές των Περιφερειών Ξάνθης, Λέσβου (Λέσβος, Λήμνος, Αγ. Ευστράτιος) και Λευκάδας, καθώς και σε αστικό δείγμα των περιοχών Αττικής και Θεσσαλονίκης, όπου προβλέπεται να εγκατασταθούν 160.000 έξυπνοι μετρητές μέσα στο 2015 και στο σύνολο της επικράτειας στη συνέχεια.
 
Σκοπός του πιλοτικού έργου είναι να αξιολογηθούν οι τεχνικές και οικονομικές παράμετροι και να αναπτυχθεί, όπως επισημαίνει το ΥΠΕΚΑ, «το ενδεδειγμένο επιχειρηματικό και λειτουργικό μοντέλο εφαρμογής του πλήρους προγράμματος, συνολικού ύψους επένδυσης σχεδόν 900 εκατομμυρίων ευρώ σε παρούσα αξία, το οποίο περιλαμβάνει την πανελλαδική εγκατάσταση υποδομών έξυπνων μετρητών για το 80% των καταναλωτών με χρονικό ορίζοντα το 2020, όπως προβλέπεται από την Ευρωπαϊκή Οδηγία 72/2009.
 
Σημειώνεται ότι ο ΔΕΔΔΗΕ έχει ανακοινώσει ότι εξετάζει και τη λύση της σύμπραξης με ιδιωτικά κεφάλαια για τη χρηματοδότηση της επένδυσης.
 
Η ανάπτυξη των έξυπνων μετρητών εκτός από τη διαφοροποίηση στα τιμολόγια (υψηλότερες τιμές τις ώρες αιχμής, χαμηλότερες κατά τις περιόδους χαμηλής ζήτησης) επιτρέπει και άλλες λειτουργίες όπως η τηλεμέτρηση της κατανάλωσης, η τηλεδιαχείριση της ζήτησης κλπ, που βελτιώνουν την εξισορρόπηση μεταξύ προσφοράς και ζήτησης ενέργειας.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πάμε τώρα και με φώτο απόδειξη ...Έδωσαν άδεια για τεχνητούς σεισμούς στην Κεφαλλονιά

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ

«Τα σχολεία θα πρέπει να ενθαρρυνθούν να παίρνουν παιδιά από την ηλικία των δύο ετών για να βοηθήσουν στην επίλυση της κρίσης για τη φροντίδα των παιδιών της χώρας.
Η υπουργός Παιδείας Liz Truss, γράφει σε κάθε συμβούλιο στην Αγγλία την πρότασή της ότι οι σχολικοί βρεφικοί σταθμοί πρέπει να επεκτείνουν τις ώρες λειτουργίας τους προκειμένου να επιτρέψουν στους γονείς να αφήνουν τα νήπια κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας.