ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Tα εκλογικά αποτελέσματα είναι αποφάσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Τα αποτελέσματα των εκλογών, σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, τα αποφασίζει η υπέρτατη εξουσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων. (Ν.Τ.Π.)

ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥΣ!!!

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι ήδη εδώ, στο τελικό της στάδιο...και αυτό δεν είναι δυστυχώς φαντασίες κάποιων διαταραγμένων ψυχών..

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και σας παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας.

ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΜΟΝΣΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΜΟΝΣΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ...


Eλλάδα 2024: Θέλουν να εξοντώσουν τους ελαιοπαραγωγούς και όχι μόνο!!!

Οι Τούρκοι "έκρυψαν" τους χάρτες και τα έγγραφα που αποκαλύπτουν τα σχέδιά τους στο Αιγαίο

Λίγες ώρες μετά από την αποκαλυπτική ανάλυση του Χρήστου Μηνάγια για τα ύποπτα σχέδια των Τούρκων σε περιοχές ελληνικής υφαλοκρηπίδας, η τουρκική Υδρογραφική Υπηρεσία “κατέβασε” από την ιστοσελίδα της όλα τα στοιχεία πάνω στα οποία στηρίχθηκε η συγκεκριμένη ανάλυση ,αλλά και προηγούμενα άρθρα του!

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ...

ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

MUSEE ET TEMPLE DU GRAND ORIENT DE FRANCE FRANC MACONNERIEΓια πρώτη φορά Πανευρωπαϊκό Φόρουμ Μασονικών Στοών για την αποτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων

ΞΥΠΝΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ...

http://img.youtube.com/vi/sypPFjw7EYA/0.jpgΕίναι καιρός να ξυπνήσουμε απ'τα όνειρα κάποιων άλλων και να πραγματοποιήσουμε τα δικά μας...

Σε αυτές τις παραλίες θα πρέπει να πληρώνουμε για να απολαύσουμε την θάλασσά μας! Ποιες περνάνε στα χέρια ιδιωτών; [Λίστα]

20140524_53803502bc27fΔεν είναι μόνο η Ελαφόνησος, αλλά συνολικά 90 παραλίες, οι οποίες αναμένεται να περάσουν στα χέρια… ιδιωτών…

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Πάπας Φραγκίσκος : Τα RFID τσιπάκια είναι ευλογία από τον Θεό

Σε μια αμφιλεγόμενη κίνηση κατά την καθολική εκκλησία , ο πάπας Francis, υποστήριξε ξεκάθαρα και τάχθηκε υπέρ των τεχνολογιών RFID Chip και το εξαιρετικό δυναμικό που διαθέτουν για την ανθρωπότητα .

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ένα κοινωνικό πείραμα που σοκάρει – Τι γίνεται όταν ένας άστεγος και ένας πλούσιος λιποθυμούν στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Ένα κοινωνικό πείραμα που σοκάρει – Τι γίνεται όταν ένας άστεγος και ένας πλούσιος λιποθυμούν στη μέση του δρόμου (βίντεο)
Ένα βίντεο που αποδεικνύει πόσο θλιβερή και καταίσχυντη ύπαρξη είναι ο άνθρωπος, ο άνθρωπος του 21ου αιώνα, ο άνθρωπος που κρίνει με βάση το «Φαίνεσθαι» και όχι το «είσθαι».

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ…

Ο άνθρωπος από την φύση του είναι μια οντότητα που του αρέσει να ερευνά τα πάντα και μέσα από την έρευνα να εξελίσσεται διαρκώς και αενάως προς την τελειοποίηση του.

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Προσοχή θα τρώμε σκουπίδια - Η ΕΕ καταργεί τις ημερομηνίες λήξης σε μακαρόνια, και ρύζι!

Προσοχή θα τρώμε σκουπίδια - Η ΕΕ καταργεί τις ημερομηνίες λήξης σε μακαρόνια, και ρύζι!

Λαχανικά από την Toshiba

Λαχανικά από την Toshiba

Υπολογιστές, ηλεκτρονικές συσκευές και πυρηνικοί αντιδραστήρες, είναι κάποια μόνο από τα «αγαθά» που παράγει και διανέμει ο ιαπωνικός κολοσσός Toshiba. Σήμερα όμως ανακοίνωσε και το «άνοιγμα» σε μία νέα εμπορική δραστηριότητα: Αυτή των λαχανικών!

Φυσικοί τρόποι ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος

Φυσικοί τρόποι ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος
Πέρα από μια σωστή διατροφή στη προσπάθεια μας να καταπολεμήσουμε μια ασθένεια μπορούμε να χρησιμοποιούμε παράλληλα και βότανα για να επιτύχουμε γρηγορότερα τη θεραπεία.

Ὅσοι χαλοῦν τὴν «σοῦπα» τῆς Νέας Τάξεως θὰ πληρώσουν!!!

Δεν υπάρχουν όρια, ούτε ίχνος ανθρωπιάς.

Ηλεία: Καθαρίστρια βρήκε κάτω από θρανίο 10 φακέλους που βάζουν φωτιά στις εκλογές - Σχηματίστηκε ήδη δικογραφία!

Η καθαρίστρια μπήκε στην σχολική αίθουσα και πολύ γρήγορα τηλεφώνησε στην αστυνομία...

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Νέα μελέτη υποδεικνύει τα φυτοφάρμακα ως τους «ενόχους» για τη μαζική εξόντωση των μελισσών

Μια άγνωστη αιτία εξοντώνει μαζικά σε όλο τον πλανήτη μέλισσες τα τελευταία χρόνια με τους ειδικούς να αναζητούν εναγωνίως τον υπεύθυνο.
Έχουν προταθεί διάφοροι πιθανοί παράγοντες της καταστροφής που ξεκινούν από τις κλιματικές αλλαγές και καταλήγουν στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Σκηνές από ταινία τρόμου στο κέντρο του Λονδίνου: Χιλιάδες μέλισσες κάλυψαν αυτοκίνητα και περαστικούς [Εικόνες]

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την νεαρή κοπέλα που περνούσε μπροστά από την βιτρίνα καταστήματος ρούχων στο κεντρικό Λονδίνο, η οποία έγινε στόχος για 5.000 μέλισσες. Η γυναίκα, η οποία παγιδεύτηκε κυριολεκτικά από το σμήνος, φωτογραφήθηκε από περαστικούς την στιγμή που προσπαθούσε να αποφύγει τα τσιμπήματα.

Στη Ρωσία θα τιμωρείται η παραγωγή μεταλλαγμένων ως τρομοκρατία

Ένα Νομοσχέδιο που κατατέθηκε στο ρωσικό κοινοβούλιο επιδιώκει να επιβάλει τιμωρία μέχρι ποινική δίωξη στους παραγωγούς των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών που είναι επιβλαβείς για την υγεία ή το περιβάλλον.

ΙΣΛΑΜ: Τρόμος και φόβος σκεπάζει την Ευρώπη. Ημισέληνος στον πύργο του Αιφελ;

Ο κίνδυνος εξισλαμισμού της Ευρώπης αρχίζει πλέον να φαντάζει πιθανός. Η τρομακτική αύξηση των μουσουλμάνων που κατοικών στην Ευρώπη είτε μέσω της παράνομης μετανάστευσης είτε του πολλαπλασιασμού των γεννήσεων σε σχέση με την υπογεννητικότητα των ευρωπαϊκών λάων, έρχεται να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου.

ΑΠΟΡΡΗΤΟ!!!Μεταφορά επιλεγμένων εκπροσώπων της ανθρωπότητας [ΒΙΝΤΕΟ]ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ μέσα στα σπλάχνα της Γης!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΙΑΣ «ΦΑΡΣΑΣ»

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ 3

είναι πάντα εδώ!!!

Έτοιμο το «τελικό σχέδιο»...


* Η ζωή πάνω στη Γη είναι καταδικασμένη!!!
* Οι τρεις Εναλλακτικές Λύσεις...
* Μια Λησμονημένη Υπόθεση που είναι... πιο Επίκαιρη από Ποτέ!

Πλειάδειοι, Morgellons και DNA-12. Η Γαλαξιακή απάτη

Όσο περνάει ο καιρός και αυξάνονται τα άρθρα και οι αναρτήσεις που ανεβάζω, θα έχετε καταλάβει ότι ο μόνος τρόπος να μπορείς να αντιληφθείς την μεγάλη εικόνα, είναι να αρχίσεις να συνδέεις πληροφορίες τις οποίες μέχρι πρότινος θεωρούσες εντελώς ασύνδετες… 

Η δύναμη του σημείου του Σταυρού - (Απίστευτη μελέτη!!!)

Το σημείο του Σταυρού και της Ορθόδοξης (Χριστιανικής) προσευχής είναι ικανά να σκοτώσουν μικρόβια, και να μεταβάλουν της οπτικές ιδιότητες του νερού.

"Που πάνε οι εισπράξεις από τα διόδια; Αυτό που θα διαβάσετε είναι ασύλληπτο"

Του Τ. Παναγιωτόπουλου (πολ. μηχανικού): 
Από πρόχειρους υπολογισμούς για ένα χιλιόμετρο ενός τμήματος...
εθνικού δρόμου πλάτους 20m, το κόστος για την κατασκευή του ανέρχεται στο ποσό του 8.000.000 ευρώ.

Μία πρόβλεψη για το καλοκαίρι... την ώρα που η Ελλάδα αφοπλίζεται, ενώ όλη η υπόλοιπη Ευρώπη επανεξοπλίζεται.

Το ΝΑΤΟ μετά την Ουκρανική κρίση ασκεί πιέσεις στις χώρες μέλη και ειδικά στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης για την αύξηση των στρατιωτικών δαπανών στο 2% του ΑΕΠ.

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Η ιστορία και η σημασία του κομποσχοινιού



–Γέροντα, ποιά σημασία έχει το κομποσχοίνι;

ΤΑ ΔΕΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

1. Μετά την ελληνοποίηση και βάσει του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού, αναγνωρίζονται επίσημες μειονότητες στην Ελλάδα, η αλβανική, η πακιστανική, η τούρκικη, η "μακεδονική" κ.α. Οι ΜΚΟ θα τους ξεσηκώνουν και θα γίνονται διαμαρτυρίες και επεισόδια για περισσότερα δικαιώματα. Αν και "Έλληνες" θα ζητούν δικαιώματα μειονοτικών.