ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Ενω εσύ μου φωναζες .....

Ἐνᾦ ἐσὺ μοῦ φώναζες...Ενώ εσύ μου φώναζες, μου μάθαινες να σε φοβάμαι…

Ενώ εσύ μου φώναζες, τραυμάτιζες την αυτοπεποίθησή μου…

Θα έλθεις στη γιορτή μου;

Όπως θα ξέρεις, φτάσαμε ξανά στην ημερομηνία των γενεθλίων μου. Κάθε χρόνο γίνεται γιορτή προς τιμήν μου, έτσι κι εφέτος.
Αυτές τις μέρες ο κόσμος κάνει πολλά ψώνια, γίνονται διαφημίσεις στο ράδιο, την τηλεόραση, το Διαδίκτυο και παντού κανείς δεν μιλά για κάτι άλλο εκτός από το τι λείπει μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα…
 

Όταν ο πατέρας ανέβασε το τυφλό και αυτιστικό γιο του στη σκηνή κανείς δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε (video)!!!

Η ικανότητα του στο τραγούδι εκπλήσσει ακόμη περισσότερο αν λάβουμε υπόψιν μας το γεγονός ότι ο μικρός μπόρεσε να πει την πρώτη του λεξούλα μόλις πήγε σχολείο.
Πολύ συγκινητικό.

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: «Τι είναι αυτοί; Μήπως είναι νεοναζί;» «Όχι, είναι χιλιάδες απλοί Γερμανοί. Είναι η γερμανική μεσαία τάξη που διαδηλώνει»



Ο παρουσιαστής της Δανικής κρατικής τηλεόρασης ρωτάει τον ανταποκριτή του καναλιού στη Δρέσδη, όπου έλαβε χώρα μεγαλειώδες συγκέντρωση 15.000 ατόμων κατά της ισλαμοποίησης από το κίνημα «Pegida» («Πατριώτες Ευρωπαίοι εναντίον της Ισλαμοποίησης της Δύσης»).

ΗΠΑ: Κυρία Ομπάμα: «Έχω βιώσει κι εγώ ρατσισμό. Κάποτε μια κυρία σε ένα κατάστημα μου ζήτησε να την βοηθήσω να της κατεβάσω κάτι από ένα ράφι»

 
Επειδή όλα σήμερα είναι «ρατσισμός»…

Το ζεύγος Ομπάμα μίλησε στο περιοδικό ‘People’ για τις δικές τους «ρατσιστικές εμπειρίες», όπως περιγράφει το περιοδικό.

 Η Μισέλ Ομπάμα είπε μια ιστορία που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, ενώ ήταν πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Η Οριάνα Φαλάτσι, η απειλή του Ισλάμ και η μετατροπή της Ευρώπης σε ‘Ευράμπια’


Η Οριάνα Φαλάτσι (Oriana Fallaci: 1929 – 2006), η Ιταλίδα δημοσιογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια και συγγραφέας, είναι γνωστή στην Ελλάδα για την σχέση της με τον Αλέκο Παναγούλη και για το πολυδιαβασμένο βιβλίο της «Γράμμα σε Ένα Παιδί που Δεν Γεννήθηκε Ποτέ».

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Προσοχή! Η λίστα της Monsanto

Η εταιρία μεταλλαγμένων τροφίμων Monsanto, παρά την πρόσφατη δικαστική ήττα της, προσπαθεί να οικοδομήσει ένα ισχυρό «κοινωνικό προφίλ». Σε αυτήν της την προσπάθεια βρήκε μία ισχυρότατη σύμμαχο με πολύ αυξημένη επιρροή: την πρώτη κυρία των ΗΠΑ Michelle Obama που θα συμμετάσχει στην καμπάνια προώθησης των νέων «θρεπτικών» τροφίμων για παιδιά που παράγει ο πολυεθνικός κολοσσός.