ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ένα υπέροχο βίντεο που κόβει την ανάσα….

Ένα υπέροχο βίντεο που κόβει την ανάσα….















Αυτό το βίντεο έχει δημιουργηθεί από ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο και θα σας ταξιδέψει σε πανέμορφα τοπία…

99 διαχρονικά μαθήματα ζωής


99 διαχρονικά μαθήματα ζωής

Τι σε έχει διδάξει η ζωή; Σκέψου όλα τα πράγματα που θα ήθελες να πεις στον εαυτό σου, αν μπορούσες να ταξιδέψεις πίσω στον χρόνο και να δώσεις στον νεότερο σου εαυτό μερικές συμβουλές για τη ζωή.

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΧΑΡΙΣΕ ΜΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ

ΚΑΛΠΗ1 
Βλέποντας τα προεκλογικά spot των πολιτικών κομμάτων, αηδίασα ακόμη μία φορά με την παλιανθρωπιά που έχουν οι προδότες, η οποία δεν τους εμποδίζει να κοροϊδεύουν για το καθετί τους Έλληνες, προβάλλοντας δήθεν έργα και επιτυχίες τους, οι οποίες όχι μόνο δεν υφίστανται και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα που βιώνουμε στη χώρα μας, αλλά και που ποτέ αυτοί δεν είχαν καμία πρόθεση να κάνουν, ούτε και θα ήθελαν κάποιος άλλος, πέραν αυτών, να τα πράξει.

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Paul Craig Roberts: "H επίθεση στο Παρίσι διοργανώθηκε από την CIA επειδή ο Φ.Ολάντ ζήτησε άρση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας"! (video)

Ο πρώην υφυπουργός οικονομικών των ΗΠΑ επί κυβερνήσεως Ρήγκαν και πρώην εκδότης των Wall Street Journal, και Business Week, Paul Craig Roberts με άρθρο-βόμβα δήλωσε ότι η επίθεση των αδελφών Κουασί στο Παρίσι διοργανώθηκε από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, ως προειδοποίηση στον Γάλλο πρόεδρο Φ.Ολάντ που δύο μέρες νωρίτερα είχε ζητήσει την άρση των οικονομικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας ως βλαπτικές για την γαλλική οικονομία.

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Γιατί πρέπει όλοι να επιστρέψουμε στο ενσύρματο ίντερνετ: To wifi εγκυμονεί σοβαρούς χρόνιους κινδύνους για την υγεία

Picture
Ενώ η εξάπλωση των ασύρματων συσκευών έχει κάνει την πρόσβαση στο διαδίκτυο πιο εύκολη και λιγότερο ενοχλητική (χωρίς όλα τα καλώδια που βρίσκονται γύρω), οι μελέτες αποκαλύπτουν πλέον τις συνέπειες που πάνε πακέτο με την άνεση.

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Οι Παλαιστίνιοι δεν δικαιούνται δικό τους κράτος

Οἱ Παλαιστίνιοι δὲν δικαιοῦνται δικό τους κράτος

Δεν πέρασε το ψήφισμα στον ΟΗΕ για την δημιουργία Παλαιστινιακού κράτους. 8 ψήφοι υπέρ, 2 βέτο από ΗΠΑ και Αυστραλία και 5 αποχές έφεραν το αποτέλεσμα που ήθελαν οι Σιωνιστές. 
Επιβεβαιώθηκε ξανά η τεράστια δύναμη του Σιωνισμού επάνω στον πλανήτη.


πηγη

Στα τσακίδια λοιπόν! (Εξαιρετικό)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3fz8bqTTGN_IZpJ9NnEflm7pREq_uLR7HxK3YoLW2xm0hLLcL3_DSkJS_kCFm2MYj_XgMHimiApYm9w-QHIP65l_RoPGKex_pmBLe_gLZQuDoGC63Zvo60k7YgzkPDyfVKv7OgX9QIi8/s640/%CE%95%CE%94%CE%A9+%CE%98%CE%95%CE%9B%CE%A9+%CE%9D%CE%91+%CE%A0%CE%95%CE%98%CE%91%CE%9D%CE%A9+%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9D+%CE%A0%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%91+%CE%9C%CE%9F%CE%A5Screenshot_1.pngΡίχνουν το χρηματιστήριο… Ποιοι το ρίχνουν; Ε;