ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τα «ανοιχτά σύνορα» πληρώνονται. Δυναμική πορεία πατριωτών για πρώτη φορά στο Βερολίνο! Θρίαμβος του AfD στις εκλογές σε τρία κρατίδια. Ήττα της Μέρκελ

Σε μια επίδειξη της δύναμης που σκόρπισε τρόμο στους αριστερούς, πάνω από έξι χιλιάδες Γερμανοί πατριώτες έλαβαν χθες μέρος σε μια μαζική πορεία με σύνθημα "Η Μέρκελ πρέπει να φύγει" στο Βερολίνο, ακριβώς μπροστά από τα γραφεία της καγκελαρίου.



Το συλλαλητήριο, που διοργανώθηκε από το κίνημα Wir fürDeutschland’ («Εμείς για τη Γερμανία»), ήταν μία από τις μεγαλύτερες πατριωτικές δημόσιες εκδηλώσεις στην πρόσφατη ιστορία του "κόκκινου" Βερολίνου, καθώς και μια ένδειξη της αυξανόμενης δυσαρέσκειας στην εν λόγω χώρα.
Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία αναφέρει ότι στο συλλαλητήριο πήραν μέρος «περίπου 3.000 άτομα», αυτόπτες μάρτυρες όπως οIgnaz Bearth, ηγέτης του ελβετικού Pegida, απέρριψε τον ισχυρισμό αυτό ως προπαγάνδα, λέγοντας ότι η δική του καταμέτρηση αναγράφει τον διπλάσιο αριθμό αυτού που έδωσε η αστυνομία.

Οι συμμετέχοντες κυμάτιζαν σημαίες από διάφορα κρατίδια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του Βρανδεμβούργου και της Σαξονίας. Υπήρχαν ευρωπαϊκές σημαίες, και μερικές ρώσικες ανάμεσα στο πλήθος των ανθρώπων που μετακινούνταν από το σημείο συγκέντρωσης στο κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου μέχρι την Πύλη του Βρανδεμβούργου.

Περίπου διακόσιοι «αντίφα» προσπάθησαν να μπλοκάρουν την πομπή, και επιτέθηκαν στην αστυνομία, αλλά οι αρχές γρήγορα τους απομάκρυναν.

Το συλλαλητήριο έγινε μια ημέρα πριν από την ψηφοφορία σε τρία γερμανικά κρατίδια, την Ρηνανία-Παλατινάτο, την Σαξονία-Άνχαλτ, και την Βάδη-Βυρτεμβέργη. Το AfD (Εναλλακτική για την Γερμανία) φαίνεται να μπαίνει και στα τρία τοπικά κοινοβούλια, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των exit poll.

Μάλιστα το κόμμα συγκεντρώνει από 10% έως 23% στις τρεις ψηφοφορίες, ενώ η Μέρκελ δείχνει να χάνει σε Βάδη και Ρηνανία, διατηρεί μεν την πρώτη θέση στη Σαξονία, όπου όμως το AfDλαμβάνει το 21,5%.