ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΤΩΡΑ!!!ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ:ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ (ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ) ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!!ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ!!!

ΕΒ5555

ΤΩΡΑ!!!ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ:ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ (ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ) ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!!ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ!!!

Σε αυτό το άρθρο αποδεικνύεται περίτρανα η αιτία δημιουργίας της Ευρωπαικής Ενώσεως, καθώς και οι μακρόθεσμοι στόχοι της, οι οποίοι δεν είναι καθόλου αθώοι.


Καλό είναι να σημειωθεί πως όλα αυτά τα έχει γράψει ένας από τους εμπνευστές της Πανευρωπαικής Ιδέας και όχι κάποιος συνωμοσιολόγος, πολιτικός σχολιαστής.

Στο άρθρο μας θα δείτε επίσης την πρώτη σημαία της ΕΕ, η οποία τελικά δεν επεκράτησε και φανερώνει πολλά.

O Richard Count του Coudenhove-Kalergi (γεν. 16, Νοεμβρίου, 1894 στο Tokio, † 27 Ιουλίου του 1972 στο Schruns) ήταν ένας πρώιμος υπέρμαχος της Ευρωπαικής Ένωσης, ο οποίος έγραψε το πανευρωπαικό μανιφέστο. Ήταν ο ιδρυτής και Γενικός Γραμματέας του Πανευρωπαικού Κινήματος, ενώ ήταν επίσης Μασώνος όπως ακόμη και η wikipedia αναφέρει. Παραθέτουμε εδώ τις απόψεις του περί της Ενωμένης Ευρώπης. τον πολιτικό ρόλο των Εβραίων και την Ανάμειξη των φυλών που έχει γράψει στο βιβλίο του Praktischer Idealismus (Πρακτικός Ιδεαλισμός, Wien / Λειψία 1925, σελίδες 20, 23, 50):

«Οι άνθρωποι του μέλλοντος θα είναι μιγάδες. Οι σημερινές τάξεις θα εξαφανιστούν σταδιακά λόγω της έλλειψης του χώρου, του χρόνου και των προκαταλήψεων. Η ευρασιατική νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, παρόμοια στην εμφάνιση με τους Αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την πολυμορφία των λαών με την ποικιλία των φυσικών προσώπων. »

«Αντί να εξαφανίσει τους Εβραίους της Ευρώπης, η Ευρώπη παρά τη θέλησή της, μόρφωσε αυτό τον λαό δημιουργώντας ένα μελλοντικό ηγετικό έθνος μέσω αυτής της τεχνητής διαδικασίας επιλογής. Δεν είναι λοιπόν περίεργο ότι αυτός ο λαός, που απέδρασε από τα γκέτο, εξελίχθηκε σε μια πνευματική Ελίτ της Ευρώπης . Επομένως μια σπλαχνική Πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή ευγενών μέσω του Πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η φεουδαρχική αριστοκρατία της Ευρώπης κατέπεσε, χάρη στην Εβραϊκή χειραφέτηση.»

Εδώ θα θέλαμε να σημειώσουμε πως αυτές οι ιδέες έχουν περάσει και στην Αμερική και έχει αρχίσει ήδη η δημιουργία μιας νέας ράτσας, μέσω των επιμειξιών. Σύμφωνα με μια έρευνα της Lise Funderburg σε ένα άρθρο του National Geographic έχουν δημιουργηθεί νέοι φυλετικοί όροι όπως «Blackanese», «Chicanese», «Korgentinian» ή «Filatino» που περιγράφουν πολλές προσμίξεις φυλετικές στο ίδιο πρόσωπο.
Σ1
Συνεχίζουμε:

Η αρχική σημαία της Ευρωπαικής Ένωσης απεικονίζει το έξης μασωνικό σύμβολο, τον κόκκινο σταυρό του ηλίου από την οποία προέρχεται η σημερινής σημαίας της ΕΕ που χρησιμοποιείται σήμερα. Είναι ευρέως γνωστό πως ο ήλιος αποτελεί ένα ιερό σύμβολο των Μασόνων. Ο δίσκος του ήλιου αφαιρέθηκε τελικά από τη σημαία λόγω των αντιρρήσεων της Τουρκίας.

Σ2






Ρίξτε μια ματιά όμως και στο λογότυπο του Consilium, του πυρήνα της κεντρικής λήψης αποφάσεων της ΕΕ, μια διαστρεβλωμένη εκδοχή της σημαίας της ΕΕ – που απεικονίζει έναν οφθαλμό με το άνω και κάτω βλέφαρο. Θυμίζουμε πως ο Οφθαλμός είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα σύμβολα των Μασόνων.

Σ3
Σ4
(Δείτε το μοτίβο του ματιού σε ένα μασονικό σχέδιο)

Ας μην έχουμε λοιπόν αυταπάτες και και ταμπού στην σκέψη μας ως προς τους στόχους της Ευρωπαικής Ένωσης, γιατί όπως λέει και ο τίτλος «δεν τα λέμε εμείς, οι ίδιοι τα λένε!»

ΠΗΓΗ 
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
Σ. Βίνος