ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Εκτακτη εγκύκλιος του Υπουργείου Α-παιδείας και Εβραϊκού Θρησκεύματος – Να μάθουν ΤΩΡΑ τα παιδιά για το ολοκαύτωμα – Δείτε τι λέει η εγκύκλιος και τραβήξτε τα μαλλιά σας


Με έκτακτη εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καλούνται ΟΛΑ τα σχολεία, ανεξαρτήτως βαθμίδας εκπαίδευσης, αύριο Τετάρτη να αφιερώσουν δυο διδακτικές ώρες σε εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες σχετικές με την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος.

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πόσο έχει προωθηθεί η Ατζέντα 21 στην Ελλάδα;



Στις 14 Ιουνίου του 1992 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο υπογράφτηκε ένα σχέδιο για την λειτουργία του κόσμου για τον 21ο αιώνα, μια ατζέντα, η «Ατζεντα21». Αυτή θα άρχιζε να εφαρμόζεται συστηματικά μετά το 2005.
Η «Ατζέντα 21» έγινε στο ευρύ κοινό της Ελλάδας γνωστή από τον κύριο Δημοσθένη Λιακόπουλο, αφού κανένα από τα ΜΜΕ δεν μίλησε ποτέ για αυτήν.