ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

TO ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ Ρωσικά ΜΜΕ: «Να μας χρησιμοποιήσει η Ελλάδα και να παίξει το ρωσικό χαρτί κατά των Βρυξελλών»



του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
«Να παίξει η Ελλάδα το ρωσικό χαρτί και να πετύχει τους στόχους της» αναφέρουν τα κρατικά ρωσικά ΜΜΕ εκφράζοντας έτσι την διάθεση του Κρεμλίου το οποίο με την επισκεψη Β.Πούτιν έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην ΕΕ ότι «η Ρωσία έχει συμμάχους εντός του ευρωπαϊκού μπλοκ και ιδιαίτερα την Αθήνα που αποτελεί τον πιο στενό φίλο.»

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Το δώρο της Ρέητσελ (Βίντεο)

Το δώρο της Ρέιτσελ (Βίντεο)
Του Γιώργου Βασιλορεΐζη
Ρέητσελ. Το εννιάχρονο κορίτσι που μάζευε χρήματα, για να βοηθήσει ανθρώπους στην Αφρική. Εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της πως ήθελε να συγκεντρώσει το ποσό των 300 δολαρίων, ενώ ακόμη βρισκόταν στα 220. Δεν πρόλαβε όμως, γιατί ένα μήνα αργότερα έφυγε από τη ζωή…

ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ!!!ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ από τα σχολικά βιβλία της Ιστορίας τους χάρτες με τις Αρχαίες Ελληνικές Αποικίες:Μέχρι εκεί έφθασαν οι Ανθέλληνες!(ΦΩΤΟ)


ΞΩΔεν έχει όριο πλεον ο… »αφελληνισμός» του Υπουργείου παιδείας στα εγχειρίδια του δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου…
Συγκεκριμένα στα βιβλία της ιστορίας έχουν αφαιρεθεί οι χάρτες των Ελληνικών αποικισμών της κλασσικής εποχής στις περιοχές της Μεσογείου, Ευξείνου Πόντου και Βαλκανίων με αποτέλεσμα ο Ελληνικός κόσμος εκείνης της εποχής, αντί να φαίνεται ως μια κραταιά αυτοκρατορία φαντάζει πλεον ως μια κουκίδα στα μάτια των μαθητών!!!

ΣΟΚάρει η ομολογία μιας Ελβετίδας: "Μισώ τους Έλληνες διότι..."



Στο βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» καταγράφεται η αφήγηση μιας Ελβετίδας που επιχειρεί να ερμηνεύσει με ενδιαφέροντα τρόπο την άσχημη συμπεριφορά των Ευρωπαίων απέναντι στους Έλληνες.

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΤΩΡΑ!!!ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ:ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ (ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ) ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!!ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ!!!

ΕΒ5555

ΤΩΡΑ!!!ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ:ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ (ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ) ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!!ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ!!!

Σε αυτό το άρθρο αποδεικνύεται περίτρανα η αιτία δημιουργίας της Ευρωπαικής Ενώσεως, καθώς και οι μακρόθεσμοι στόχοι της, οι οποίοι δεν είναι καθόλου αθώοι.