ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

David Icke-Alex Jones: Πως μας προγραμματίζουν για να γίνουμε σκλάβοι



David Icke: Πως μας προγραμματίζουν για να γίνουμε σκλάβοι

Ο Ρώσος αποχωρεί με τρόπο, ο Τούρκος ξεσαλώνει δίχως τρόπο και η ΠΑΓΙΔΑ στήνεται με τρόπο Το διαβάσαμε από το: Ο Ρώσος αποχωρεί με τρόπο, ο Τούρκος ξεσαλώνει δίχως τρόπο και η ΠΑΓΙΔΑ στήνεται με τρόπο


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ξαφνικά ο τούρκος από αστυνόμος του ΝΑΤΟ στην Μέση Ανατολή γίνεται o χωροφύλακας των Ρώσων για την ίδια περιοχή.

ΞΑΦΝΙΚΟ! ΜΑΖΙΚΕΣ Α Π Ε Λ Α Σ Ε Ι Σ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ! (...Πού "πήγε" αυτή η είδηση ΕΔΩ;)

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Μία εξέγερση που ξέσπασε στο 'hot spot' της περιοχής Κόνα, έξω από την Βενετία, λόγω του θανάτου μιας γυναίκας από την Ακτή Ελεφαντοστού, οδήγησε την ιταλική κυβέρνηση σε ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ των διαδικασιών Α Π Ε Λ Α Σ Ε Ω Ν των λαθρομεταναστών.

Ο Τέρενς Κουΐκ άναψε το 4ο κερί στην εννεάφωτη λυχνία για την εβραϊκή εορτή της Χάνουκα.


Ο υφυπουργός Τέρενς Κουΐκ που είναι τώρα στο Τάρπον Σπρινγκς της Φλώριδα για …τον «αγιασμό» των υδάτων αλλά θα κάνει και την… πενθήμερη διακοπών, άναψε το 4οκερί και ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου το 5ο κερί στην εννεάφωτη λυχνία για την εβραϊκή εορτή της Χάνουκα. Τώρα πως είναι δυνατόν, υπουργός Παιδείας της Χώρας μας να πηγαίνει να γιορτάζει και να προσκυνά εβραίικη γιορτή και μάλιστα για την ήττα των Ελλήνων; Αυτό είναι άλλο στόρυ.