ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Η Δολοφονία του Χριστού


Εξαιτίας του κακού που κάνετε στην αληθινή, ευγενική Ζωή, θα περιπλανιέστε σ'αυτήν τη γή, χτυπώντας τους γείτονές σας φιλικά στην πλάτη επειδή τους φοβάστε, θα συγκεντρώνετε τους ομοίους σας στα λεγόμενα "κοινωνικά πάρτυ", με τα δυνατά ανόητα χάχανα και τα ποτήρια γεμάτα μπράντυ, προσπαθώντας να απαλύνετε τον πόνο της ψυχής σας θα γονατίζετε στις εκκλησίες και θα χτυπάτε το στήθος σας στις συναγωγές αιώνες ολόκληρους, χωρίς διακοπή, χωρίς ελπίδα, εκτός από την καινούρια ελπίδα που θα απομυζάτε από τις πλούσιες ψυχές των νέων Χριστών. 

Θα κυνηγάτε την ελπίδα, όπως τα σκυλιά κυνηγούν τον ψεύτικο λαγό στις κούρσες, λαχανιάζοντας, με τη γλώσσα κατάξερη και κρεμασμένη, αλλά ο ψεύτικος λαγός θα βρίσκεται πάντα μπροστά σας στην ίδια απόσταση. Θα καταδιώξετε και θα σταυρώσετε κι άλλους αποδιοπομπαίους τράγους για τις αμαρτίες σας, από τις οποίες όμως δε θα απαλλαχτείτε, αν δεν αρχίσετε να καταλαβαίνετε γιατί και πως δολοφονείτε το Χριστό σε όλες τις εποχές.
Δεν έχετε άλλη εκλογή εκτός από αυτή. Τελικά, θα πάψετε να δολοφονείτε τη ΖΩΗ. Η Δολοφονία του Χριστού θα τερματιστεί κι όλο το παρελθόν σας θα καλυφθεί από πυκνό σκοτάδι.
Ο Χριστός, σας κατέκτησε με έναν τρόπο που ποτέ σας δεν φανταστήκατε. Πέθανε, όχι για να σας ελευθερώσει από τις αμαρτίες σας, μα για να ρίξει άπλετο φως στην πραγματική σας φύση. Δεν έχει καμία σημασία το ότι χρειαστήκατε τόσον καιρό για να καταλάβετε το πραγματικό νόημα της Δολοφονίας του Χριστού, που τόσο σκληρά προσπαθήσατε να κρύψετε από το νου των Ανθρώπων.
Η οδύνη του Χριστού, είναι δική σας οδύνη και ενεργητικά και παθητικά. Κρέμεστε στο σταυρό και πεθαίνετε ένα εκατομμύριο φορές, μέσα σε αβάσταχτους πόνους, άδικα, για το τίποτα, αποστερημένοι από τις ικανότητές σας και τα μεγάλα σας όνειρα για μια ζωή, πιο μεγάλη, πιο καθαρή.
Αργά η γρήγορα θα ξυπνήσετε μέσα στη σκληρή πραγματικότητα, και θα ουρλιάζετε από τον πόνο όπως ο Χριστός. Αυτό είναι σίγουρο. Θα συμβεί αργά ή γρήγορα. Και θα πάψετε να δολοφονείτε, να βασανίζετε, να φτιάχνετε ηθικούς κώδικες, να συκοφαντείτε, να λέτε ψέματα, να κατασκοπεύετε, να πολιτεύεστε και να προσποιείστε ότι ιδέα δεν έχετε για όλα αυτά, αθώοι γιοί και θυγατέρες του Διαβόλου.
Κουβαλάτε το Χριστό μέσα σας και το ξέρετε. Πιθανόν να καταφέρετε να Τον κρύβετε και να Τον σκοτώνετε ξανά και ξανά μέσα σας και μέσα στα παιδιά σας για αρκετόν καιρό ακόμα. Μα τελικά θα αρχίσετε να μιλάτε τη γλώσσα του Χριστού και θα νιώσετε έντονη συγκίνηση, μαθαίνοντας να ζείτε με τον δικό Του τρόπο ζωής.
Η πίστη σας στην ανάσταση του Χριστού είναι βάσιμη. Η πραγματική Ζωή έζησε ελεύθερη και περπάτησε σ΄αυτήν τη γη καθαρή, αναμάρτητη, με άσπιλη ψυχή, μέχρι που κατέληξε στο σταυρό. Όντας όμως Ζωή, δεν πέθανε στα αλήθεια. Η Ζωή ποτέ δεν μπορεί να πεθάνει. Κρεμάστηκε βέβαια στο σταυρό, υποφέροντας, αιμορραγώντας, μα στην πραγματικότητα έμεινε ακίνητη.
Απόσπασμα από το έργο " Η Δολοφονία του Χριστού", του Βίλχελμ Ραϊχ.
 ΕΛ Ηunter 888