ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Έτοιμοι να επέμβουν οι Αμερικανοί για την απόδραση Ξηρού - State Department: "Θα σας βοηθήσουμε αν χρειαστεί"

- Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του State Department επιβεβαίωσε ότι η Ουάσιγκτον είναι σε συνεχή επαφή με τις ελληνικές αρχές
- Ξεκαθάρισε ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν εμπλακεί στην υπόθεση απόδρασης του Χριστόδουλου Ξηρού
- Οι Αμερικανοί ανησυχούν όσο ο 55χρονος Ξηρός κυκλοφορεί ελεύθερος.

Έτοιμη να στηρίξει τις ελληνικές αρχές να βρουν τον Χριστόδουλο Ξηρό είναι η αμερικανική κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του State Department, Μαρί Χαρφ.
Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δημοσιογράφου, η Χαρφ δεν έκρυψε το γεγονός ότι υπάρχει έντονη ανησυχία όσο ο 55χρονος κυκλοφορεί ελεύθερος, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν εμπλακεί στην υπόθεση.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η υπόθεση παραμένει μία "ελληνική έρευνα", αλλά "βεβαίως" οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να "παράσχουν υποστήριξη στην ελληνική κυβέρνηση, εάν αυτό χρειαστεί".

Η Χαρφ πρόσθεσε πως η Ουάσιγκτον παραμένει σε "στενές επαφές" με τις ελληνικές Αρχές, αναφορικά με τις προσπάθειες εντοπισμού του Ξηρού. Καταλήγοντας, επεσήμανε :"Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε στενά με τις ελληνικές αρχές στην αντιμετώπιση αυτών που χρησιμοποιούν τη βία για να επιδιώξουν να επιτύχουν τους στόχους τους".