ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΙΣΛΑΜ: Τρόμος και φόβος σκεπάζει την Ευρώπη. Ημισέληνος στον πύργο του Αιφελ;

Ο κίνδυνος εξισλαμισμού της Ευρώπης αρχίζει πλέον να φαντάζει πιθανός. Η τρομακτική αύξηση των μουσουλμάνων που κατοικών στην Ευρώπη είτε μέσω της παράνομης μετανάστευσης είτε του πολλαπλασιασμού των γεννήσεων σε σχέση με την υπογεννητικότητα των ευρωπαϊκών λάων, έρχεται να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου.



Του Στρατή Μαζίδη

Ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ δείχνουν αυτό που έρχεται σε χώρες όπως το Βέλγιο όπου το ισλαμικό στοιχείο σε λίγα χρόνια θα κυριαρχήσει. Ο νόμος της Σαρία στην Ευρώπη δεν είναι μια φανταστική πραγματικότητα αλλά κάτι που έρχεται.

Τα γεγονότα επίσης στο Παρίσι πριν λίγα χρόνια.

Η στράτευση μουσουλμάνων υπηκόων διαφόρων χωρών από την Ευρώπη με τους ισλαμοφασίστες στη Συρία, η...εκπαίδευσή και η επιστροφή τους πίσω σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται.

Όλα αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα θα τα κουβεντιάσουμε αυτή την Τρίτη στις 18:00 στη ραδιοφωνική μας εκπομπή , "Ακουσε τα κι έτσι" στο mindradio.gr ζωντανά, παρέα όπως πάντα με τον Κώστα Βουκελάτο και το Διονύση Σλάμαρη έχοντας καλεσμένους σε σύνδεση από τις Βρυξέλλες τους γνωστούς αρθρογράφους Δημήτρη Πορφύρη και Πηνελόπη Σταφυλά που έχουν γράψει δεκάδες σχετικά άρθρα.

link εκπομπής: http://www.mindradio.gr/play.php

πηγη