ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΞΑΦΝΙΚΟ! ΜΑΖΙΚΕΣ Α Π Ε Λ Α Σ Ε Ι Σ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ! (...Πού "πήγε" αυτή η είδηση ΕΔΩ;)

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Μία εξέγερση που ξέσπασε στο 'hot spot' της περιοχής Κόνα, έξω από την Βενετία, λόγω του θανάτου μιας γυναίκας από την Ακτή Ελεφαντοστού, οδήγησε την ιταλική κυβέρνηση σε ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ των διαδικασιών Α Π Ε Λ Α Σ Ε Ω Ν των λαθρομεταναστών.





ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ..."ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ" ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ, ΟΠΩΣΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΝΤΖΕΛΙΝΟ ΑΛΦΑΝΟ...(Ακούτε κουφάλογα συριζαίοι;)



Σύμφωνα, λοιπόν, με ΣΑΦΕΙΣ δηλώσεις του Ιταλού υπουργού Εσωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο, στην εφημερίδα “La Stampa”: 

«Ενεργούμε με αποφασιστικότητα και ανθρωπιά: έχουμε σώσει πολλές ζωές, ΟΜΩΣ δεν μπορούμε να δεχθούμε από ΚΑΝΕΝΑΝ να ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ τους νόμους! 



Γι’ αυτόν τον λόγο, πρέπει να επιταχύνουμε τις ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ και τους ε π α ν α π α τ ρ ι σ μ ο ύ ς. Εργάζομαι για να καταλήξουμε σε συμφωνίες. Υπάρχουν τρεις βασικές χώρες: ο Νίγηρας, με τον οποίο βρισκόμαστε κοντά στη σύναψη συμφωνίας, η Τυνησία και η Λιβύη».



[ΑΡΑΓΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ποτέ τους Ιταλικό Τύπο, οι Έλληνες πολιτικοί;

Οι Έλληνες βουλευτές;

Μήπως ΠΡΕΠΕΙ να παραδειγματίζονται;

Όμως!

Μήπως ΕΧΟΥΝ ορισμένα από τα "δικά μας" βοθροκάναλα, ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ στην Ρώμη;

Μ ή π ω ς;

Γιατί ΔΕΝ μετέδωσαν αυτήν την ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ είδηση ;

Γιατί; ]


Γιατί "κάτι" μας λέει, πως μόλις επιτύχει τις συμφωνίες η Ιταλία, όλα τα εξ’ Αφρικής «προσφυγάκια» που μέχρι πρό τινος την προτιμούσαν, θα στραφούν στην ...τελευταία - ΚΑΙ ΠΙΟ "ΣΙΓΟΥΡΗ" ! - χώρα της Ευρώπης με ΑΝΟΙΧΤΑ σύνορα;

ΠΗΓΗ