ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΗΠΑ - Νέα Ορλεάνη: Πυροβολισμοί στην παρέλαση για την γιορτή της Μητέρας... ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ !

Δεκαεννέα άνθρωποι, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, τραυματίστηκαν από πυρά αγνώστων κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τη Γιορτή της Μητέρας στη Νέα Ορλεάνη. Πολλά από τα θύματα φέρουν εκδορές, ορισμένες από τις οποίες προκλήθηκαν από σφαίρες που εξοστρακίστηκαν, ανακοίνωσε η αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχουν νεκροί και ότι δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός από τους τραυματίες. Σύμφωνα με το FBI, το περιστατικό δεν παραπέμπει σε τρομοκρατική ενέργεια, αλλά πρόκειται για μία κοινή πράξη βίας, η οποία σημειώνεται λιγότερο από έναν μήνα μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στον μαραθώνιο της Βοστόνης. Οι σφαίρες προήλθαν, σύμφωνα με την αστυνομία, από δύο διαφορετικούς τύπους όπλων, ενώ δύο ή τρεις άνθρωποι εθεάθησαν να φεύγουν τρέχοντας από τον τόπο του περιστατικού. Η αστυνομία της Νέας Ορλεάνης απηύθυνε έκκληση προς τους αυτόπτες μάρτυρες και προσφέρει αμοιβή 2.500 δολαρίων για οποιαδήποτε πληροφορία θα οδηγήσει στη σύλληψη των δραστών.
ΙΣΧΥΣ