ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Κρήτη: Δύο έξυπνα βίντεο για την τουριστική διαφήμιση του νησιού



Δύο πολύ έξυπνα βίντεο δημιούργησε η περιφέρεια Κρήτης, για να διαφημίσει τουριστικά το νησί. Στο πρώτο ένας τουρίστας στην Κρήτη κλέβει ένα πορτοκάλι από ένα πανέμορφο περιβόλι και «συλλαμβάνεται» από τον Κρητίκαρο ιδιοκτήτη του.
Προς έκπληξή του, αντί να δημιουργηθεί πρόβλημα, οδηγείται τελικά στην υπέροχη αυλή ενός σπιτιού και τρώει με την οικογένεια.
«Το νησί της Κρήτης, η απίστευτη φιλοξενία» τιτλοφορείται το νέο έξυπνο και συγκινητικό σποτάκι της Περιφέρειας Κρήτης για το καλοκαίρι του 2013. Ο θεατής, εκτός από το μήνυμα, έχει την ευκαιρία να δει και το πανέμορφο κρητικό τοπίο με τις ιδιαιτερότητες και την ελληνική κουζίνα που ξεχωρίζουν στη χώρα μας.