ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Το βίντεο για το «ΟΧΙ» που σαρώνει στο Διαδίκτυο

Ένα απίστευτο βίντεο δημιούργησαν στην Αμερική οι Έλληνες ομογενείς για λογαριασμό του μη κερδοσκοπικού οργανισμού "OXI DAY FOUNDATIOΝ".
Το βίντεο που είναι γυρισμένο στα Αγγλικά έχει σκοπό να ενημερώσει όλον τον κόσμο, Έλληνες και μη που δεν μιλούν ελληνικά, για την ιστορική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου που γιορτάζουμε σήμερα.
Η οργάνωση είναι αφιερωμένη στην ενημέρωση του κοινού για το σημαντικό ρόλο που έπαιξε η Ελλάδα στην έκβαση του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου αλλά παράλληλα και την ανάδειξη σύγχρονων ηρώων που παρουσιάζουν το ίδιο θάρρος με τους τότε Έλληνες!
Δείτε το συγκινητικό βίντεο: