ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ποιά είναι η αλήθεια για τη νήσο Στρογγύλη;

Η πολιτική, οικονομική και εθνική διάσταση του θέματος της Στρογγύλης, που αποκάλυψε η Παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" αποσόβησε τα χειρότερα για την Πατρίδα μας.
 
Την τελευταία στιγμή αποφεύθηκε ο χαρακτηρισμός της στρογγύλης από το ΚΑΣ αρχαιολογικός χώρος, μετά την άρνηση του Υπουργού Πολιτισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου να υπογράψει την σχετική απόφαση, που θα είχε ως αποτέλεσμα της συρρίκνωση της Ελληνικής ΑΟΖ στην περιοχή του Καστελλορίζου σε βαθμό που να μη μπορούμε να ενωθούμε με την ΑΟΖ της Κύπρου.
Το θέμα είχε αναδείξει, ο πρώην πρόεδρος της Παρατάξεώς μας, Μανώλης Βολουδάκης, στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του TVCOSMOS.gr, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013,  ενώ παρέμβαση έκανε και ο Δήμαρχος Μεγίστης Γιώργος Αχλαδιώτης, ο οποίος επικοινώνησε με τον υπουργό άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του τον διαβεβαίωσε ότι όλα είναι υπό έλεγχο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα Κυβερνητικοί κύκλοι  έκαναν λόγο για γκάφα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ανικανότητα της Κυβέρνησης να χειρισθεί υποθέσεις υψίστης Εθνικής και οικονομικής σημασίας.
 
Η Παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" εκφράζει την ικανοποίησή της για την επιτυχή εξέλιξη της υποθέσεως και διαβεβαιώνει τον Ελληνικό λαό ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα μικρά αλλά αποτελεσματικά μέσα που διαθέτει, ώστε να πάρουμε επιτέλους την Πατρίδα μας πίσω!
 
Ποιά είναι η αλήθεια για τη νήσο Στρογγύλη;
 
Μείζον πολιτικό και εθνικό θέμα αποκάλυψε η Παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης TVCOSMOS, την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013. Ο πρώην Πρόεδρος της Παρατάξεως κ. Εμμανουήλ Βολουδάκης, σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη στους δημοσιογράφους κ. Λ. Λοΐζο και κ. Τ. Χατζηιωάννου, μεταξύ άλλων, κάλεσε την Κυβέρνηση να διαψεύσει τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου αλλά και του Ελληνικού ιστοχώρου, περί χαρακτηρισμού της νήσου Στρογγύλης ως αρχαιολογικού χώρου με αποτέλεσμα την μετατόπιση-συρρίκνωση της Ελληνικής ΑΟΖ και να αποκαλύψει εάν πραγματοποιείται σχετικός διάλογος. 

Ο κ. Βολουδάκης επεσήμανε την ύποπτη σιγή της Κυβέρνησης για το θέμα και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η σύλληψη των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής έγινε όχι τυχαία την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, ενώ τόνισε ότι θα έπρεπε η έρευνα να είχε ήδη γίνει πριν την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή.
Από την άλλη μεριά, ο Δήμαρχος της Μεγίστης, κ. Γεώργιος Αχλαδιώτης,  διέψευσε την είδηση ότι έχει χαρακτηριστεί η Στρογγύλη Αρχαιολογικός χώρος και ότι απομακρύνθηκαν από τη Στρογγύλη οι Έλληνες στρατιώτες.
 
Η Παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" καλεί την Κυβέρνηση να διαψεύσει επισήμως ότι εξετάζει το θέμα χαρακτηρισμού του νησιού ως αρχαιολογικού χώρου με συνέπεια την μετατόπιση της Ελληνικής ΑΟΖ και ότι ουδέποτε δόθηκε εντολή να απομακρυνθεί από το νησί το Ελληνικό στράτευμα ούτε εξετάζεται τέτοια περίπτωση.
 
AOZ


 πηγη
πηγη