ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
http://freeworldgreece2.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com
ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ.

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Αρμαγεδδών - God vs Satan - The Final Battle (Ντοκιμαντέρ)

Αρμαγεδδών. Είναι ένα καθολικό θέμα που διαρκεί αιώνες και σύμφωνα με τους πιστούς, έχει ολοένα και μεγαλύτερη σημασία σήμερα. Η τελική μάχη μεταξύ του καλού και του κακού.
Αρχαία κείμενα, από τη Βίβλο και το Κοράνι, μας έχουν εισάγει στην έννοια του Θεού και του αντιπάλου του, ο Σατανάς, δύο επικές δυνάμεις προορισμένες να αντιμετωπίσουν η μια την αλλη σε μια τελική μάχη. Απο πού οι ιστορίες προέρχονται, πώς έχουν διαμορφωθεί σε όλη την ιστορία και πώς το Ισλάμ, Χριστιανισμός και ο Ιουδαϊσμός συνέβαλε ; Πάρτε μια γεύση από το Αρμαγεδδών την επική μάχη μεταξύ του Θεού και του Σατανάς.
God vs Satan - The Final Battle
Παραγωγής: History Channel
Διάρκεια: 01:25:14 min
Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι
Γλώσσα: Αγγλικά